vki tudna nekem küldeni pár számcímet azok közül amiket pl a goldba vagy a beach barokba játszanak ?? és nincs benne a top10be az oldalon köszi
Stratos: Mivel soha nem jártam ezekre a helyekre, :roll: így nem tudom, milyen zenék mehettek ott...
És ha Te sem tudod, pedig ott voltál... :shock:
:idea: :arrow: ...csak ajánlani tudom, hogy próbálj olyan rádióadókat keresni a neten, ahol a legfrissebb Top nótákat adják, és ráadásul az elõadók nevét, valamint a dalok címét is kiírják...
Így késõbb rájuk tudsz keresni!
Ajánlom még a Dalfordítós fórum legelsõ oldalát, ahol ezekre a dolgokra, és talán más jó ötletekre is akadhatsz, és ahol megtalálhatod a keresett zenéket... (mint pl.:
vagy keresgélj a dalai közt...)
Vagy keress a Google segítségével top listákat mint pl. ahol sokféle egyébb tettszési l listákra, indexekre akadhatsz...
Itt van egy görög Rap, ami egy Nirvana szám feldolgozásával készült...
Ha további tippjeid lennének még, amire akadsz, és amivel bõvíteni lehet a kínálatot, írd meg légyszíves priviben! :wink:
Üdv!
vki tudna nekem küldeni pár számcímet azok közül amiket pl a goldba vagy a beach barokba játszanak ?? és nincs benne a top10be az oldalon köszi
Stratos: Mivel soha nem jártam ezekre a helyekre, :roll: így nem tudom, milyen zenék mehettek ott...
És ha Te sem tudod, pedig ott voltál... :shock:
:idea: :arrow: ...csak ajánlani tudom, hogy próbálj olyan rádióadókat keresni a neten, ahol a legfrissebb Top nótákat adják, és ráadásul az elõadók nevét, valamint a dalok címét is kiírják...
Így késõbb rájuk tudsz keresni!
Ajánlom még a Dalfordítós fórum legelsõ oldalát, ahol ezekre a dolgokra, és talán más jó ötletekre is akadhatsz, és ahol megtalálhatod a keresett zenéket... (mint pl.:
vagy keresgélj a dalai közt...)
Vagy keress a Google segítségével top listákat mint pl. ahol sokféle egyébb tettszési l listákra, indexekre akadhatsz...
Itt van egy görög Rap, ami egy Nirvana szám feldolgozásával készült...
Ha további tippjeid lennének még, amire akadsz, és amivel bõvíteni lehet a kínálatot, írd meg légyszíves priviben! :wink:
Üdv!
#74901Jorgos 2008-08-04
Melyik a legjobb gorog blues egyuttes?
- A Blues Wire, persze!
Budapesten is felleptek, a Blues Fesztivalon.
Az enekes 3:55 utan infarktust kap.
Az egyuttes hivatalos honlapja - lehet zenet letolteni:
Melyik a legjobb gorog blues egyuttes?
- A Blues Wire, persze!
Budapesten is felleptek, a Blues Fesztivalon.
Az enekes 3:55 utan infarktust kap.
Az egyuttes hivatalos honlapja - lehet zenet letolteni:
#73105Stratos 2008-07-23
(1)
(2)
Véletlenül elnéztem a fórumot, :oops: és egy dalt tettem fel... de ha már észrevettem... kicserélem a videót... mire is :roll: ???
Ha már Elõadókról van szó; legyen szó egy egészen más elõadóról:
A tanárról és filozófusról. Nézzünk bele egyik másik olyan 'elõadásának' videójába, amely az Akropoliszon hangzik el.
(Tulajdonképpen ez inkább egy eszmefuttatás... nem tudom, ért-e belõle valaki valamit is??? )
Most, utólag, láttam egy seregnyi klippet Dimitrisz Liantiniszrõl.
Talányos módon tünt el, és csak hét év után lelték meg.
Csupa kérdõjel lengi körül halálának körülményeit (1998 június 1), hiszen az a tanú, aki taxisofõr volt, - és aki állítása szerint: utoljára látta, és beszélt vele, egész más leírást adott az öltözetérõl is...
(1)
(2)
Véletlenül elnéztem a fórumot, :oops: és egy dalt tettem fel... de ha már észrevettem... kicserélem a videót... mire is :roll: ???
Ha már Elõadókról van szó; legyen szó egy egészen más elõadóról:
A tanárról és filozófusról. Nézzünk bele egyik másik olyan 'elõadásának' videójába, amely az Akropoliszon hangzik el.
(Tulajdonképpen ez inkább egy eszmefuttatás... nem tudom, ért-e belõle valaki valamit is??? )
Most, utólag, láttam egy seregnyi klippet Dimitrisz Liantiniszrõl.
Talányos módon tünt el, és csak hét év után lelték meg.
Csupa kérdõjel lengi körül halálának körülményeit (1998 június 1), hiszen az a tanú, aki taxisofõr volt, - és aki állítása szerint: utoljára látta, és beszélt vele, egész más leírást adott az öltözetérõl is...
#73104Stratos 2008-07-23
Nem lesz könnyû felsorolni az alábbi klippen szereplõ 'lelkeket' akik valamivel, hozzájárultak ahhoz,
hogy megpróbáljunk jobbakká válni...
Paradox dolog olyan embereket szeretni, akiket nem is ismertünk meg soha személyesen, és akik bár már nincsenek köztünk, mégis, valahol bennünk élnek. Ott vannak velünk a szép, és ott a nehéz perceinkben.
Látnak bennünket, segítenek nekünk, világot gyújtanak elménkben és reménykedve bíznak abban, hogy majd mi egy jobb világban élünk.
'Nem bízok semmiben. Nem félek semmitõl. Szabad vagyok.'
Pavlosz Szidropulosz, Manosz Loizosz, Manosz Hatzidakisz, Nikosz Xilurisz, Markos Vamvakarisz, Vaszilisz (Tsitsanis) Cicanisz, Kosztasz Kariotakisz, Nikosz Kavvadiasz, Andreasz Empeirikos, Katerina Gogu, Jorgosz Zampetasz!
Nem lesz könnyû felsorolni az alábbi klippen szereplõ 'lelkeket' akik valamivel, hozzájárultak ahhoz,
hogy megpróbáljunk jobbakká válni...
Paradox dolog olyan embereket szeretni, akiket nem is ismertünk meg soha személyesen, és akik bár már nincsenek köztünk, mégis, valahol bennünk élnek. Ott vannak velünk a szép, és ott a nehéz perceinkben.
Látnak bennünket, segítenek nekünk, világot gyújtanak elménkben és reménykedve bíznak abban, hogy majd mi egy jobb világban élünk.
'Nem bízok semmiben. Nem félek semmitõl. Szabad vagyok.'
Pavlosz Szidropulosz, Manosz Loizosz, Manosz Hatzidakisz, Nikosz Xilurisz, Markos Vamvakarisz, Vaszilisz (Tsitsanis) Cicanisz, Kosztasz Kariotakisz, Nikosz Kavvadiasz, Andreasz Empeirikos, Katerina Gogu, Jorgosz Zampetasz!
#72315rhoda 2008-07-18
Ez tényleg jól hangzik ! :wink:
Csak jó lenne tudni mi a címe magyarul és mirõl is szól ?
Valaki, aki okosabb nálam, tud rajtam segíteni :roll: ?
:roll: :idea: :arrow:
Stratos: Így, talán pontosabb... pedig,
Petros felhívta már a figyelmet (kissé feljebb... a 94. oldalra!)
Ez tényleg jól hangzik ! :wink:
Csak jó lenne tudni mi a címe magyarul és mirõl is szól ?
Valaki, aki okosabb nálam, tud rajtam segíteni :roll: ?
:roll: :idea: :arrow:
Stratos: Így, talán pontosabb... pedig,
Petros felhívta már a figyelmet (kissé feljebb... a 94. oldalra!)
#72179petros 2008-07-18
˝Köszönöm Petros, és a moszkvai utat komolyan gondoltam. Majd jövõre megbeszéljük.˝ - Boka
Ok!
Megnéztem, több, mint 1.800 km :roll: !
Viszont nem bánnám, ha Görögországban szurkolhatnék a görög versenyzõnek... Bár még az is lehet... :roll:
˝Köszönöm Petros, és a moszkvai utat komolyan gondoltam. Majd jövõre megbeszéljük.˝ - Boka
Ok!
Megnéztem, több, mint 1.800 km :roll: !
Viszont nem bánnám, ha Görögországban szurkolhatnék a görög versenyzõnek... Bár még az is lehet... :roll:
#72170Boka 2008-07-18
Köszönöm Petros, és a moszkvai utat komolyan gondoltam. Majd jövõre megbeszéljük.
Köszönöm Petros, és a moszkvai utat komolyan gondoltam. Majd jövõre megbeszéljük.
#72150petros 2008-07-18
˝Petros!
Nem megyünk el Moszkvába élõben megnézni? Fizetem a benzint :lol:
Nem volna kedved lefordítani a Ke se thelo címû dalát?˝ - Boka
Boka!
Nagyon vonzó ajánlat/ötlet!
Amúgy a kért dal már fent van. A megjelenése után nem sokkal fel is raktuk ide :-)
(94. oldal, Dalfordítások)
˝Petros!
Nem volna kedved lefordítani a Ke se thelo címû dalát?˝ - Boka
Boka!
Nagyon vonzó ajánlat/ötlet!
Amúgy a kért dal már fent van. A megjelenése után nem sokkal fel is raktuk ide :-)
(94. oldal, Dalfordítások)
#72148Boka 2008-07-18
Petros!
Nem volna kedved lefordítani a Ke se thelo címû dalát?
Petros!
Nem volna kedved lefordítani a Ke se thelo címû dalát?
#72130petros 2008-07-17
˝Most valamit aminek Petros nagyon fog orulni:
Sakis Rouvas lesz a gorog kepviselo az Eurovizios versenyre 2009-ben.
Igy, verseny nelkul, gorog modra.
Forras:
Sakis ilyenkor mar apa lesz, Novemberben fog szulni a baratnoje az ikreket.˝ - Jorgos
Jorgo!
Most megint közelebb kerültél a szívemhez! Nagyon köszönöm figyelmességedet!!!
Ki nem hagyom a jövõ évi Eurovíziós fesztivált!
És ha egy hasonló dallal lép fel, mint ez a Ke se thelo, akkor nagy eséllyel nyerhet is :-)
Iszonyatosan lendületes, dinamikus nóta :roll:
És hogy egyszerre két udódja születik... :shock: Ez fanasztikus :lol:
Köszi szépen!
˝Most valamit aminek Petros nagyon fog orulni:
Sakis Rouvas lesz a gorog kepviselo az Eurovizios versenyre 2009-ben.
Igy, verseny nelkul, gorog modra.
Forras:
Sakis ilyenkor mar apa lesz, Novemberben fog szulni a baratnoje az ikreket.˝ - Jorgos
Jorgo!
Most megint közelebb kerültél a szívemhez! Nagyon köszönöm figyelmességedet!!!
Ki nem hagyom a jövõ évi Eurovíziós fesztivált!
És ha egy hasonló dallal lép fel, mint ez a Ke se thelo, akkor nagy eséllyel nyerhet is :-)
Iszonyatosan lendületes, dinamikus nóta :roll:
És hogy egyszerre két udódja születik... :shock: Ez fanasztikus :lol:
Köszi szépen!