˝Sziasztok!
A Görögbe fogadva című filmben hallottam egy görög dalt, ami nagyon tetszett, de nem tudom mi az.(a tábortüzes jelenetnél)
A filmben úgy fordították:
'Egy nő csókokat küld nekem a széllel, remélve hogy szerelmet hoznak neki, a nő nagyon régóta vár már....'
Tudna valaki segíteni?
Hm?˝ - szekrenyesi
Csak belepislantani tudtam egy ismerősőmnél a filmbe...
Azt hiszem, hogy ezt a dalt lefordítottuk már a Dalfordítós fórumon!
Ha igaz, hogy a Melina Merkuri által előadott dalról van szó:
Merkouri Melina : Ta paidia tou Peiraia / Τα παιδιά του Πειραιά / Pireusz gyermekei (fiai) 8 / 4511
:arrow:
˝Sziasztok!
A Görögbe fogadva című filmben hallottam egy görög dalt, ami nagyon tetszett, de nem tudom mi az.(a tábortüzes jelenetnél)
'Egy nő csókokat küld nekem a széllel, remélve hogy szerelmet hoznak neki, a nő nagyon régóta vár már....'
Tudna valaki segíteni?
Hm?˝ - szekrenyesi
Csak belepislantani tudtam egy ismerősőmnél a filmbe...
Azt hiszem, hogy ezt a dalt lefordítottuk már a Dalfordítós fórumon!
Ha igaz, hogy a Melina Merkuri által előadott dalról van szó:
Merkouri Melina : Ta paidia tou Peiraia / Τα παιδιά του Πειραιά / Pireusz gyermekei (fiai) 8 / 4511
:arrow:
#156167szekrenyesi 2011-02-09
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Hm?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Hm?
#156143busaianiko 2011-02-09
Köszönöm nektek, de sajnos ezen már én is túl vagyok. A címek megvannak, a film is! Imádom, nagy kedvencem, nem lehet megunni, de sajnos a zenéjét nem találom. Szerintem CD-n nemigen adták ki, csak régi LP-n.
Azért aranyosak vagytok, köszönöm. Még reménykedem, hátha valamikor rábukkanok valahol!?
Köszönöm nektek, de sajnos ezen már én is túl vagyok. A címek megvannak, a film is! Imádom, nagy kedvencem, nem lehet megunni, de sajnos a zenéjét nem találom. Szerintem CD-n nemigen adták ki, csak régi LP-n.
Azért aranyosak vagytok, köszönöm. Még reménykedem, hátha valamikor rábukkanok valahol!?
#156099feripapu 2011-02-08
˝...E lista alapján, már könnyebben lehetne vadászatra indulni a YouTube-n!...˝ - Stratos
Ezt a csontot már régen lerágtam. :D
Az Anikó által említett LP-n lévő számok listáját könnyű volt megtalálni. Sajnos CD-t, vagy utalást rá, nem találok. :x
˝...E lista alapján, már könnyebben lehetne vadászatra indulni a YouTube-n!...˝ - Stratos
Ezt a csontot már régen lerágtam. :D
Az Anikó által említett LP-n lévő számok listáját könnyű volt megtalálni. Sajnos CD-t, vagy utalást rá, nem találok. :x
#156098-törölt nick 12762 2011-02-08
Ez már szerintem megtörtént, de ha mégsem:
1. Générique (02:10)
2. Valse en l'Air (02:04)
3. Meteora (01:35)
4. Petit Village (03:14)
5. Thčme A & C (06:15)
6. Thčme B (02:32)
7. Sirtaki Parga (03:03)
8. En Dansant (03:57)
9. Piano Bar (01:57)
10. Suspense (01:53)
11. Taverne (02:31)
12. Camion (02:49)
13. Le Port (02:17)
Szerző: Georges Hatzinassios
Ez már szerintem megtörtént, de ha mégsem:
1. Générique (02:10)
2. Valse en l'Air (02:04)
3. Meteora (01:35)
4. Petit Village (03:14)
5. Thčme A & C (06:15)
6. Thčme B (02:32)
7. Sirtaki Parga (03:03)
8. En Dansant (03:57)
9. Piano Bar (01:57)
10. Suspense (01:53)
11. Taverne (02:31)
12. Camion (02:49)
13. Le Port (02:17)
Szerző: Georges Hatzinassios
#156096Stratos 2011-02-08
˝Köszi feriapu, ennek is nagyon örülök. Bár valószínű én fogalmaztam rosszul. Én magát a film zenéjét, az összest keresem, de egyedül külföldi oldalon LP lemezként találtam meg, ami valószínű már nagyon régi.
De aranyos vagy, ennek is nagyon örülök. :D :D˝ - busaianiko
Sziasztok!
:idea: Szerintem, magát a filmet kellene megkeresni! :wink:
Hiszen, a filmek végén, ki szokták írni, hogy milyen dalok, zenék szerepeltek a filmben...!
