| Kréta \ Kréta |
|
| #114184 kissas57 2009-08-14 |
Habár nagyon ellenzem ezeket az 'utaztatási irodákat', (mert teljesen ki van szolgáltatva és nem szolgálva az ember) teljes szívemből drukkolok Nektek még akkor is ha egy kis adrenalin +-t kaptok így a felkészülési időszakban :)
Hiszem, hogy menni fogtok :)
|
Habár nagyon ellenzem ezeket az 'utaztatási irodákat', (mert teljesen ki van szolgáltatva és nem szolgálva az ember) teljes szívemből drukkolok Nektek még akkor is ha egy kis adrenalin +-t kaptok így a felkészülési időszakban :)
Hiszem, hogy menni fogtok :)
|
| #114160 tabi 2009-08-14 |
Szia Lifi!
Köszönet amiért vállalod a kapcsolattartó hálás-hálátlan szerepét! Külön köszönet a friss infókért!
Biztosra veszem, hogy minden a legjobban alakul. :lol: Bárcsak már ott lehetnénk a napsütötte Kréta szigetén!
Üdv, Tabi
|
Szia Lifi!
Köszönet amiért vállalod a kapcsolattartó hálás-hálátlan szerepét! Külön köszönet a friss infókért!
Biztosra veszem, hogy minden a legjobban alakul. :lol: Bárcsak már ott lehetnénk a napsütötte Kréta szigetén!
Üdv, Tabi
|
| #114159 lifike 2009-08-14 |
Szia Kvalcsi
Csodáloztam én is hisz ezért mennénk 17-en a Theodorába hisz annyian férünk el . A sors másként döntött . Egy része a csapatnak a Koraliba megy. De ha megcsipikézik bennünket a hülyekigyó és bulizni akarunk akkor azt ugyis a teraszon fogjuk megejteni na meg a kertben grillezés meg minden.
Csak a fájó az, hogy február eleje óta hülyitenek bennünket . egykupacba leszünk a theo-ban .
Most meg azzal jöttek elő ,hogy nem biztos ,hogy 19 utas elég az ut elinditásához ez 19-ünknek . (Hát igen jól szalad az aeolusnak) 1,7 milka.Ennyit kidob az ablakon furcsa.
Igaz azt az igéretet kaptuk mindenképp azon vannak ,hogy az ut elinduljon .Meglátjuk .
|
Szia Kvalcsi
Csodáloztam én is hisz ezért mennénk 17-en a Theodorába hisz annyian férünk el . A sors másként döntött . Egy része a csapatnak a Koraliba megy. De ha megcsipikézik bennünket a hülyekigyó és bulizni akarunk akkor azt ugyis a teraszon fogjuk megejteni na meg a kertben grillezés meg minden.
Csak a fájó az, hogy február eleje óta hülyitenek bennünket . egykupacba leszünk a theo-ban .
Most meg azzal jöttek elő ,hogy nem biztos ,hogy 19 utas elég az ut elinditásához ez 19-ünknek . (Hát igen jól szalad az aeolusnak) 1,7 milka.Ennyit kidob az ablakon furcsa.
Igaz azt az igéretet kaptuk mindenképp azon vannak ,hogy az ut elinduljon .Meglátjuk .
|
| #114145 kvalcsi 2009-08-14 |
Szia Lifike!
Kicsit csodálkozom, hogy nem csak az Aeolusé a Theodóra, hiszen nagyon kevés férőhellyel rendelkezik.
2db 4 ágyas, 1db 3 ágyas és 3db 2 ágyas szobával összesen. Ezt könnyű feltölteni szerintem, főleg úgy, hogy az Aeolusnak több országból vannak utasai. Én annak idején egy évet vártam, hogy ide tudjak foglalni, mert az első alkalommal már februárban nem volt hely arra az időpontra amire nekem kellett volna.
Remélem szerencsétek lesz és sikerül együtt lennetek majd a Theodórában.
|
Szia Lifike!
Kicsit csodálkozom, hogy nem csak az Aeolusé a Theodóra, hiszen nagyon kevés férőhellyel rendelkezik.
2db 4 ágyas, 1db 3 ágyas és 3db 2 ágyas szobával összesen. Ezt könnyű feltölteni szerintem, főleg úgy, hogy az Aeolusnak több országból vannak utasai. Én annak idején egy évet vártam, hogy ide tudjak foglalni, mert az első alkalommal már februárban nem volt hely arra az időpontra amire nekem kellett volna.
Remélem szerencsétek lesz és sikerül együtt lennetek majd a Theodórában.
|
| #114039 lifike 2009-08-13 |
Gábor-Tabi
a mai napon esmételten cseszegettem az utazási irodát.
A hozzáállásuk a következő
nem szeretnének elveszteni 19 utast aki ha ez az ut ugy sikerül
ahogyan szeretnénk,akkor nyernek velünk 19 stabil klienset akikk mint
visszatérő utasok, illetve törzs utasaik lesznek.
annyit már előre tudok hogy az elszállásolásunk nem ugy alaku
l ahogyan szeretnénk.
Sajnos a Theodorát teljes egészébe nem biztos hogy megkapjuk
csak egy része az irodáé a tulaj egy részt egy másik irodának adta ki
ha abban az időpontban senki nem jelzi az érkezését a másik irodából
akkor miénk az egész de ha jönnek akkor a csapat egy része a
Koraliban kerül elszállásolásra. Szerintem napközben ugyis egybe lessz
a társaság.
száz szónak is egy a vége az iroda pozitivan áll a dolgok elé jomagam
napi telefonkapcsolatba vagyok az ügyintéző lánykával.
egyébbként jeleztem neki ,ha a dolgok minuszba fordulnának (amit nem hiszek) akkor arra az összejövetelre 21 én szeretettel várjuk és mindenkinek neki kell jelenteni a történteket
erre kissé megszeppent
én meg elmondtam neki amit a Marcsinak elmondtam mit teszek a
leányzóval
'ott az irodában az asztal tetején..............'
hát diohélyban ennyi . Én bizakodom
Tabi megisszuk azt az áldomást
üdv mindenkinek lifi
|
Gábor-Tabi
a mai napon esmételten cseszegettem az utazási irodát.
A hozzáállásuk a következő
nem szeretnének elveszteni 19 utast aki ha ez az ut ugy sikerül
ahogyan szeretnénk,akkor nyernek velünk 19 stabil klienset akikk mint
visszatérő utasok, illetve törzs utasaik lesznek.
annyit már előre tudok hogy az elszállásolásunk nem ugy alaku
l ahogyan szeretnénk.
Sajnos a Theodorát teljes egészébe nem biztos hogy megkapjuk
csak egy része az irodáé a tulaj egy részt egy másik irodának adta ki
ha abban az időpontban senki nem jelzi az érkezését a másik irodából
akkor miénk az egész de ha jönnek akkor a csapat egy része a
Koraliban kerül elszállásolásra. Szerintem napközben ugyis egybe lessz
a társaság.
száz szónak is egy a vége az iroda pozitivan áll a dolgok elé jomagam
napi telefonkapcsolatba vagyok az ügyintéző lánykával.
egyébbként jeleztem neki ,ha a dolgok minuszba fordulnának (amit nem hiszek) akkor arra az összejövetelre 21 én szeretettel várjuk és mindenkinek neki kell jelenteni a történteket
erre kissé megszeppent
én meg elmondtam neki amit a Marcsinak elmondtam mit teszek a
leányzóval
'ott az irodában az asztal tetején..............'
hát diohélyban ennyi . Én bizakodom
Tabi megisszuk azt az áldomást
üdv mindenkinek lifi
|
| #113937 BBetti 2009-08-13 |
Szia Relax!
Nagyon köszönöm.
Már várom.
Üdv.: Betti
|
Szia Relax!
Nagyon köszönöm.
Már várom.
Üdv.: Betti
|
| #113917 Relax 2009-08-12 |
Szívesen, Betti! :)
Látom, már csak két hét és irány Korfu, jó utat Nektek! :D
|
Szívesen, Betti! :)
Látom, már csak két hét és irány Korfu, jó utat Nektek! :D
|
| #113876 lifike 2009-08-12 |
Szia Kvalcsi köszönet a szép képekér
szivet melengetőek legszivesebben fejest ugranék a monitorba
köszi lifi
|
Szia Kvalcsi köszönet a szép képekér
szivet melengetőek legszivesebben fejest ugranék a monitorba
köszi lifi
|
| #113788 tabi 2009-08-12 |
Szerintem még nincs ok elkeseredni! :roll:
Egyrészt még beeshetnek további jelentkezők (hajrá, hajrá, hajrá), másrészt talán Lifi tegnapi megkeresésére pozitívan reagálnak az irodában! Ekkora társaságot nem akarhatnak elveszteni az ügyfélkörükből! Úgyhogy Nyugi!
|
Szerintem még nincs ok elkeseredni! :roll:
Egyrészt még beeshetnek további jelentkezők (hajrá, hajrá, hajrá), másrészt talán Lifi tegnapi megkeresésére pozitívan reagálnak az irodában! Ekkora társaságot nem akarhatnak elveszteni az ügyfélkörükből! Úgyhogy Nyugi!
|
| #113692 gáborpapo 2009-08-11 |
Na most aztán sikerült egy kicsit elkeserednem!
Nagyon remélem , hogy nem marad el ez az út , hiszen február óta várjuk a napot!
Én azt mondom , hogy azt kellene talán tenni , hogy a teljes ár befizetése előtt azért tisztázni kellene , hogy akkor most indítja a turnust vagy nem.
|
Na most aztán sikerült egy kicsit elkeserednem!
Nagyon remélem , hogy nem marad el ez az út , hiszen február óta várjuk a napot!
Én azt mondom , hogy azt kellene talán tenni , hogy a teljes ár befizetése előtt azért tisztázni kellene , hogy akkor most indítja a turnust vagy nem.
|
|