Csodálatos felvételeket kaptam zenekisérettel. Énekelt Hana Mouskuri. A dal és a hang valami gyönyörüség. Ki Ő :?: A dal cime talán, 'hely a szivemben'
Csodálatos felvételeket kaptam zenekisérettel. Énekelt Hana Mouskuri. A dal és a hang valami gyönyörüség. Ki Ő :?: A dal cime talán, 'hely a szivemben'
#131613heidike 2010-04-20
Sziasztok,
ha rossz helyre írnám, akkor elnézést érte. Le tudná valaki fordítani Pashalis Terzis Mia Fora című dalát? Kerestem a listában, de nem találtam. Előre is köszönöm.
Sziasztok,
ha rossz helyre írnám, akkor elnézést érte. Le tudná valaki fordítani Pashalis Terzis Mia Fora című dalát? Kerestem a listában, de nem találtam. Előre is köszönöm.
#131001Mediterraneo 2010-04-12
˝Talán érdemes lenne megemlítened, melyik szám volt az, ami miatt megtetszett Hatzigiannis!? Mert akkor felkerülhetne a Dalfordítások közé... (ha nem szerepelne véletlenül már ott!)Tehát, érdemes volna inkább a másik topic Keresőjébe írnod a nevét, vagy keresni rá a Tartalomjegyzékben: a Dalfordítások / Előadók szerinti ábc sorrendje közt!
:arrow: - Stratos
Γειά σου Stratos,
Köszi! Meg fogom nézni! És a fordítások között is :)
Az első, amit hallottam a Reamonn és Hatzigiannis - Tonight / Simera volt. Szórakozottam hallgattam, jól ismerem a számot, pont ezért lepódtem meg annyira amikor Hatzigiannis vette át a mikrofont.
Gyorsan klikk a youtube-ra, hadd lássam, ki ez a fantasztikus hangú pasi és hát több száma is tetszik, pl. Pio Poly, To s’agapo, O Vythos Sou.
Napsugaras hetet kívánok,
Medi
˝Talán érdemes lenne megemlítened, melyik szám volt az, ami miatt megtetszett Hatzigiannis!? Mert akkor felkerülhetne a Dalfordítások közé... (ha nem szerepelne véletlenül már ott!)Tehát, érdemes volna inkább a másik topic Keresőjébe írnod a nevét, vagy keresni rá a Tartalomjegyzékben: a Dalfordítások / Előadók szerinti ábc sorrendje közt!
:arrow: - Stratos
Γειά σου Stratos,
Köszi! Meg fogom nézni! És a fordítások között is :)
Az első, amit hallottam a Reamonn és Hatzigiannis - Tonight / Simera volt. Szórakozottam hallgattam, jól ismerem a számot, pont ezért lepódtem meg annyira amikor Hatzigiannis vette át a mikrofont.
Gyorsan klikk a youtube-ra, hadd lássam, ki ez a fantasztikus hangú pasi és hát több száma is tetszik, pl. Pio Poly, To s’agapo, O Vythos Sou.
Napsugaras hetet kívánok,
Medi
#130925Stratos 2010-04-10
Szia!
Talán érdemes lenne megemlítened, melyik szám volt az, ami miatt megtetszett Hatzigiannis!? Mert akkor felkerülhetne a Dalfordítások közé... (ha nem szerepelne véletlenül már ott!)
Tehát, érdemes volna inkább a másik topic Keresőjébe írnod a nevét, vagy keresni rá a Tartalomjegyzékben: a Dalfordítások / Előadók szerinti ábc sorrendje közt!
:arrow:
Szia!
Talán érdemes lenne megemlítened, melyik szám volt az, ami miatt megtetszett Hatzigiannis!? Mert akkor felkerülhetne a Dalfordítások közé... (ha nem szerepelne véletlenül már ott!)
Tehát, érdemes volna inkább a másik topic Keresőjébe írnod a nevét, vagy keresni rá a Tartalomjegyzékben: a Dalfordítások / Előadók szerinti ábc sorrendje közt!
:arrow:
#130848Mediterraneo 2010-04-09
Michalis Hatzigiannis (Μιχάλης Χατζηγιάννης) - a mai napon egy görög kollégám hívta fel rá a figyelmem és egyből helyet kapott a szívemben!
