KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#85391 WhiteFrost 2008-11-16
Egyik kedvenc képem és kedvenc helyem, ide még egyszer vissza szeretnék menni.... Chania
Egyik kedvenc képem és kedvenc helyem, ide még egyszer vissza szeretnék menni.... Chania
#85386 kvalcsi 2008-11-16

#85385 kvalcsi 2008-11-16
Rethymno
Rethymno
#85382 kvalcsi 2008-11-16

#85379 ferrari 2008-11-16
Sziasztok! Rethymnoban ittuk a legfinomabb frappét
Sziasztok! Rethymnoban ittuk a legfinomabb frappét
#85374 WhiteFrost 2008-11-16
Rethimno
Rethimno
#85347 zsebkuty 2008-11-16
Sziasztok!Olyan szivesen kajálnék most itt:RETHYMNO
Sziasztok!Olyan szivesen kajálnék most itt:RETHYMNO
#85346 Antero 2008-11-16
˝Sziasztok! Én is írok ide is, mert az előbb a Korfu topikban válaszoltam. Stalisz ( vagy Stalida ) és Mália ma már teljesen egybeépült. Mi nyaraltunk itt. Semmim probléma nem volt vele. Antero megerősítést kérek !!! ˝ - ferrari

Így igaz , egybeépült , de azonnal érzi az ember mikor is ért át Maliaba !!!! Kyra ! Stalisba nyugodtan menj , rendben van a hely ; ill. kérdezz nyugodtan akár PM-en is . András
˝Sziasztok! Én is írok ide is, mert az előbb a Korfu topikban válaszoltam. Stalisz ( vagy Stalida ) és Mália ma már teljesen egybeépült. Mi nyaraltunk itt. Semmim probléma nem volt vele. Antero megerősítést kérek !!! ˝ - ferrari

Így igaz , egybeépült , de azonnal érzi az ember mikor is ért át Maliaba !!!! Kyra ! Stalisba nyugodtan menj , rendben van a hely ; ill. kérdezz nyugodtan akár PM-en is . András
#85339 ferrari 2008-11-16
Sziasztok! Én is írok ide is, mert az előbb a Korfu topikban válaszoltam. Stalisz ( vagy Stalida ) és Mália ma már teljesen egybeépült. Mi nyaraltunk itt. Semmim probléma nem volt vele. Antero megerősítést kérek !!!
Sziasztok! Én is írok ide is, mert az előbb a Korfu topikban válaszoltam. Stalisz ( vagy Stalida ) és Mália ma már teljesen egybeépült. Mi nyaraltunk itt. Semmim probléma nem volt vele. Antero megerősítést kérek !!!
#85335 atosz 2008-11-16
Ui.Máliának nevezik igazán,csak nekem összecsengett a kettő így,hogy Stalida és Málida.Mára szerintem már egy helynek lehet tekinteni, mert egymásba nőt a két település.Antero vágja ezt a témát,mert ő Stalisba járt többször.
Ui.Máliának nevezik igazán,csak nekem összecsengett a kettő így,hogy Stalida és Málida.Mára szerintem már egy helynek lehet tekinteni, mert egymásba nőt a két település.Antero vágja ezt a témát,mert ő Stalisba járt többször.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..