KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Szótár \ Görög szavak, mondatok

#94346 AgniTolo 2009-04-06
:oops: Nem tunt fel a helyesirasi eliras :oops:
:oops: Nem tunt fel a helyesirasi eliras :oops:
#94335 Asteri 2009-04-05
Szia Petros! Más forrásból azt hallottam: 'Köszi' Vagy: 'Szívesen' Szerintem így is lehet értelmezni, ( köszi v. szívesen) 'neked is minden jót'! De szószerint, ahogy Stratos is írta már, 'légy jól'.
Szia Petros! Más forrásból azt hallottam: 'Köszi' Vagy: 'Szívesen' Szerintem így is lehet értelmezni, ( köszi v. szívesen) 'neked is minden jót'! De szószerint, ahogy Stratos is írta már, 'légy jól'.
#94329 petros 2009-04-05
Köszi mindenkinek! Én csak 'hallás után' írtam le, de ezek szerint nem igazán pontosan... :? :roll: És így mit is jelent? Más forrásból azt hallottam: 'Köszi' Vagy: 'Szívesen' :roll:
Köszi mindenkinek! Én csak 'hallás után' írtam le, de ezek szerint nem igazán pontosan... :? :roll: És így mit is jelent? Más forrásból azt hallottam: 'Köszi' Vagy: 'Szívesen' :roll:
#94324 Asteri 2009-04-05
˝Nem letezik ilyen hogy 'να ΄σε καλά'! Csak 'να ΄σαι καλά' van.˝ - Jorgos

Nyelvvizsgán a feleletválasztós tesztben is gyakran előfordul. 'να ΄σαι καλά' 'να (εί)σαι καλά'
˝Nem letezik ilyen hogy 'να ΄σε καλά'! Csak 'να ΄σαι καλά' van.˝ - Jorgos

Nyelvvizsgán a feleletválasztós tesztben is gyakran előfordul. 'να ΄σαι καλά' 'να (εί)σαι καλά'
#94298 Jorgos 2009-04-05
Nem letezik ilyen hogy 'να ΄σε καλά'! Csak 'να ΄σαι καλά' van.
Nem letezik ilyen hogy 'να ΄σε καλά'! Csak 'να ΄σαι καλά' van.
#94296 vadevezõs 2009-04-05
Köszi a segítséget
Köszi a segítséget
#94254 AgniTolo 2009-04-04
˝Sziasztok! Kérlek, mondjátok meg, a 'να σε καλά' mit jelent. Mikor használjuk... Köszi.˝ - petros

Hasznaljuk olyan esetekben is ha valaki pl. felkoszont minket, akkor erre lehet ez a valasz egy koszonommel egyutt.... --Χρονια πολλα! --Ευχαριστω πολυ. Να σε καλα!
˝Sziasztok! Kérlek, mondjátok meg, a 'να σε καλά' mit jelent. Mikor használjuk... Köszi.˝ - petros

Hasznaljuk olyan esetekben is ha valaki pl. felkoszont minket, akkor erre lehet ez a valasz egy koszonommel egyutt.... --Χρονια πολλα! --Ευχαριστω πολυ. Να σε καλα!
#94216 Stratos 2009-04-03
˝... a 'να σε καλά' mit jelent. Mikor használjuk...?˝ - petros

Én búcsúzáskor hallottam... azt jelenti, hogy aki mondja, azt kívánja: légy jól, legyen minden rendben nálad! Azaz - a véleményem szerint-, tulajdonképpen megegyezik a nálunk használatos: 'minden jót!'-tal.
˝... a 'να σε καλά' mit jelent. Mikor használjuk...?˝ - petros

Én búcsúzáskor hallottam... azt jelenti, hogy aki mondja, azt kívánja: légy jól, legyen minden rendben nálad! Azaz - a véleményem szerint-, tulajdonképpen megegyezik a nálunk használatos: 'minden jót!'-tal.
#94196 petros 2009-04-03
Sziasztok! Kérlek, mondjátok meg, a 'να σε καλά' mit jelent. Mikor használjuk... Köszi.
Sziasztok! Kérlek, mondjátok meg, a 'να σε καλά' mit jelent. Mikor használjuk... Köszi.
#94086 Jorgos 2009-04-02
De igazad van!
De igazad van!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!