Most aztán átmazsolázhatom ezt a topikot is, hogy lám, miféle csodákra akadok még...
Michalis Hatzigiannis (Μιχάλης Χατζηγιάννης) - a mai napon egy görög kollégám hívta fel rá a figyelmem és egyből helyet kapott a szívemben!
Most aztán átmazsolázhatom ezt a topikot is, hogy lám, miféle csodákra akadok még...
#130684maricagreges 2010-04-08
Szia Zsüli ,
mindkét dal , hagyományos (tradicionális ) Egerasa , (Megöregedtem ....) Stratos lefordította már , szomorú , szép és igaz üzenet mindenki számára.....
Ah k'aman aman ( Ah meghalok , meghalok ) szintén ezek közé tartozik .....
és minden ami a lemezünkön és azontúl már klubunkban is hallható ....
Marica
Szia Zsüli ,
mindkét dal , hagyományos (tradicionális ) Egerasa , (Megöregedtem ....) Stratos lefordította már , szomorú , szép és igaz üzenet mindenki számára.....
Ah k'aman aman ( Ah meghalok , meghalok ) szintén ezek közé tartozik .....
és minden ami a lemezünkön és azontúl már klubunkban is hallható ....
Marica
#130673Zsüli 2010-04-08
Sziasztok!
Szeretném egy kicsit népszerűsíteni az Evros együttest.
Egy új csillag a magyarországi görög zenekarok egén. :D
Újabb számuk került fel a YouTube-ra.
Jó zenehallgatást! És a videók is nagyon jóra sikerültek! :D
és
Sziasztok!
Szeretném egy kicsit népszerűsíteni az Evros együttest.
Egy új csillag a magyarországi görög zenekarok egén. :D
Újabb számuk került fel a YouTube-ra.
Jó zenehallgatást! És a videók is nagyon jóra sikerültek! :D
és
#130238Jorgos 2010-04-01
Koszonom, Strati!
Azert vagyok itt: az elismeresert!
(Azert is, hogy gyakoroljak a magyart.)
˝nálam ez a szám a kedvenc napok óta :D :
Dimitris Korgialas feat. Katerina Moutsatsou- Mia fora˝ - Rose89
A fent emlitett Dimitris Korialas, az emok kedvence a stilusa miatt:
(fekete smink, szomoru hangulat, fekete ruha).
Katerina Moutsatsou nagyon hires Torokorszagban is.
Sok torok es gorog filmben & sorozatban szerepelt.
Ez a 'mia fora' cimu szam oriasi siker lett 5-6 eve.
Valami mad awards dijat is kapott, ha jol emlekszem.
Koszonom, Strati!
Azert vagyok itt: az elismeresert!
(Azert is, hogy gyakoroljak a magyart.)
˝nálam ez a szám a kedvenc napok óta :D :
Dimitris Korgialas feat. Katerina Moutsatsou- Mia fora˝ - Rose89
A fent emlitett Dimitris Korialas, az emok kedvence a stilusa miatt:
(fekete smink, szomoru hangulat, fekete ruha).
Katerina Moutsatsou nagyon hires Torokorszagban is.
Sok torok es gorog filmben & sorozatban szerepelt.
Ez a 'mia fora' cimu szam oriasi siker lett 5-6 eve.
Valami mad awards dijat is kapott, ha jol emlekszem.
#130076Stratos 2010-03-29
Helló!
Ez a Paparizou szám, már elég régen fenn van a dalfordítások közt!
:idea: :arrow:
A másik számot, Rose89 kedvencét most fogom feltenni ( ha még nem tettük volna eddig!)
Jorgo, valóban Te foglalkoztál itt, legelőször, a maffia szerű leszámolásos sztorival! Egyből beugrott, amikor Lacka újra elmesélte! :wink:
Helló!
Ez a Paparizou szám, már elég régen fenn van a dalfordítások közt!
:idea: :arrow:
A másik számot, Rose89 kedvencét most fogom feltenni ( ha még nem tettük volna eddig!)
Jorgo, valóban Te foglalkoztál itt, legelőször, a maffia szerű leszámolásos sztorival! Egyből beugrott, amikor Lacka újra elmesélte! :wink: