KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Szótár \ Görög szavak, mondatok

#2014 Kriszta35 2005-09-20
A dvd re amit a tvbõl vennél fel.
A dvd re amit a tvbõl vennél fel.
#2006 hadnagy 2005-09-20
˝ Hadnagy, komolyan mondod?˝ - Helios

Mire is gondolsz pontosan? :roll:
˝ Hadnagy, komolyan mondod?˝ - Helios

Mire is gondolsz pontosan? :roll:
#2000 Kriszta35 2005-09-20
Szia Helios! Majd akkor még megnézem a film gyûjteményemet, hogy van még köztük görögnyelvû és fogok írni ha találtam. Kriszta
Szia Helios! Majd akkor még megnézem a film gyûjteményemet, hogy van még köztük görögnyelvû és fogok írni ha találtam. Kriszta
#1991 Helios 2005-09-20
Sziasztok. Köszönöm a filmcímet Kriszta. Ha találtok még, szóljatok légyszi. Én is böngészek. Hadnagy, komolyan mondod? Most nem tudom hogy jó helyre írtam-e, megírom a másikba is.
Sziasztok. Köszönöm a filmcímet Kriszta. Ha találtok még, szóljatok légyszi. Én is böngészek. Hadnagy, komolyan mondod? Most nem tudom hogy jó helyre írtam-e, megírom a másikba is.
#1667 hadnagy 2005-09-05
Az összeszokott körül hiányzik egy alapos idézõjel.... :P
Az összeszokott körül hiányzik egy alapos idézõjel.... :P
#1666 Kriszta35 2005-09-05
Szia Kiscsillag! Szerintem ebbe a jó kis összeszokott társaságba te is beletatozol. :D
Szia Kiscsillag! Szerintem ebbe a jó kis összeszokott társaságba te is beletatozol. :D
#1665 Kiscsillag 2005-09-05
Én mendtem volna, csak nem éreztem magam olyan fontosnak, hogy én is elmenjek! Gondoltam lesz ott egy jó kis összeszokott társaság, én meg nem illenék oda! Most meg már megkezdõdött a suli, meg gõzerõvel a tanulás! Ebben a tanévben érettségi, úgyhogy ha mégis valamiért meggondolnád magad, semmi esélyem az ottlétre! :cry:
Én mendtem volna, csak nem éreztem magam olyan fontosnak, hogy én is elmenjek! Gondoltam lesz ott egy jó kis összeszokott társaság, én meg nem illenék oda! Most meg már megkezdõdött a suli, meg gõzerõvel a tanulás! Ebben a tanévben érettségi, úgyhogy ha mégis valamiért meggondolnád magad, semmi esélyem az ottlétre! :cry:
#1664 hadnagy 2005-09-05
Mert azért nem szervezek semmiféle összejövetelt, hogy aztán az utolsó pillanatra mindenki szépen lemondja... :evil:
Mert azért nem szervezek semmiféle összejövetelt, hogy aztán az utolsó pillanatra mindenki szépen lemondja... :evil:
#1663 Kiscsillag 2005-09-05
Sziasztok! Hadnagy! Miért nem lesz több alkalom?
Sziasztok! Hadnagy! Miért nem lesz több alkalom?
#1662 Kriszta35 2005-09-05
Szia Helios! Egyet biztosan tudok mondani, és a többit is megnézem. Remélem segítek vele. A Karib tenger kalózai a címe, és még ráadásul jó film is, márha szereted a humort, és a kalandot együtt. A lényeg, hogy dvd filmrõl írok. Üdv.: Kriszta
Szia Helios! Egyet biztosan tudok mondani, és a többit is megnézem. Remélem segítek vele. A Karib tenger kalózai a címe, és még ráadásul jó film is, márha szereted a humort, és a kalandot együtt. A lényeg, hogy dvd filmrõl írok. Üdv.: Kriszta

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..