Szuperhõs. :lol:
No igen, de fõ a biztonság!
Bár sisakban nem látszódna az arca és gondolom, azt nagyon bánták volna a rajongók. :P
Szuperhõs. :lol:
No igen, de fõ a biztonság!
Bár sisakban nem látszódna az arca és gondolom, azt nagyon bánták volna a rajongók. :P
#44288petros 2007-09-10
De tudod, a filmekben a szupehõsök...
Amúgy nem jó fej? Mennyit kockáztat azért az egy szál virágért :lol:
És ugyebár a nyerõ páros ;-)
Despina & Sakis
De tudod, a filmekben a szupehõsök...
Amúgy nem jó fej? Mennyit kockáztat azért az egy szál virágért :lol:
És ugyebár a nyerõ páros ;-)
Despina & Sakis
#44286geot 2007-09-09
Mikor elõször nyaraltunk Korfun (2005), rengeteg görög zenét hallgattunk a buszos kirándulásaink alkalmával.
Aztán hazajöttünk és egész nap az Arion netes rádiót hallgattam, majd összeírtam a kedvenceimet egy doksiba.
Ez is köztük volt:
Tudom, hogy vannak itt Sakis rajongók. :lol:
Viszont lenne egy észrevételem: nem szabad sisak nélkül downhill-ezni! :lol:
A teljesség igénye nélkül - még néhány kedvenc az akkori listából:
(nagyon sokáig folytathatnám még, de most egyelõre ennyi :) )
Despina Vandi:
Hriszpa:
Elli Kokkinu:
Mikor elõször nyaraltunk Korfun (2005), rengeteg görög zenét hallgattunk a buszos kirándulásaink alkalmával.
Aztán hazajöttünk és egész nap az Arion netes rádiót hallgattam, majd összeírtam a kedvenceimet egy doksiba.
Ez is köztük volt:
Tudom, hogy vannak itt Sakis rajongók. :lol:
Viszont lenne egy észrevételem: nem szabad sisak nélkül downhill-ezni! :lol:
A teljesség igénye nélkül - még néhány kedvenc az akkori listából:
(nagyon sokáig folytathatnám még, de most egyelõre ennyi :) )
Despina Vandi:
Hriszpa:
Elli Kokkinu:
#44143petros 2007-09-08
Köszönön az infokat, Jorgo!
Az egyetlen nagy baj, hogy én nem lehetek ott :cry: !
Ha most nyaralnánk arra, biztos megnézném, nem tántoríthatna el semmi!!!
De sajnos... C'est la vie! De majd egyszer!!!
A Metropolis boltokat én is ismerem. Athénban is megkerestem kettõt, de sajnos a kerett CD egyikben sem volt. Én még Thessalonikibõl ismerem ezt a boltálózatatot, az ottani boltjikban vattem meg Sakis nagyon sok lemezét. És talán ez egyik legolcsóbb bolt is.
Ezt a hegyet én is láttam, ezeket a fotókat az idén csináltam az Akropolis-ról:
Köszönön az infokat, Jorgo!
Az egyetlen nagy baj, hogy én nem lehetek ott :cry: !
Ha most nyaralnánk arra, biztos megnézném, nem tántoríthatna el semmi!!!
De sajnos... C'est la vie! De majd egyszer!!!
A Metropolis boltokat én is ismerem. Athénban is megkerestem kettõt, de sajnos a kerett CD egyikben sem volt. Én még Thessalonikibõl ismerem ezt a boltálózatatot, az ottani boltjikban vattem meg Sakis nagyon sok lemezét. És talán ez egyik legolcsóbb bolt is.
Ezt a hegyet én is láttam, ezeket a fotókat az idén csináltam az Akropolis-ról:
#44135Jorgos 2007-09-08
A plakaton, az van irva hogy Sakis fellep Szeptember 10-an a Likabetus Szinhazban.
A Veradok (es Szervadok, ha letezik ilyen szo) Orszagos Egyesulete es az Egeszsegugy Miniszterium tamogatasaval.
Melette a 'So you think you can dance' show tancosnok lesznek!
Jegyek elovetelben kaphatok a Village Mozikban, a Metropolis boltokban (Stratos is onnan vasarolt CD-ket!), es az Atheni Fesztival penztarban.
Ez a Likabetus hegy (Λυκαβηττός, kiejtes:Likavitósz), nem messze tolem. Amikor pici voltam, ott kirandultunk az iskolaval - nehany perc seta. A tetejen van egy kis templom, egy kavezo ami eleg draga, es oriasi tavcsok mindegyik oldalon, amik apro penzzel mukodnek. Bedobod egy fel eurost, kinyilik es harminc masodpercig lehet nezni. Mint a peep-showban.
