KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Szótár \ Görög szavak, mondatok

#1658 hadnagy 2005-09-05
Mondani nem tudok neked ilyet, de szívesen veszek fel neked az ERTsat-ról. :)
Mondani nem tudok neked ilyet, de szívesen veszek fel neked az ERTsat-ról. :)
#1657 Helios 2005-09-05
Sziasztok! Nemrég kint voltam, és naponta néhány percre hajlandó voltam odaülni a tévé elé is, csak a nyelv miatt. Egy idétlen szappanopera ment reggelente, de legalább egyszerûen és persze túlzott artikulációval beszéltek, ami a rossz színészek hibája, de ezúttal jól jött. Írtátok, hogy filmeken gyakoroltok. Tudtok esetleg mondani olyan filmet, amelyen van görög hang vagy felirat? Ilyeneket szeretnék beszerezni. Sajnos a Bazi nagy görög lagzin nincs!
Sziasztok! Nemrég kint voltam, és naponta néhány percre hajlandó voltam odaülni a tévé elé is, csak a nyelv miatt. Egy idétlen szappanopera ment reggelente, de legalább egyszerûen és persze túlzott artikulációval beszéltek, ami a rossz színészek hibája, de ezúttal jól jött. Írtátok, hogy filmeken gyakoroltok. Tudtok esetleg mondani olyan filmet, amelyen van görög hang vagy felirat? Ilyeneket szeretnék beszerezni. Sajnos a Bazi nagy görög lagzin nincs!
#1528 Kriszta35 2005-08-29
tökéletes :D
tökéletes :D
#1526 hadnagy 2005-08-29
Na mostmár jó. καρχαρίες / cápák, (hiénák)
Na mostmár jó. καρχαρίες / cápák, (hiénák)
#1524 hadnagy 2005-08-29
Cápa, cápák : karhariesz (nem tudom mi firlefrancos rossynzavalza van, de iába állítom át a karakterkészletet, nem hajlandó görög karaktereket írni :( )
Cápa, cápák : karhariesz (nem tudom mi firlefrancos rossynzavalza van, de iába állítom át a karakterkészletet, nem hajlandó görög karaktereket írni :( )
#1509 Kriszta35 2005-08-29
Akkor igazán sajnálom, hogy lemaradtam róla. :(
Akkor igazán sajnálom, hogy lemaradtam róla. :(
#1508 hadnagy 2005-08-29
Szerintem nem lesz legközelebb.
Szerintem nem lesz legközelebb.
#1503 Kriszta35 2005-08-29
Kedves Hadnagy! Legközelebb igyekezni fogok, de nem volt jó az az idõpont az ünnep miatt. :D
Kedves Hadnagy! Legközelebb igyekezni fogok, de nem volt jó az az idõpont az ünnep miatt. :D
#1501 Kriszta35 2005-08-29
Timikém akkor jó étvágyat hozzá!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Timikém akkor jó étvágyat hozzá!!!!!!!!!!!! :D :D :D
#1497 hadnagy 2005-08-29
Az a baj, hogy arra sem tudtál idõt szakítani, hogy legalább egyszer elgyere... :(
Az a baj, hogy arra sem tudtál idõt szakítani, hogy legalább egyszer elgyere... :(

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat