KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Vourvourou

#222388 csabáék 2014-08-02
Sziasztok! Hajnali 2-kor hazaértünk. A kinnlevőknek jó időt kívánok!
Sziasztok! Hajnali 2-kor hazaértünk. A kinnlevőknek jó időt kívánok!
#222376 79kori 2014-08-02
Ja, most latom, hogy hetfon mentek haza!Oooo...hany ora fele?
Ja, most latom, hogy hetfon mentek haza!Oooo...hany ora fele?
#222372 79kori 2014-08-02
Ma es holnap nem igerem Titi, ebben a ket nap kozel kell lennem a szallas wc-jehez...de hetfon rendben lenne a dolog:) A Parisban ettunk vegul, minden nagyon finom volt. A gyrosos nem talalom, az az ahol kavezo van meg hotdog stb? Eleg sok auto megy itt, de tuleljuk:)amugy meg nyugi van.
Ma es holnap nem igerem Titi, ebben a ket nap kozel kell lennem a szallas wc-jehez...de hetfon rendben lenne a dolog:) A Parisban ettunk vegul, minden nagyon finom volt. A gyrosos nem talalom, az az ahol kavezo van meg hotdog stb? Eleg sok auto megy itt, de tuleljuk:)amugy meg nyugi van.
#222346 titi68 2014-08-01
Üdv itt! Ha gondolod, gyertek a Platanos környékére strandolni, délelőtt szerintem itt leszünk mi is a ház előtti részen. Kocsival az Anna apartman után le tudtok tudtok menni a partig. Szerintem az az egyik legjobb rész itt. A Platanos kicsit visszább van, addig kell jönni gyalog, amig egy hosszú stéghez nem értek. A miénk a vízhez legközelebbi apartman a jobb oldalon.
Üdv itt! Ha gondolod, gyertek a Platanos környékére strandolni, délelőtt szerintem itt leszünk mi is a ház előtti részen. Kocsival az Anna apartman után le tudtok tudtok menni a partig. Szerintem az az egyik legjobb rész itt. A Platanos kicsit visszább van, addig kell jönni gyalog, amig egy hosszú stéghez nem értek. A miénk a vízhez legközelebbi apartman a jobb oldalon.
#222321 79kori 2014-08-01
Megerkeztunk, helyi ido szerint 4kor, Szerbiaban vegig esett az eso es meg itt Nikitinel is. Hullak vagyunk, megyunk kajalni most, talan a Parisba.Volt welcome drink a tulajtol ehgyomorra, hat eleg eros volt:D
Megerkeztunk, helyi ido szerint 4kor, Szerbiaban vegig esett az eso es meg itt Nikitinel is. Hullak vagyunk, megyunk kajalni most, talan a Parisba.Volt welcome drink a tulajtol ehgyomorra, hat eleg eros volt:D
#222303 titi68 2014-08-01
Még összejöhet, itt vagyunk! Boldog szülinapot!
Még összejöhet, itt vagyunk! Boldog szülinapot!
#222277 bogaby 2014-08-01
Szia, köszönöm, mi most indulunk, bízom benne, h jól fogjuk érezni magunkat. Üdv HBD :D
Szia, köszönöm, mi most indulunk, bízom benne, h jól fogjuk érezni magunkat. Üdv HBD :D
#222276 csabáék 2014-08-01
Bogaby és 79kori! Jó utat és jó nyaralás kívánok! :lol: Lassan mi is csomagolunk össze és indulás haza. :cry: Titi68! Hát ez a találkozó nemigen jön össze, pedig kiváncsi voltam rád. Talán jövőre...
Bogaby és 79kori! Jó utat és jó nyaralás kívánok! :lol: Lassan mi is csomagolunk össze és indulás haza. :cry: Titi68! Hát ez a találkozó nemigen jön össze, pedig kiváncsi voltam rád. Talán jövőre...
#222270 Évuska 2014-07-31
Jó utat és vidám nyaralást kívánok!
Jó utat és vidám nyaralást kívánok!
#222267 79kori 2014-07-31
Hat eljott a nap, most indultunk el:) Remeljuk minden rendben lesz.
Hat eljott a nap, most indultunk el:) Remeljuk minden rendben lesz.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!