KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#85296 kvalcsi 2008-11-15
Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
#85295 kvalcsi 2008-11-15
Elounda
Elounda
#85294 kvalcsi 2008-11-15
Kritsa
Kritsa
#85252 WhiteFrost 2008-11-14
Szia Haspók! A fix ár az akkor érvényes, ha gyerekeknek ingyen van a szállás és akkor csak a fix árat kell fizetni. Whitefrost
Szia Haspók! A fix ár az akkor érvényes, ha gyerekeknek ingyen van a szállás és akkor csak a fix árat kell fizetni. Whitefrost
#85250 Verka 2008-11-14
Sziasztok, volna egy kérdésem azokhoz, akik voltak már az Aeolusszal: mit jelent az a katalógusban, hogy fix ár? Milyen feltételek esetén érvényes?
Sziasztok, volna egy kérdésem azokhoz, akik voltak már az Aeolusszal: mit jelent az a katalógusban, hogy fix ár? Milyen feltételek esetén érvényes?
#85138 Verka 2008-11-12
Sziasztok (itt is)! :) Nem alszunk, hanem tervezgetünk... bár ez a wizzes hír nem dobott fel túlzottan... :( Még nem adtam fel egy tavaszi krétai vagy santorini vagy kettő egybekötve látogatás tervét sem, igazából minden a nyavalyás repülőjegyektől függ...
Sziasztok (itt is)! :) Nem alszunk, hanem tervezgetünk... bár ez a wizzes hír nem dobott fel túlzottan... :( Még nem adtam fel egy tavaszi krétai vagy santorini vagy kettő egybekötve látogatás tervét sem, igazából minden a nyavalyás repülőjegyektől függ...
#85131 WhiteFrost 2008-11-12
Hát nem keveset.... És az alján az iszap :?:
Hát nem keveset.... És az alján az iszap :?:
#85127 macsosz 2008-11-12
Na jó,jó.... :!: -mennyi sót kéne beleszornom... :?: -és a szinek... :?:
Na jó,jó.... :!: -mennyi sót kéne beleszornom... :?: -és a szinek... :?:
#85126 WhiteFrost 2008-11-12
Szia Macsosz! Olvasgatom én is a többi topikot, de nekem rövidúton reszeltek a tervezés terén és csak max két hely maradt jövőre és az sajna nem Kréta :( Amúgy olvasgatom, hogy nagyon szorgalmasak vagytok :shock: Whitefrost
Szia Macsosz! Olvasgatom én is a többi topikot, de nekem rövidúton reszeltek a tervezés terén és csak max két hely maradt jövőre és az sajna nem Kréta :( Amúgy olvasgatom, hogy nagyon szorgalmasak vagytok :shock: Whitefrost
#85125 atosz 2008-11-12
Hát nem. Van magyar tenger... :) :roll:
Hát nem. Van magyar tenger... :) :roll:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..