E lista alapján, már könnyebben lehetne vadászatra indulni a YouTube-n!
Próbálhatod, magát a filmet is letölteni ehhez:
˝Köszi feriapu, ennek is nagyon örülök. Bár valószínű én fogalmaztam rosszul. Én magát a film zenéjét, az összest keresem, de egyedül külföldi oldalon LP lemezként találtam meg, ami valószínű már nagyon régi.
De aranyos vagy, ennek is nagyon örülök. :D :D˝ - busaianiko
Sziasztok!
:idea: Szerintem, magát a filmet kellene megkeresni! :wink:
Hiszen, a filmek végén, ki szokták írni, hogy milyen dalok, zenék szerepeltek a filmben...!
E lista alapján, már könnyebben lehetne vadászatra indulni a YouTube-n!
Próbálhatod, magát a filmet is letölteni ehhez:
#156041feripapu 2011-02-07
˝...Én magát a film zenéjét, az összest keresem...˝ - busaianiko
Az valóban egy másik történet... :x
˝...Én magát a film zenéjét, az összest keresem...˝ - busaianiko
Az valóban egy másik történet... :x
#156035busaianiko 2011-02-07
Köszi feriapu, ennek is nagyon örülök. Bár valószínű én fogalmaztam rosszul. Én magát a film zenéjét, az összest keresem, de egyedül külföldi oldalon LP lemezként találtam meg, ami valószínű már nagyon régi.
De aranyos vagy, ennek is nagyon örülök. :D :D
Köszi feriapu, ennek is nagyon örülök. Bár valószínű én fogalmaztam rosszul. Én magát a film zenéjét, az összest keresem, de egyedül külföldi oldalon LP lemezként találtam meg, ami valószínű már nagyon régi.
De aranyos vagy, ennek is nagyon örülök. :D :D
#156024feripapu 2011-02-07
˝˝Tudna valaki segíteni? Egy filmzenét keresek régóta, az Ellopták Jupiter fenekét c. filmét. Nagy kedvencem a film is, és a zenéjét is imádom, de sehol nem találom, pedig biztos kiadták cd-n.
Kérem segítsetek, ha tudtok! Köszönöm.˝ - feripapu
˝ - feripapu
Mi sem egyszerűbb…
Itt a zene:
Itt a letöltő program:
A legalsó sorban (vagy előtte valahol) már ott van, csupán klikk a kék sorra, majd „mentés”.
Remélem, erre gondoltál! :wink: :?
Na, fussunk neki még egyszer...
Így jelenik meg:
ANNIE GIRARDOT - On A Vole La Cuisse De Jupiter
(i0pxw7c7_dw.flv, H264@600x480, 26.77 MB) (i0pxw7c7_dw.mp3, 4.96 MB)
Ha a előbbi fájlt nem tudod lejátszani, akkor a jobb oldali (vörösbarna) linkre jobb gombbal klikk, majd 'cél mentése másként'. :wink: :D
˝˝Tudna valaki segíteni? Egy filmzenét keresek régóta, az Ellopták Jupiter fenekét c. filmét. Nagy kedvencem a film is, és a zenéjét is imádom, de sehol nem találom, pedig biztos kiadták cd-n.
Kérem segítsetek, ha tudtok! Köszönöm.˝ - feripapu
˝ - feripapu
Mi sem egyszerűbb…
Itt a zene:
Itt a letöltő program:
A legalsó sorban (vagy előtte valahol) már ott van, csupán klikk a kék sorra, majd „mentés”.
Na, fussunk neki még egyszer...
Így jelenik meg:
ANNIE GIRARDOT - On A Vole La Cuisse De Jupiter
(i0pxw7c7_dw.flv, H264@600x480, 26.77 MB) (i0pxw7c7_dw.mp3, 4.96 MB)
Ha a előbbi fájlt nem tudod lejátszani, akkor a jobb oldali (vörösbarna) linkre jobb gombbal klikk, majd 'cél mentése másként'. :wink: :D
#156020feripapu 2011-02-07
˝Tudna valaki segíteni? Egy filmzenét keresek régóta, az Ellopták Jupiter fenekét c. filmét. Nagy kedvencem a film is, és a zenéjét is imádom, de sehol nem találom, pedig biztos kiadták cd-n.
Kérem segítsetek, ha tudtok! Köszönöm.˝ - busaianiko
Mi sem egyszerűbb…
Itt a zene:
Itt a letöltő program:
˝Tudna valaki segíteni? Egy filmzenét keresek régóta, az Ellopták Jupiter fenekét c. filmét. Nagy kedvencem a film is, és a zenéjét is imádom, de sehol nem találom, pedig biztos kiadták cd-n.
Kérem segítsetek, ha tudtok! Köszönöm.˝ - busaianiko
Mi sem egyszerűbb…
Itt a zene:
Itt a letöltő program: