KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Zenék \ Görög zenék, elõadók

#30931 petros 2007-06-10
Semmi gond, geot! Igen, láttam, mások is tesznek fel többet egyszerre, csak én még 'próbálkozó' státuszban voltam és ... majd belejövök most már! És én híve vagyok az építõ kritikának :P Amúgy megnéztem, jó zene ;-)
Semmi gond, geot! Igen, láttam, mások is tesznek fel többet egyszerre, csak én még 'próbálkozó' státuszban voltam és ... majd belejövök most már! És én híve vagyok az építõ kritikának :P Amúgy megnéztem, jó zene ;-)
#30929 geot 2007-06-10
Eredetileg is ilyen picik a képek? Tipp, ha megengeded (nem kötekedés): egy hozzászólásba több képet is betehetsz. :wink: Bocsánat az offért! :oops: De hogy on is legyek: Thanos Petrelis Egyik kedvenc elõadóm, Thanos Petrelis, akirõl sajnos nem találtam angol-nyelvû életrajzot. VIDEOK: - -
Eredetileg is ilyen picik a képek? Tipp, ha megengeded (nem kötekedés): egy hozzászólásba több képet is betehetsz. :wink: Bocsánat az offért! :oops: De hogy on is legyek: Thanos Petrelis Egyik kedvenc elõadóm, Thanos Petrelis, akirõl sajnos nem találtam angol-nyelvû életrajzot. VIDEOK: - -
#30928 petros 2007-06-10
még egy:
még egy:
#30927 petros 2007-06-10
Bocs! Ha nem ismernétek fel õket - sajnos iszonytosan kicsi a kép :-( Õk Despina Vandi és Sakis Rouvas A tuti görög énekesek 8)
Bocs! Ha nem ismernétek fel õket - sajnos iszonytosan kicsi a kép :-( Õk Despina Vandi és Sakis Rouvas A tuti görög énekesek 8)
#30926 petros 2007-06-10
na most... :?
na most... :?
#30925 petros 2007-06-10
és még egy:
és még egy:
#30923 petros 2007-06-10
na most!!! :lol:
na most!!! :lol:
#30922 petros 2007-06-10
Nem jó... :-(
Nem jó... :-(
#30921 petros 2007-06-10
Na ÕKaz én tuti görög énekeseim: (Stratos: Remélem nem baj ha utólag javítok... :wink: )
Na ÕKaz én tuti görög énekeseim: (Stratos: Remélem nem baj ha utólag javítok... :wink: )
#30920 petros 2007-06-10
Köszi! Mindjárt meg is próbálom!!!
Köszi! Mindjárt meg is próbálom!!!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..