| Kréta \ Kréta |
|
| #154633 Adri79 2011-01-09 |
Sziasztok!
Látom még nincsen nagy mozgás errefele..... De ami késik, nem múlik :D
Tavaly véletlenül jutottam el a Kréta fórumra, eddig Zante fan voltam, de az elejétől olvasgatva (most kb. a felénél tartok a Kréta fórumon) teljesen 'megfertőztetek' és már most elkezdtem tervezgetni az idei nyaralást.... Szó szerint leesett az állam, mikor megláttam az első képet a Balos lagúnáról, majd Elafonissi és Falassarna varázsolt el.... Hihetetlen milyen gyönyörű helyek....
Olvastam, hogy sokan voltatok Nyugat-Krétán, de eddig sajnos nem nagyon találtam utazási irodát és szállást abban a régióban. Plataniasra tudtok ajánlani valamit vagy a nyugati részre valahol? Tudom, hogy ez a kérdés nem feltétlenül ide tartozik (már írtam az utazási iroda fórumra is), de annyira be vagyok sózva, hogy nem bírok magammal :lol:
Először azt gondoltam, hogy kicsit kattant vagyok, hogy már most tervezgetek, de több hozzászólást olvastam ezzel kapcsolatban és megnyugodtam, hogy ez teljesen normális jelenség :P
Köszi mindenkinek!
Üdv.
Adri
|
Sziasztok!
Látom még nincsen nagy mozgás errefele..... De ami késik, nem múlik :D
Tavaly véletlenül jutottam el a Kréta fórumra, eddig Zante fan voltam, de az elejétől olvasgatva (most kb. a felénél tartok a Kréta fórumon) teljesen 'megfertőztetek' és már most elkezdtem tervezgetni az idei nyaralást.... Szó szerint leesett az állam, mikor megláttam az első képet a Balos lagúnáról, majd Elafonissi és Falassarna varázsolt el.... Hihetetlen milyen gyönyörű helyek....
Olvastam, hogy sokan voltatok Nyugat-Krétán, de eddig sajnos nem nagyon találtam utazási irodát és szállást abban a régióban. Plataniasra tudtok ajánlani valamit vagy a nyugati részre valahol? Tudom, hogy ez a kérdés nem feltétlenül ide tartozik (már írtam az utazási iroda fórumra is), de annyira be vagyok sózva, hogy nem bírok magammal :lol:
Először azt gondoltam, hogy kicsit kattant vagyok, hogy már most tervezgetek, de több hozzászólást olvastam ezzel kapcsolatban és megnyugodtam, hogy ez teljesen normális jelenség :P
Köszi mindenkinek!
Üdv.
Adri
|
| #154209 dian77 2010-12-15 |
Köszönöm Lambros a választ, ha Kréta mellett döntünk, akkor valószínűleg Rethymont választjuk....
|
Köszönöm Lambros a választ, ha Kréta mellett döntünk, akkor valószínűleg Rethymont választjuk....
|
| #154195 Lambros 2010-12-14 |
Nehéz megmondani a tutit.
Az egyik egy kimondott üdülőtelepülés. a Másik egy csodaszép kisváros.
Attól függ mivel akarod tölteni a nyaralást. Mindkét települést ismerem.
Én Rethymnot választanám. Gyönyörű fa erkélyekkel hangulatos utcák, igazi kikötővel, üzletekkel. Saját lakossággal.
Guves épületei szállodák ( igaz legalább nem tizemeletesek) és appartmanok. Lakosság csak a hegyoldalban lévő faluban él. Kato Guvesben csak nyáron vannak és dolgoznak. Anyaralóteleptől szinte elkülönülten a sziget főútjáig egy enyhén emelkedős utcát foglal el vagy harminc étterem 20 bazár és egy pár élelmiszerbolt. Igaz ha buvárkodni van kedved guves közepén egy kis kikötő mellett van egy vállalkozás oktatásra és kölcsönöz eszközöket merüléshez. Ez Rethymnoban nem ennyire közvetlen és közeli.
|
Nehéz megmondani a tutit.
Az egyik egy kimondott üdülőtelepülés. a Másik egy csodaszép kisváros.
Attól függ mivel akarod tölteni a nyaralást. Mindkét települést ismerem.
Én Rethymnot választanám. Gyönyörű fa erkélyekkel hangulatos utcák, igazi kikötővel, üzletekkel. Saját lakossággal.
