KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#210401 bottakati 2013-09-27
Üdv mindenkinek! Feltöltöttem néhány képet: Bottakati
Üdv mindenkinek! Feltöltöttem néhány képet: Bottakati
#210350 tothrita 2013-09-25
Én is visszamennék, egyik legjobb nyaralásom egyike volt pár éve :) ugyanezeket a helyeket mi is megnéztük, imádtam!
Én is visszamennék, egyik legjobb nyaralásom egyike volt pár éve :) ugyanezeket a helyeket mi is megnéztük, imádtam!
#210345 bottakati 2013-09-24
Üdv mindenkinek! Szombaton hazajöttünk Krétáról. Röviden: kánikula, hatalmas hullámok, amelyekbe visítva ugráltam bele, gyönyörű helyek (Balos, Prevelli, Rethymnon), isteni kaják. Tökéletes szállás, erős honvágy már most. A sok infót köszönöm. Bottakati
Üdv mindenkinek! Szombaton hazajöttünk Krétáról. Röviden: kánikula, hatalmas hullámok, amelyekbe visítva ugráltam bele, gyönyörű helyek (Balos, Prevelli, Rethymnon), isteni kaják. Tökéletes szállás, erős honvágy már most. A sok infót köszönöm. Bottakati
#210289 rollo 2013-09-21
no, akkor végképp várjuk az első havat, ami meghozhatja a beszámolót. ;) :)
no, akkor végképp várjuk az első havat, ami meghozhatja a beszámolót. ;) :)
#210276 viizo 2013-09-21
az idei év krétázása sok tekintetben teljesen más volt, mint tavaly - ellenben a sziget nem okoz csalódást 8) :D
az idei év krétázása sok tekintetben teljesen más volt, mint tavaly - ellenben a sziget nem okoz csalódást 8) :D
#210272 rollo 2013-09-20
éértem! :) remélem csodajó nyaralásotok volt a nagy szigeten! :)
éértem! :) remélem csodajó nyaralásotok volt a nagy szigeten! :)
#210269 viizo 2013-09-20
köszi :D bár ahogy mostanában szabadidővel állok, lehet leesik az első hó, mire ebből beszámoló / galéria lesz :lol:
köszi :D bár ahogy mostanában szabadidővel állok, lehet leesik az első hó, mire ebből beszámoló / galéria lesz :lol:
#210263 balazsbea 2013-09-20
Viizo, Szerintem sokan örülünk, hogy hazajöttél, mert legalább lesz mit nézni! ;)
Viizo, Szerintem sokan örülünk, hogy hazajöttél, mert legalább lesz mit nézni! ;)
#210260 viizo 2013-09-20
köszi Bea! :) rollo: sajnos már második napja itthon :(
köszi Bea! :) rollo: sajnos már második napja itthon :(
#210249 rollo 2013-09-19
hu de klassz! :) (csak nem ott vagy most? :) )
hu de klassz! :) (csak nem ott vagy most? :) )

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..