Aktív témák
Zenék \ Görög zenék, elõadók |
#79076 Stratos 2008-08-28 |
Bocsáss meg Zsüli...!
...biztosan nagy pofátlanság, de én egyszerûen csak lustaságból kalózkodok bele mások a hozzászólásába. :oops:
Így egyszerûbbnek vélem, :roll: ha az adott kérdésre, rögtön ott a válasz, és nem kell keresgélni
az adott hozzászólás olvasása közben, hogy mi is volt az elõzmény, meg a kérdés... :?: (fõleg, ha sokan írogatnak egy topicban!)
Az viszont, igaz lehet, hogy így nehezebben értesülhet az illetõ arról, ha válasza érkezik... 8)
Igazándiból, csak a Dalfordításos topicnál vagyok arra háklis, hogy szimpla dumcsival teljen meg a fórum... :? (Pedig, ott is én dumálom tele marhasággal az egészet... :oops :oops: :oops: :P )
...mivel ott, azt szeretném inkább, ha az olyan képes-zenés albumra hasonlítana, amiben mindenki szívesen lapozgathat elõre-hátra... :!:
:roll: és a - nehezen összehozott, és folyton frissítendõ Tartalomjegyzék segítségével, még a kedvenc számait, elõadóit is könnyedén megtalálhatja... :P
Így, igyekszek minden hozzászólásba préselni valami nótát... :wink:
és most, hogy egyre többen kedvet kapnak a fordítgatásokhoz,
bízom abban, hogy egyre több 'mûvészi' fordítás lát napvilágot a sok egyszerûbb nyers küzül... elõ-elõ villanva... :!:
:idea: No, de ez is egyfajta zenei topic neeem? Úgyhogy mindjárt ajánlok valamit... Csak elég nehéz... a sok elõadó közül válogatni...
:idea: Na, jó akkor megint megemlítem, hátha ez is hasznos infó lesz (mint az Arion adó - spanyolviasza :twisted: ), hogy van egy bizonyos
oldal a :arrow: MusicHeaven, ahol a fórumok mellett :arrow: Rádióadókra is akadhattok, de egy csomó elõadóval (neves, de leginkább új, és kevésbé ismertekkel), és azok dalaival lehet megismerkedni :
:arrow:
Kellemes bogarászást! |
Bocsáss meg Zsüli...!
...biztosan nagy pofátlanság, de én egyszerûen csak lustaságból kalózkodok bele mások a hozzászólásába. :oops:
Így egyszerûbbnek vélem, :roll: ha az adott kérdésre, rögtön ott a válasz, és nem kell keresgélni
az adott hozzászólás olvasása közben, hogy mi is volt az elõzmény, meg a kérdés... :?: (fõleg, ha sokan írogatnak egy topicban!)
Az viszont, igaz lehet, hogy így nehezebben értesülhet az illetõ arról, ha válasza érkezik... 8)
Igazándiból, csak a Dalfordításos topicnál vagyok arra háklis, hogy szimpla dumcsival teljen meg a fórum... :? (Pedig, ott is én dumálom tele marhasággal az egészet... :oops :oops: :oops: :P )
...mivel ott, azt szeretném inkább, ha az olyan képes-zenés albumra hasonlítana, amiben mindenki szívesen lapozgathat elõre-hátra... :!:
:roll: és a - nehezen összehozott, és folyton frissítendõ Tartalomjegyzék segítségével, még a kedvenc számait, elõadóit is könnyedén megtalálhatja... :P
Így, igyekszek minden hozzászólásba préselni valami nótát... :wink:
és most, hogy egyre többen kedvet kapnak a fordítgatásokhoz,
bízom abban, hogy egyre több 'mûvészi' fordítás lát napvilágot a sok egyszerûbb nyers küzül... elõ-elõ villanva... :!:
:idea: No, de ez is egyfajta zenei topic neeem? Úgyhogy mindjárt ajánlok valamit... Csak elég nehéz... a sok elõadó közül válogatni...
:idea: Na, jó akkor megint megemlítem, hátha ez is hasznos infó lesz (mint az Arion adó - spanyolviasza :twisted: ), hogy van egy bizonyos
oldal a :arrow: MusicHeaven, ahol a fórumok mellett :arrow: Rádióadókra is akadhattok, de egy csomó elõadóval (neves, de leginkább új, és kevésbé ismertekkel), és azok dalaival lehet megismerkedni :
:arrow:
Kellemes bogarászást! |
#79068 Zsüli 2008-08-28 |
Szia Stratos!
(Kicsit tudathasadásosnak érzem magam, hogy miközben Neked írok, magamnak válaszolok... :roll: )
A Tassios számot elõször a Live FM Rádióban hallottam, amit a fõoldal zenék menüpont alatt lehet hallgatni. A korábbi válaszod óta viszont sokat hallgattam az Arion Rádiót, s ez meghozta a sikert, mert végül ott is leadták azt a számot. :D
Még régebben lementettem a kedvenceim közé néhány érdekes dalt.
Ezekhez mit szólsz? Egyet már feltettünk Tõle korábban, ezt is hallottam már... Tetszik! :wink:
Ennél pedig a fejemet tenném rá, a dallamvilág alapján, hogy van egy ilyen magyar szám is... :!:
|
Szia Stratos!
(Kicsit tudathasadásosnak érzem magam, hogy miközben Neked írok, magamnak válaszolok... :roll: )
A Tassios számot elõször a Live FM Rádióban hallottam, amit a fõoldal zenék menüpont alatt lehet hallgatni. A korábbi válaszod óta viszont sokat hallgattam az Arion Rádiót, s ez meghozta a sikert, mert végül ott is leadták azt a számot. :D
Még régebben lementettem a kedvenceim közé néhány érdekes dalt.
Ezekhez mit szólsz? Egyet már feltettünk Tõle korábban, ezt is hallottam már... Tetszik! :wink:
Ennél pedig a fejemet tenném rá, a dallamvilág alapján, hogy van egy ilyen magyar szám is... :!:
|
#79046 petros 2008-08-28 |
Sziasztok!
Legújabban rákkantantam a 'Rithmosz' online rádióra. Nagyon jó zenéket nyomnak, igaz nem az a klasszikus 'laika' zene, inkább görög 'new wave'.
Nagyon jó, hallgassatok bele:
Ja és az e heti 20-as listája :-) :
1. Και σε θέλω ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ :arrow:
2. Ξύπνα Θανάση ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ :arrow:
3. Η γη και η σελήνη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ :arrow:
4. Αυτό το βράδυ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ :arrow:
5. Είμαστε ένα ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ :arrow:
6. Όλα για σένα ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ :arrow:
7. Τι στις 8 τι στις 7 ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ :arrow:
8. Το χεις ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ :arrow:
9. 4 minutes MADONNA
10. Μέσα σου STAVENTO :arrow:
11. Φίλα με ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ :arrow:
12. Και λοιπόν ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ :arrow:
13. Γλώσσα επικοινωνίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΣ :arrow:
14. Η μπαλάντα του τρελού ONIRAMA :arrow:
15. Έκτη αίσθηση ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΛΕΤΣΑ :arrow:
16. Freedom to love LEXTER
17. Μαύρα μεσάνυχτα ΜΑΡΙΑ... |-> Tovább |
Sziasztok!
Legújabban rákkantantam a 'Rithmosz' online rádióra. Nagyon jó zenéket nyomnak, igaz nem az a klasszikus 'laika' zene, inkább görög 'new wave'.
Nagyon jó, hallgassatok bele:
Ja és az e heti 20-as listája :-) :
1. Και σε θέλω ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ :arrow:
2. Ξύπνα Θανάση ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ :arrow:
3. Η γη και η σελήνη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ :arrow:
4. Αυτό το βράδυ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ :arrow:
5. Είμαστε ένα ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ :arrow:
6. Όλα για σένα ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ :arrow:
7. Τι στις 8 τι στις 7 ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ :arrow:
8. Το χεις ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ :arrow:
9. 4 minutes MADONNA
10. Μέσα σου STAVENTO :arrow:
11. Φίλα με ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ :arrow:
12. Και λοιπόν ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ :arrow:
13. Γλώσσα επικοινωνίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΣ :arrow:
14. Η μπαλάντα του τρελού ONIRAMA :arrow:
15. Έκτη αίσθηση ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΛΕΤΣΑ :arrow:
16. Freedom to love LEXTER
17. Μαύρα μεσάνυχτα ΜΑΡΙΑ... |-> Tovább |
#78987 Zsüli 2008-08-27 |
Szia Stratos!
Meghallottam az Arion Rádióban azt a számot, amit kerestem! :D
Giannhs Tassios: Glossa Epikoinonias címû száma az. Megkerestem a youtube-on:
Mégegyszer köszönöm a segítséget! :D
Klassz! :P
Igazán, nincs mit... Örülök, hogy örülsz!
Hol hallottad elõször? |
Szia Stratos!
Meghallottam az Arion Rádióban azt a számot, amit kerestem! :D
Giannhs Tassios: Glossa Epikoinonias címû száma az. Megkerestem a youtube-on:
Mégegyszer köszönöm a segítséget! :D
Klassz! :P
Igazán, nincs mit... Örülök, hogy örülsz!
Hol hallottad elõször? |
#78530 Zsüli 2008-08-24 |
˝Stratos: ...ehhez mit szólsz?
- uote:3facd14a5e]Stratos: ...ehhez mit szólsz?
Köszönöm Stratos!
Ez a szám nagyon jó! És stílusában hasonlít ahhoz, amit épp keresek. Köszönöm Stratos! Ez a szám nagyon jó! És stílusában hasonlít ahhoz, amit épp keresek. :) |
˝Stratos: ...ehhez mit szólsz?
- uote:3facd14a5e]Stratos: ...ehhez mit szólsz?
Köszönöm Stratos!
Ez a szám nagyon jó! És stílusában hasonlít ahhoz, amit épp keresek. Köszönöm Stratos! Ez a szám nagyon jó! És stílusában hasonlít ahhoz, amit épp keresek. :) |
#78529 Zsüli 2008-08-24 |
Szia Stratos!
Köszönöm a választ! Most aztán lesz mibõl válogatnom. :D Ha esetleg megtalálom valahol azt a számot, megírom, hogy melyikre gondoltam. Talán egy kicsit arabos, de azért nem annyira, mint amit Te küldtél.
Az Arion rádiót külön köszönöm! Ezt eddig még nem ismertem. |
Szia Stratos!
Köszönöm a választ! Most aztán lesz mibõl válogatnom. :D Ha esetleg megtalálom valahol azt a számot, megírom, hogy melyikre gondoltam. Talán egy kicsit arabos, de azért nem annyira, mint amit Te küldtél.
Az Arion rádiót külön köszönöm! Ezt eddig még nem ismertem. |
#78351 Zsüli 2008-08-23 |
S ha már hirtelen ilyen aktívvá váltam, akkor küldök egy Despina Vandi videót:
Idén ilyesmivel pótolom az utazást... :?
Stratos: ...ehhez mit szólsz?
|
S ha már hirtelen ilyen aktívvá váltam, akkor küldök egy Despina Vandi videót:
Idén ilyesmivel pótolom az utazást... :?
Stratos: ...ehhez mit szólsz?
|
#78347 Zsüli 2008-08-23 |
Jó estét! Sziasztok!
Sokat hallgatom itt a Live FM rádiót. Van egy dal, ami nagyon tetszik, és szeretnék több számot is megismerni az énekestõl, együttestõl, aki elõadja. Sajnos görögül nem tudok :( , így csak azt tudom leírni, amit kihallok a szövegbõl. A refrén valahogy így hangzik:
'Iálákámá, iáleptá, iáleptá, iáleptá
Iálákámá, iállá, iállá, iállá...'
Esetleg ismeri valaki ezt a számot, elõadót? Ha valaki még azt is meg tudná mondani, hogy mit jelent ez a szöveg, akkor nagyon boldog lennék! :lol:
Stratos: Szia!
Ennyibõl én most nem ismertem rá...
Próbáltam rákeresni... nincsen véletlenül ezek között? (Akad néhány kellemes nóta ezek között!)
Próbálkozz akkor... Te is, hasonló kulcsszavakkal! Hátha...
De ha ilyesmi, akkor arab dologról is lehet szó...
...esetleg ilyesmire hasonlít?
... vagy:
Ez tuti nem az, de nálam bejön!:
És nem csak a fenti rock vonal jön be nálam, hanem az ilyen'ÍZES', régi dolgok is:
:idea: De ha az Arion rádiót hallgatnád, ott kiírják az elõadókat, és megismerheted a dal címét is... ha meghallod! |
Jó estét! Sziasztok!
Sokat hallgatom itt a Live FM rádiót. Van egy dal, ami nagyon tetszik, és szeretnék több számot is megismerni az énekestõl, együttestõl, aki elõadja. Sajnos görögül nem tudok :( , így csak azt tudom leírni, amit kihallok a szövegbõl. A refrén valahogy így hangzik:
'Iálákámá, iáleptá, iáleptá, iáleptá
Iálákámá, iállá, iállá, iállá...'
Esetleg ismeri valaki ezt a számot, elõadót? Ha valaki még azt is meg tudná mondani, hogy mit jelent ez a szöveg, akkor nagyon boldog lennék! :lol:
Stratos: Szia!
Ennyibõl én most nem ismertem rá...
Próbáltam rákeresni... nincsen véletlenül ezek között? (Akad néhány kellemes nóta ezek között!)
Próbálkozz akkor... Te is, hasonló kulcsszavakkal! Hátha...
De ha ilyesmi, akkor arab dologról is lehet szó...
...esetleg ilyesmire hasonlít?
... vagy:
Ez tuti nem az, de nálam bejön!:
És nem csak a fenti rock vonal jön be nálam, hanem az ilyen'ÍZES', régi dolgok is:
:idea: De ha az Arion rádiót hallgatnád, ott kiírják az elõadókat, és megismerheted a dal címét is... ha meghallod! |
#77737 Stratos 2008-08-19 |
Mintha lett volna már róla szó, de azért nem baj, ha újra megemlítjük azt a fórumot, ahol Elõadók Nevei szerint csoportosítva, találunk görög/ angol dalszövegeket... (Ezek is lehetnek kulcsszavak a YouTube-n, amivel megismerkedhetünk az elõadókkal és a Zenéikkel!)
|
Mintha lett volna már róla szó, de azért nem baj, ha újra megemlítjük azt a fórumot, ahol Elõadók Nevei szerint csoportosítva, találunk görög/ angol dalszövegeket... (Ezek is lehetnek kulcsszavak a YouTube-n, amivel megismerkedhetünk az elõadókkal és a Zenéikkel!)
|
#77310 Fundy 2008-08-16 |
Sziasztok!
Most ismerkedem a görög zenével, nem tudna valaki küldeni nekem egy pár görög zenét mp3-ban?
címem: fundy3@freemail.hu
Köszönöm elõre is!
üdv, fundy
˝
'Ajánlom még a Dalfordítós fórum legelsõ oldalát, ahol ezekre a dolgokra, és talán más jó ötletekre is akadhatsz, és ahol megtalálhatod a keresett zenéket...'
˝ - Stratos |
Sziasztok!
Most ismerkedem a görög zenével, nem tudna valaki küldeni nekem egy pár görög zenét mp3-ban?
címem: fundy3@freemail.hu
Köszönöm elõre is!
üdv, fundy
˝
'Ajánlom még a Dalfordítós fórum legelsõ oldalát, ahol ezekre a dolgokra, és talán más jó ötletekre is akadhatsz, és ahol megtalálhatod a keresett zenéket...'
˝ - Stratos |