Libegovel is lehet felmenni.
Ezen a Likabetus szinhazban tobb egyuttest lattam eloben.
A plakaton, az van irva hogy Sakis fellep Szeptember 10-an a Likabetus Szinhazban.
A Veradok (es Szervadok, ha letezik ilyen szo) Orszagos Egyesulete es az Egeszsegugy Miniszterium tamogatasaval.
Melette a 'So you think you can dance' show tancosnok lesznek!
Jegyek elovetelben kaphatok a Village Mozikban, a Metropolis boltokban (Stratos is onnan vasarolt CD-ket!), es az Atheni Fesztival penztarban.
Ez a Likabetus hegy (Λυκαβηττός, kiejtes:Likavitósz), nem messze tolem. Amikor pici voltam, ott kirandultunk az iskolaval - nehany perc seta. A tetejen van egy kis templom, egy kavezo ami eleg draga, es oriasi tavcsok mindegyik oldalon, amik apro penzzel mukodnek. Bedobod egy fel eurost, kinyilik es harminc masodpercig lehet nezni. Mint a peep-showban.
Libegovel is lehet felmenni.
Ezen a Likabetus szinhazban tobb egyuttest lattam eloben.
#43883petros 2007-09-05
Bizony ez a drága Athén!
- Jorgos: Bizony! Athen nagyon draga! :)
Ott lesz valami jótékonysági koncertje Sakisnak (az elõzõ hozzászólásom), vagy olyasmi...
Majd le kell fordítani a plakát szövegét :-)
Bizony ez a drága Athén!
- Jorgos: Bizony! Athen nagyon draga! :)
Ott lesz valami jótékonysági koncertje Sakisnak (az elõzõ hozzászólásom), vagy olyasmi...
Majd le kell fordítani a plakát szövegét :-)
#43879Mr.Dana 2007-09-05
Ez Athén . . . .?
Ez Athén . . . .?
#43813geot 2007-09-05
Bippa,
ebben a topikban Kriszta35 egyszer foglalkozott velük, készített is egy rövid kis fordítást/leírást róluk.
Bemásolom ide:
˝C:REAL
A C:REAL Taki Damaski alakította meg 1996-ban.
1996 ban megjelent elsõ Cd-jük A New Religion címmel. 1997-ben a második single Visions of you, amit 30 országban adtak ki nagy sikerrel.
2006. szeptemberében új albumuk címe: Kathe mou skepsi / Minden gondolatom - ami új hangzással készült el.
Egyedülálló az Epikindina se thelo / Veszélyesen akarlak - ami magábafoglalja a gitár, játék, tánc és éneket. Ez a dal a fõcímdala a STRAIGHT STORY c. filmnek, amit E. Mouraki és B. Kyriakidi rendezett. 2006. decemberében mutatták be a filmet
További albumaik:
2004: Hilia Hronia / Ezer év
2005:ETSI M'ARESEI NA ZW + REMIXES,
2006:KATHE SKEPSI MOY
VIDEOK:
- Kriszta35
Bippa,
ebben a topikban Kriszta35 egyszer foglalkozott velük, készített is egy rövid kis fordítást/leírást róluk.
Bemásolom ide:
˝C:REAL
A C:REAL Taki Damaski alakította meg 1996-ban.
1996 ban megjelent elsõ Cd-jük A New Religion címmel. 1997-ben a második single Visions of you, amit 30 országban adtak ki nagy sikerrel.
2006. szeptemberében új albumuk címe: Kathe mou skepsi / Minden gondolatom - ami új hangzással készült el.
Egyedülálló az Epikindina se thelo / Veszélyesen akarlak - ami magábafoglalja a gitár, játék, tánc és éneket. Ez a dal a fõcímdala a STRAIGHT STORY c. filmnek, amit E. Mouraki és B. Kyriakidi rendezett. 2006. decemberében mutatták be a filmet
További albumaik:
2004: Hilia Hronia / Ezer év
2005:ETSI M'ARESEI NA ZW + REMIXES,
2006:KATHE SKEPSI MOY
VIDEOK:
- Kriszta35
#43812petros 2007-09-05
És ha belegondolok, hogy itt lesz :cry: :cry: :cry:
És ha belegondolok, hogy itt lesz :cry: :cry: :cry: