KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#191836 rollo 2012-07-22
nem tudom milyen ajanlatokat kaptal de ha nem probaltad kerj esetleg egyet az autotrip nevu autokolcsonzotol. megbizhato ceg es sztem korrekt aron adjak az autot (es tenyleges teljes biztositassal, nem csak annak mondottal. :)) van ra esely, h talan jobb arat mondjanak, mint amiket eddig kaptal.
nem tudom milyen ajanlatokat kaptal de ha nem probaltad kerj esetleg egyet az autotrip nevu autokolcsonzotol. megbizhato ceg es sztem korrekt aron adjak az autot (es tenyleges teljes biztositassal, nem csak annak mondottal. :)) van ra esely, h talan jobb arat mondjanak, mint amiket eddig kaptal.
#191829 Ananda9 2012-07-22
Bondi! Végül hol béreltetek autót és mennyiért? Mi is szeretnénk kb.4 napra, de elég drága. Milyen autót sikerült bérelni?
Bondi! Végül hol béreltetek autót és mennyiért? Mi is szeretnénk kb.4 napra, de elég drága. Milyen autót sikerült bérelni?
#191817 bondi00 2012-07-22
A Mari-Kristin-ben voltunk, ez kb a város közepén lehetett megítélésem szerint.
A Mari-Kristin-ben voltunk, ez kb a város közepén lehetett megítélésem szerint.
#191721 fruska 2012-07-21
Kedves Kvalcsi Mikor olvashatunk egy kis beszámolót Nyugat Krétáról és a Haris hotelről?
Kedves Kvalcsi Mikor olvashatunk egy kis beszámolót Nyugat Krétáról és a Haris hotelről?
#191703 debi81 2012-07-21
Megkérdezhetem hol volt a szállásotok?
Megkérdezhetem hol volt a szállásotok?
#191362 bondi00 2012-07-17
Mi szombaton érkeztünk haza, úgyhogy kérdezz bátran :)
Mi szombaton érkeztünk haza, úgyhogy kérdezz bátran :)
#191291 debi81 2012-07-16
Sziasztok Szeretném megkérdezni volt e már valaki Hersonissos -on?
Sziasztok Szeretném megkérdezni volt e már valaki Hersonissos -on?
#191129 miracle 2012-07-14
anyta71-hez hasonlóan mi is last minute foglaltunk Krétára, bár eléggé utolsó pillanatban dőlt el az úticél. 3 napom van rá, hogy megszívjam magam a fórumos tanácsokkal és tapasztalatokkal, remélem jól fogjuk magunkat érezni, mert eléggé problémásan indult a dolog. Jön valaki szerdán az ötös géppel?
anyta71-hez hasonlóan mi is last minute foglaltunk Krétára, bár eléggé utolsó pillanatban dőlt el az úticél. 3 napom van rá, hogy megszívjam magam a fórumos tanácsokkal és tapasztalatokkal, remélem jól fogjuk magunkat érezni, mert eléggé problémásan indult a dolog. Jön valaki szerdán az ötös géppel?
#190790 anyta71 2012-07-11
Sziasztok! Ma lefoglaltam a Personaltól egy last minutot Krétára, úgyhogy szombaton 10 óra 55-kor indulunk!!!!!!!!!!! Jön esetleg valaki ebben az időpontban?
Sziasztok! Ma lefoglaltam a Personaltól egy last minutot Krétára, úgyhogy szombaton 10 óra 55-kor indulunk!!!!!!!!!!! Jön esetleg valaki ebben az időpontban?
#190583 bogkriszt 2012-07-10
Szia, csak ma jutottam ide a fórumra. Mi a Neckermannal megyünk. Előzőleg az Aeolussal voltunk Krétán. Egyik irodával sem volt eddig problémánk. Tavaly mi is Rodoszon voltunk, csak az nem sikerült jól, sajna. Már csak 50 nap. :lol:
Szia, csak ma jutottam ide a fórumra. Mi a Neckermannal megyünk. Előzőleg az Aeolussal voltunk Krétán. Egyik irodával sem volt eddig problémánk. Tavaly mi is Rodoszon voltunk, csak az nem sikerült jól, sajna. Már csak 50 nap. :lol:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..