:P Szia Antero! Pedig én is a kérdésed alpján kerestem rá... :!: :idea:
(Mint tudjuk, minden jó kérdésben benne rejlik a válasz!) És az alábbi kérdésedben:
˝Ki lehet az a kislány akivel együtt énekel Anna Vissi a 2006 ciprusi koncerten????? ˝ - Antero
... rejlõ kulcs szavak: :arrow: Vissi, 2006, Cyprus...
alapján elõugrott néhány klipp, amiben egy kislánnyal énekel Vissi... innen már csak a klipp címét, vagy a hozzáfûzött szövegeket, hozzászólásokat kell csak végigolvasni... :wink:
Inkább az a kérdés, hogy Te honnét ismerted ezt...?
:P Szia Antero! Pedig én is a kérdésed alpján kerestem rá... :!: :idea:
(Mint tudjuk, minden jó kérdésben benne rejlik a válasz!) És az alábbi kérdésedben:
˝Ki lehet az a kislány akivel együtt énekel Anna Vissi a 2006 ciprusi koncerten????? ˝ - Antero
... rejlõ kulcs szavak: :arrow: Vissi, 2006, Cyprus...
alapján elõugrott néhány klipp, amiben egy kislánnyal énekel Vissi... innen már csak a klipp címét, vagy a hozzáfûzött szövegeket, hozzászólásokat kell csak végigolvasni... :wink:
Inkább az a kérdés, hogy Te honnét ismerted ezt...?
#38731Antero 2007-07-30
Köszönöm !
Ha tudtam volna , hogy ki - akkor rá is kerestem volna ....
:wink:
Köszönöm !
Ha tudtam volna , hogy ki - akkor rá is kerestem volna ....
:wink:
#38730Jorgos 2007-07-30
(Grartulálok Kriszta + Rekuc a Tsalikis fordításhoz!)
Ezt a kislányt még nem ismerik Görögországban.
Ez a szám, két dalnak a kevereke: 'Dodeka' (Anna Vissi énekelte), és az 'An mou tilefonouses' (Mihalis Hatzigianis adta elõ). Passzol egymáshoz a két dalszöveg, és a dallam, egy témaról beszél, jó hogy együtt van, jó a két dalt így, együtt hallgatni .
(Grartulálok Kriszta + Rekuc a Tsalikis fordításhoz!)
Ezt a kislányt még nem ismerik Görögországban.
Ez a szám, két dalnak a kevereke: 'Dodeka' (Anna Vissi énekelte), és az 'An mou tilefonouses' (Mihalis Hatzigianis adta elõ). Passzol egymáshoz a két dalszöveg, és a dallam, egy témaról beszél, jó hogy együtt van, jó a két dalt így, együtt hallgatni .
#38726Antero 2007-07-29
Ki lehet az a kislány akivel együtt énekel Anna Vissi a 2006 ciprusi koncerten?????
Stratos: Könnyû a felelet, ha rákeresel a Youtube-on! :
Anna Vissi and Mariam Venizelou!
Video:
Sou to orkizomai:
Woman in love by mariam venizelou:
Mariam Venizelou:
Ki lehet az a kislány akivel együtt énekel Anna Vissi a 2006 ciprusi koncerten?????
Stratos: Könnyû a felelet, ha rákeresel a Youtube-on! :
Anna Vissi and Mariam Venizelou!
Video:
Sou to orkizomai:
Woman in love by mariam venizelou:
Mariam Venizelou:
#38520rekuc 2007-07-27
Γιώργος Τσαλίκης /Giorgos Tsalikis/
1975-ben született Lamiában. Zenéhez való vonzódása kis korától jelen van életében.
4 évesen kezdett gitározni. 6 évesen már egy zenei csoport tagja. Több városban fellépnek Görögország szerte.
Iskolai évei alatt nagy hatással volt rá a gitár, a zene, és a költészet. Romániában tanult orvosnak. Bukarestben az Elyseé-ben lép fel elõször, és hatalmas szeretettel kezd profi karrierjéhez.
1998-ban talákozott Giannis Doulámissal aki a Sonyi Music producere. A találkozás eredménye egy maxi cd, ami júliusban jelent meg. A maxin 3 dal található, a cd címe Girogos Tsalikis, és szerzõi Κωνσταντίνος Παντζής és Πάνος Φαλάρας.
2001-ben egy újabb albummal jelent meg a Αν ήμουνα παλιόπαιδο. Ezen az albumon 12 dal található.
2002-ben egy újabb albumon dolgozik Για σένα ξενυχτάω.
2003-ban elkészül a Θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου
cd single. Ezen található négy dal.
Katonai szolgálatból visszatérve 2004. novemberében Giorgos visszatér, és egy újabb lemezén kezd dolgozni. A Cd címe Ο τέλειος άνδρας 13 szuper dal van rajta.
2005 õszén még egy albumát adja ki πυρετός címmel. Ezen a lemezen van egy nagyon szép ballada a Στα πλήκτρα του κορμιού σου, és egy másik szép dal a Αλυσίδα..
Ez év novemberében felépett Elena Paprizouval Feverben, és hatalmas sikert arattak.
