Sziasztok!
Bõvült az elsõ hozzászólás, kérlek, lessétek meg! :)
Arra gondoltam, összegyûjtöm a görög énekesek lefordított életrajzait, és ahogy a dalfordítós topikban Stratos tette, én is készítek egy Tartalomjegyzéket, hogy könnyebben megtaláljuk kedvenceinket. Remélem, nem bánjátok!
A listát érdemes lenne még bõvíteni, szóval, ha van kedvetek fordítani, csak hajrá! :)
A vezetéknevek (vagy a mûvésznevek) latinbetûs kezdõbetûi alapján, abc-sorrendben találjátok meg az elõadókat.
Köszönjük a fordításokat (sorrend nélkül:)) Krisztának, Rékucnak, Petrosnak, Jorgosnak (magamnak nem köszönöm meg)... remélem, nem hagytam ki senkit! :oops: Ha igen, kérlek szóljatok!
Jó olvasgatást!
Sziasztok!
Bõvült az elsõ hozzászólás, kérlek, lessétek meg! :)
Arra gondoltam, összegyûjtöm a görög énekesek lefordított életrajzait, és ahogy a dalfordítós topikban Stratos tette, én is készítek egy Tartalomjegyzéket, hogy könnyebben megtaláljuk kedvenceinket. Remélem, nem bánjátok!
A listát érdemes lenne még bõvíteni, szóval, ha van kedvetek fordítani, csak hajrá! :)
A vezetéknevek (vagy a mûvésznevek) latinbetûs kezdõbetûi alapján, abc-sorrendben találjátok meg az elõadókat.
Köszönjük a fordításokat (sorrend nélkül:)) Krisztának, Rékucnak, Petrosnak, Jorgosnak (magamnak nem köszönöm meg)... remélem, nem hagytam ki senkit! :oops: Ha igen, kérlek szóljatok!
Jó olvasgatást!
#64293Jorgos 2008-06-02
Sarbelrol nem tudok, de ha lesz koncert, ki lesz plakatozva.
Dimitris Papaioannou 2004-ig ismeretlen volt.
Nagyon hires lett, amikor megkertek tole, hogy rendezzen az atheni olimpia nyito ceremoniat.
Ez nagyon draga lett, de nagyon jol sikerult es a gorogok nagyon buszkek lettek...
Ez a 'dio' (2), a masodik nagy muve volt.
Arra emlekszem hogy a batyam meg a felesege eljottek ide egy hetre es meg akartak nezni, de nem talaltak jegyet...
Volt akinek nem tetszett, mert a homoszexualitasrol is szolt, es meztelen ferfiak voltak benne.
Sarbelrol nem tudok, de ha lesz koncert, ki lesz plakatozva.
Dimitris Papaioannou 2004-ig ismeretlen volt.
Nagyon hires lett, amikor megkertek tole, hogy rendezzen az atheni olimpia nyito ceremoniat.
Ez nagyon draga lett, de nagyon jol sikerult es a gorogok nagyon buszkek lettek...
Ez a 'dio' (2), a masodik nagy muve volt.
Arra emlekszem hogy a batyam meg a felesege eljottek ide egy hetre es meg akartak nezni, de nem talaltak jegyet...
Volt akinek nem tetszett, mert a homoszexualitasrol is szolt, es meztelen ferfiak voltak benne.
#64125Stratos 2008-05-31
˝Hmm..Sarbel vajon ad koncertet nyáron Katerini közelében? :D˝ - Csöppvagyok
Sziasztok! Erre én nem tudom a választ, talán majd Jorgosz ír valamit...
Engem meg ezek a klippek fogtak meg nagyon, amik egy tánc elõadás részeibõl vannak kiollózva, és kerültek valahogy fel a Youtube-ra...
Jorgo, tudsz írni nekünk errõl az elõadásról valamit, és Dimitris Papaioannou-ról?
Dimitris Papaioannou : Dyo / δύο / 2
˝Hmm..Sarbel vajon ad koncertet nyáron Katerini közelében? :D˝ - Csöppvagyok
Sziasztok! Erre én nem tudom a választ, talán majd Jorgosz ír valamit...
Engem meg ezek a klippek fogtak meg nagyon, amik egy tánc elõadás részeibõl vannak kiollózva, és kerültek valahogy fel a Youtube-ra...
Jorgo, tudsz írni nekünk errõl az elõadásról valamit, és Dimitris Papaioannou-ról?
Dimitris Papaioannou : Dyo / δύο / 2
#63538Csöppvagyok 2008-05-28
Hmm..Sarbel vajon ad koncertet nyáron Katerini közelében? :D
Hmm..Sarbel vajon ad koncertet nyáron Katerini közelében? :D
#63524Stratos 2008-05-28
Továbbítom: ˝'Sziasztok!
'Szeretnénk megajándékozni Titeket egy ingyenes, kilenc számos élõ hanganyaggal,
melyet a Fonóban vettünk fel 2008. május 3-án!
Jó zenehallgatást kívánunk!
MYDROS
˝ - Mydros együttes
Továbbítom: ˝'Sziasztok!
'Szeretnénk megajándékozni Titeket egy ingyenes, kilenc számos élõ hanganyaggal,
melyet a Fonóban vettünk fel 2008. május 3-án!
Jó zenehallgatást kívánunk!
MYDROS
˝ - Mydros együttes
#63137Stratos 2008-05-26
Engem borzaszt valahogy, így együtt látni, egy személyen belül a kigyúrt férfitestet, és a hatalmas mûszempillákat...
De ha csak hallgatod a nótát, nagyon igaz, és átérzett produkciót ismerhetsz meg...
Zaharatos Takis: Gia afto tha figo
Engem borzaszt valahogy, így együtt látni, egy személyen belül a kigyúrt férfitestet, és a hatalmas mûszempillákat...
De ha csak hallgatod a nótát, nagyon igaz, és átérzett produkciót ismerhetsz meg...
Zaharatos Takis: Gia afto tha figo
#63099Stratos 2008-05-25
˝
'Csak ez a két görög lett híres külföldön is!'˝ - Jorgos
Azért biztos lehet még jó néhány görög elõadót felsorolni...
a pop mûfajban pl. ott van George Michael...,
az operában Maria Callas...
- Jorgos: Igazad van!
Ez a George Michael, soha nem ismerte el hogy félig görög
(ciprusi az anyukaja).
˝
'Csak ez a két görög lett híres külföldön is!'˝ - Jorgos
Azért biztos lehet még jó néhány görög elõadót felsorolni...
a pop mûfajban pl. ott van George Michael...,
az operában Maria Callas...
- Jorgos: Igazad van!
Ez a George Michael, soha nem ismerte el hogy félig görög
(ciprusi az anyukaja).
#63070Jorgos 2008-05-25
Persze Strati!
Neked is tetszenek?
Csak ez a két görög lett híres külföldön is!
Annyira nem rajongok értük...
...és bár tudom, Te se rajongsz a bouzoukis számokért, azért ez; elég durva neeem? :wink:
'Az egyik legdurvább buzukiszóló (Μανώλης Καραντίνης)'
Persze Strati!
Neked is tetszenek?
Csak ez a két görög lett híres külföldön is!
Annyira nem rajongok értük...
...és bár tudom, Te se rajongsz a bouzoukis számokért, azért ez; elég durva neeem? :wink:
'Az egyik legdurvább buzukiszóló (Μανώλης Καραντίνης)'
#63042Stratos 2008-05-25
Itt sem görögül énekelnek...
Mégis görög 'Mega sztárnak' számítanak...
Aphrodite's Child: It's Five O'Clock
Ráismer még valaki Demis Roussosra?
(És Vangeliszre?)
... így már inkább:
Itt sem görögül énekelnek...
Mégis görög 'Mega sztárnak' számítanak...
Aphrodite's Child: It's Five O'Clock
Ráismer még valaki Demis Roussosra?
(És Vangeliszre?)
... így már inkább:
#62533Christee 2008-05-22
Engem még mindig zavar,hogy Kalomoira nem énekel egy szót sem görögül! :(
Minden esetre én is feszülten figyelem a mûsort! :!: A Finnek már megint elég kemény vonalat képviselnek! :!:
Engem még mindig zavar,hogy Kalomoira nem énekel egy szót sem görögül! :(
Minden esetre én is feszülten figyelem a mûsort! :!: A Finnek már megint elég kemény vonalat képviselnek! :!: