KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Szótár \ Görög szavak, mondatok

#191133 petros 2012-07-14
BOCS!!!!!!!!!!! Rossz helyre került... :-(
BOCS!!!!!!!!!!! Rossz helyre került... :-(
#191132 petros 2012-07-14
Sziasztok! Én ezzel a két kedvenc dalommal kívánok jó készülődést és jó utat a nyaraláshoz mindenkinek! :wink: :P A fantasztikus Anna Vissi-től... Az első egy aranyos, romantikus dal, tipikus görög zenei motívumokkal, a 'kis szerelmes': A másik egy most már 'retro'-nak mondható duett az ex-férjével, ami egy amolyan szakítós dal, de vidáman, pörgösen tálalva... :lol: Kalo taxidi se olous:wink:
Sziasztok! Én ezzel a két kedvenc dalommal kívánok jó készülődést és jó utat a nyaraláshoz mindenkinek! :wink: :P A fantasztikus Anna Vissi-től... Az első egy aranyos, romantikus dal, tipikus görög zenei motívumokkal, a 'kis szerelmes': A másik egy most már 'retro'-nak mondható duett az ex-férjével, ami egy amolyan szakítós dal, de vidáman, pörgösen tálalva... :lol: Kalo taxidi se olous:wink:
#191093 Jorgos 2012-07-14
Azt jelent hogy nevtelen - nev nelkul. Lehet hogy van valami neve, csak a Google-ban nincs.
Azt jelent hogy nevtelen - nev nelkul. Lehet hogy van valami neve, csak a Google-ban nincs.
#191089 PierrKardán 2012-07-13
Mit jelent az, hogy Choris Onoma? A Google Maps szerint Sarti összes utcáját így hívják :shock:
Mit jelent az, hogy Choris Onoma? A Google Maps szerint Sarti összes utcáját így hívják :shock:
#190487 Veria 2012-07-08
ajándék=δωρο
ajándék=δωρο
#190482 kopter1976 2012-07-08
sziasztok. Az Ajándék szó érdekelne engem de Görögül leirva. Üdv : Béla
sziasztok. Az Ajándék szó érdekelne engem de Görögül leirva. Üdv : Béla
#189192 Stratos 2012-06-27
˝Sziasztok! Szeretnék néhány alapvető kifejezést és mondatot megtanulni. Van esetleg olyan oldal, ahol össze van gyűjtve pár? Köszi˝ - acablunatik

:roll: :arrow:
˝Sziasztok! Szeretnék néhány alapvető kifejezést és mondatot megtanulni. Van esetleg olyan oldal, ahol össze van gyűjtve pár? Köszi˝ - acablunatik

:roll: :arrow:
#189075 kszifiasz 2012-06-26
Én egy ilyennel kezdtem. Akár magaddal is viheted. Az ára 1280 ft. Mindössze 15 cm. Sokat tanultam belőle.
Én egy ilyennel kezdtem. Akár magaddal is viheted. Az ára 1280 ft. Mindössze 15 cm. Sokat tanultam belőle.
#189072 acablunatik 2012-06-26
Sziasztok! Szeretnék néhány alapvető kifejezést és mondatot megtanulni. Van esetleg olyan oldal, ahol össze van gyűjtve pár? Köszi
Sziasztok! Szeretnék néhány alapvető kifejezést és mondatot megtanulni. Van esetleg olyan oldal, ahol össze van gyűjtve pár? Köszi
#178772 leptokária 2012-01-26
Ίσως :lol:
Ίσως :lol:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..