2006-ban egy élõ Cd adott ki 37 dallal, és emellett még 2 dal is rajta volt, amit a single lemezen már megjelent.
Αγάπη αχάριστη és Σα ζάχαρη ezt a két dal a rádiók is nagy sikerrel játszották.
Õ énekli az Agapi aháristi dalt, amely egy gyönyörû dal, tele érzelmekkel.
Íme néhány klipp:
Alisida (kicsit spanyolos beütésû klipp és dal, de nekem tetszik)
bye bye (régi közös szám Elli Kokkinouval ) Jó!
ez Kriszta egyik kedvence :) , tényleg jó szám, és az énekes is jó kinézetû :D
Elena Paparizouval Fever
azok az izmok.. :) :)
A fordítást köszönjük szépen Krisztának!!! (én csak a szerkesztõ és a képbeillesztõ voltam)
Γιώργος Τσαλίκης /Giorgos Tsalikis/
1975-ben született Lamiában. Zenéhez való vonzódása kis korától jelen van életében.
4 évesen kezdett gitározni. 6 évesen már egy zenei csoport tagja. Több városban fellépnek Görögország szerte.
Iskolai évei alatt nagy hatással volt rá a gitár, a zene, és a költészet. Romániában tanult orvosnak. Bukarestben az Elyseé-ben lép fel elõször, és hatalmas szeretettel kezd profi karrierjéhez.
1998-ban talákozott Giannis Doulámissal aki a Sonyi Music producere. A találkozás eredménye egy maxi cd, ami júliusban jelent meg. A maxin 3 dal található, a cd címe Girogos Tsalikis, és szerzõi Κωνσταντίνος Παντζής és Πάνος Φαλάρας.
2001-ben egy újabb albummal jelent meg a Αν ήμουνα παλιόπαιδο. Ezen az albumon 12 dal található.
2002-ben egy újabb albumon dolgozik Για σένα ξενυχτάω.
2003-ban elkészül a Θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου
cd single. Ezen található négy dal.
Katonai szolgálatból visszatérve 2004. novemberében Giorgos visszatér, és egy újabb lemezén kezd dolgozni. A Cd címe Ο τέλειος άνδρας 13 szuper dal van rajta.
2005 õszén még egy albumát adja ki πυρετός címmel. Ezen a lemezen van egy nagyon szép ballada a Στα πλήκτρα του κορμιού σου, és egy másik szép dal a Αλυσίδα..
Ez év novemberében felépett Elena Paprizouval Feverben, és hatalmas sikert arattak.
2006-ban egy élõ Cd adott ki 37 dallal, és emellett még 2 dal is rajta volt, amit a single lemezen már megjelent.
Αγάπη αχάριστη és Σα ζάχαρη ezt a két dal a rádiók is nagy sikerrel játszották.
Õ énekli az Agapi aháristi dalt, amely egy gyönyörû dal, tele érzelmekkel.
Íme néhány klipp:
Alisida (kicsit spanyolos beütésû klipp és dal, de nekem tetszik)
bye bye (régi közös szám Elli Kokkinouval ) Jó!
ez Kriszta egyik kedvence :) , tényleg jó szám, és az énekes is jó kinézetû :D
Elena Paparizouval Fever
azok az izmok.. :) :)
A fordítást köszönjük szépen Krisztának!!! (én csak a szerkesztõ és a képbeillesztõ voltam)
#38437Rozinante 2007-07-27
Tényleg nagyon jó a srác :lol: :P :D
Tényleg nagyon jó a srác :lol: :P :D
#38433Jox 2007-07-27
Aspa & Rallia 'Gialina oneira' (live):
Elli Kokkinou & Nino - 'Thelo Tosa Na Sou Po':
Aspa & Rallia 'Gialina oneira' (live):
Elli Kokkinou & Nino - 'Thelo Tosa Na Sou Po':
#38275Kriszta35 2007-07-26
˝Kriszta35!
Megnéztem a szerelmed klippjeit és tényleg nagyon jó a zenéje is és szimpatikus a srác is.˝ - Andra
Köszi Andra, örülök ha teszik a srác zenéje!!
Jorgos
Szuper a fényképed! Bravo kalo foto!! :lol:
filakia
˝Kriszta35!
Megnéztem a szerelmed klippjeit és tényleg nagyon jó a zenéje is és szimpatikus a srác is.˝ - Andra
Köszi Andra, örülök ha teszik a srác zenéje!!
Jorgos
Szuper a fényképed! Bravo kalo foto!! :lol:
filakia
#38187Andra 2007-07-26
Kriszta35!
Megnéztem a szerelmed klippjeit és tényleg nagyon jó a zenéje is és szimpatikus a srác is.
Kriszta35!
Megnéztem a szerelmed klippjeit és tényleg nagyon jó a zenéje is és szimpatikus a srác is.
#38186Andra 2007-07-26
Kedves lentaris!
Nagyon köszönöm az infót Sotisról. A San to tsigaro me katastrefeis száma meg van, az is tetszik.
Kedves lentaris!
Nagyon köszönöm az infót Sotisról. A San to tsigaro me katastrefeis száma meg van, az is tetszik.