Guves épületei szállodák ( igaz legalább nem tizemeletesek) és appartmanok. Lakosság csak a hegyoldalban lévő faluban él. Kato Guvesben csak nyáron vannak és dolgoznak. Anyaralóteleptől szinte elkülönülten a sziget főútjáig egy enyhén emelkedős utcát foglal el vagy harminc étterem 20 bazár és egy pár élelmiszerbolt. Igaz ha buvárkodni van kedved guves közepén egy kis kikötő mellett van egy vállalkozás oktatásra és kölcsönöz eszközöket merüléshez. Ez Rethymnoban nem ennyire közvetlen és közeli.
|
| #154194 dian77 2010-12-14 |
Krétén melyik üdülő helyet választanátok? Gouves vagy Rethymnon?
|
Krétén melyik üdülő helyet választanátok? Gouves vagy Rethymnon?
|
| #152461 Verka 2010-09-25 |
Szia Macsosz!
Üdv itthon, örülök, hogy minden jól sikerült! :) Nagyon várom a képeket (mindenhonnan)! :)
|
Szia Macsosz!
Üdv itthon, örülök, hogy minden jól sikerült! :) Nagyon várom a képeket (mindenhonnan)! :)
|
| #152435 zsebkuty 2010-09-24 |
:lol: HELLÓ!!!!
Elhiszem,hogy NEM ELÉG!!!
Xerokampos pedig csodálatos!Majd ha pihentél,kicsit irj bővebben,kérlek!!
Köszi előre is!
Üdv itthon,olyan sokat gondoltam rátok merre járhattok,mikor hajnalonta elindultam dolgozni /4körül :mrgreen: /bár gondolom,akkor még durmoltatok! :lol:
|
:lol: HELLÓ!!!!
Elhiszem,hogy NEM ELÉG!!!
Xerokampos pedig csodálatos!Majd ha pihentél,kicsit irj bővebben,kérlek!!
Köszi előre is!
Üdv itthon,olyan sokat gondoltam rátok merre járhattok,mikor hajnalonta elindultam dolgozni /4körül :mrgreen: /bár gondolom,akkor még durmoltatok! :lol:
|
| #152434 WhiteFrost 2010-09-24 |
Üdv itthon :lol:
Örülök, hogy jó volt, de hogy ilyen hamar haza is jöttetek :cry:
|
Üdv itthon :lol:
Örülök, hogy jó volt, de hogy ilyen hamar haza is jöttetek :cry:
|
| #152428 macsosz 2010-09-24 |
Sziasztok,újra itthon :!:
Krétából semmi nem elég :!:
Mindent végig tudtunk járni,amit terveztünk :P de kezdenénk előlről :!:
Persze Xerokambostól :wink:
Megint szerencsénk volt mindennel:időjárás,kocsibérlés,utak...
Hoztam 1000 képet,lassan válogatok és töltök fel a Lefkada-képekkel együtt.
Üdv,Macsosz :D
|
Sziasztok,újra itthon :!:
Krétából semmi nem elég :!:
Mindent végig tudtunk járni,amit terveztünk :P de kezdenénk előlről :!:
Persze Xerokambostól :wink:
Megint szerencsénk volt mindennel:időjárás,kocsibérlés,utak...
Hoztam 1000 képet,lassan válogatok és töltök fel a Lefkada-képekkel együtt.
|
| #151988 macsosz 2010-09-14 |
WhiteFrost :D
Kívánom Neked,h.valóra váljom,mint nekünk :!:
Bár egy kicsit aggaszt a sztrájk :(
Már keresem is a busz menetrendeket,hátha szükséges lesz :!:
Gondolom,azok járnak majd....remélem :!: :!:
Kréta végképp nem az a sziget,ahol elég egy pár bakancs,hogy
mindent végigjárjon az ember.
|
WhiteFrost :D
Kívánom Neked,h.valóra váljom,mint nekünk :!:
Bár egy kicsit aggaszt a sztrájk :(
Már keresem is a busz menetrendeket,hátha szükséges lesz :!:
Gondolom,azok járnak majd....remélem :!: :!:
Kréta végképp nem az a sziget,ahol elég egy pár bakancs,hogy
mindent végigjárjon az ember.
|
| #151979 WhiteFrost 2010-09-14 |
Macsosz!
Nagyon jó utat kívánok Nektek, sárgulok az irigységtől :? :?
Nembaj, majd megyünk mi még Krétára :lol:
|
Macsosz!
Nagyon jó utat kívánok Nektek, sárgulok az irigységtől :? :?
Nembaj, majd megyünk mi még Krétára :lol:
|
|