| Kréta \ Kréta |
|
| #83075 Verka 2008-10-13 |
Sziasztok!
Macsosz,
Total Commander ---> Csoportos átnevezés!
(Ne mondd, hogy nincs Total Commandered, minden rendes gépen kell(ene) lennie. ;) )
|
Sziasztok!
Macsosz,
Total Commander ---> Csoportos átnevezés!
(Ne mondd, hogy nincs Total Commandered, minden rendes gépen kell(ene) lennie. ;) )
|
| #83073 macsosz 2008-10-13 |
Szia WhiteFrost :D
A képpekkel nincs gond :!:
Csak a két memokártya sorszámai egyeznek és Jox így nem tudja felrakni a képek másik felét :!:
Át kell nevezni a képeket egyesével v.vmi hasonló :roll: :twisted:
Még nem tudom,hogy kell,de rájövök :idea:
Ha tudsz megoldást a tömeges 'átnevezésre',köszönettel veszem :wink:
Üdv,Macsosz :D
|
Szia WhiteFrost :D
A képpekkel nincs gond :!:
Csak a két memokártya sorszámai egyeznek és Jox így nem tudja felrakni a képek másik felét :!:
Át kell nevezni a képeket egyesével v.vmi hasonló :roll: :twisted:
Még nem tudom,hogy kell,de rájövök :idea:
Ha tudsz megoldást a tömeges 'átnevezésre',köszönettel veszem :wink:
Üdv,Macsosz :D
|
| #83072 macsosz 2008-10-13 |
Szia Haspók :D
A 12 nap összességében szuper volt :!: :D
A 13. nap a hazaindulás volt-rémség :twisted:
Az 'itt aludtunk'szintén egy temető :roll: -ezt reggel
fedeztem fel :!:
macsosz :D
|
Szia Haspók :D
A 12 nap összességében szuper volt :!: :D
A 13. nap a hazaindulás volt-rémség :twisted:
Az 'itt aludtunk'szintén egy temető :roll: -ezt reggel
fedeztem fel :!:
macsosz :D
|
| #83045 zsebkuty 2008-10-13 |
:lol: Szia Zotya!Örülök,hogy épségben megúsztátok a nyaralást!!!Nekem is nagggyyyon tetszene jövőre Nyugat-Kréta,de a párocskám most még máshova szeretne menni,majd meglátjuk mi lesz,annyi minden közbejöhet,az is lehet,hogy ,,csak'buszozásra lesz pénz,akkor pedig Sarti! :lol: vagy Lefkas...vagy valami más... :D
|
:lol: Szia Zotya!Örülök,hogy épségben megúsztátok a nyaralást!!!Nekem is nagggyyyon tetszene jövőre Nyugat-Kréta,de a párocskám most még máshova szeretne menni,majd meglátjuk mi lesz,annyi minden közbejöhet,az is lehet,hogy ,,csak'buszozásra lesz pénz,akkor pedig Sarti! :lol: vagy Lefkas...vagy valami más... :D
|
| #83042 tzotya 2008-10-13 |
Szia White Frost!
Igyekszem, igyekszem a képek feltöltésével,de nagyon kemény diónak tűnik nekem sajnos. Ma szeretném megnézni a képeket tüzetesebben, ha lesz rá időm és aztán válogatni belőle az albumba. Sajnos nagyon úgy néz ki,hogy jövőre nem Kréta lesz :cry: Valami anyagilag kevésbé megterhelőt kell beiktatni. Chalkidikit tervezzük saját autóval egyéni szervezéssel,de Kréta biztosan szerepel még a céljaink között,mégpedig a nyugati a része.
|
Szia White Frost!
Igyekszem, igyekszem a képek feltöltésével,de nagyon kemény diónak tűnik nekem sajnos. Ma szeretném megnézni a képeket tüzetesebben, ha lesz rá időm és aztán válogatni belőle az albumba. Sajnos nagyon úgy néz ki,hogy jövőre nem Kréta lesz :cry: Valami anyagilag kevésbé megterhelőt kell beiktatni. Chalkidikit tervezzük saját autóval egyéni szervezéssel,de Kréta biztosan szerepel még a céljaink között,mégpedig a nyugati a része.
|
| #83041 WhiteFrost 2008-10-13 |
Szia Tzotya!
Üdv itthon :)
Várjuk a képeidet és természetesen a beszámolódat is.
Kíváncsi vagyok nagyon rá :roll:
Jövőre szintén Kréta? :?: :?:
Whitefrost
|
Szia Tzotya!
Üdv itthon :)
Várjuk a képeidet és természetesen a beszámolódat is.
Kíváncsi vagyok nagyon rá :roll:
Jövőre szintén Kréta? :?: :?:
Whitefrost
|
| #83040 tzotya 2008-10-13 |
Sziasztok :!:
Megjöttünk mi is sajnos :cry: Nem tudtuk úgy intézni,hogy maradhassunk még.Látom már Macsosz 'ezzer' fórumoz én még csak ma tudtam először gép közelbe kerülni.
Röviden:SZUPER volt és minden várakozást felül múlt,de nagyon RÖVID :!:
Tőmondatokban:
5 nap autóbérlés-1050km
Nagyon sok helyre eljutottunk és sokkal több kimaradt!
Ierapetra/többször is/ Mirtos,Agios-Nikolaos,Heraklion,Rethymno,Knossos,
Vai,Sitia,Toplu,Paleokastro,Kritsa és fölötte a fensík, Kastelli,Makriig a déli part,Chrissi sziget.
Amit nagyon sajnálok,hogy kimaradt az Xerakambos :cry: ,de mikor mentünk volna már késő volt és esett én meg bemajréztam az úttól :oops: Voltak utak ahol szabályszerűen halálfélelmem volt :!: A párom azt mondta ha nem akarok menni szálljak ki Ő nem hagy ki semmi látnivalót azért, mert én majrézok,de a vége felé azért már kezdtem megszokni az utakat.
Képek készültek 1000 már dvd-n vannak, amint lesz időm válogatok és megpróbálom a lehetetlent /szerintem/ készítek albumot.
Jegyzeteltem mint igértem a beszámoló is készül majd.
Amúgy még teljesen KRÉTA hatása alatt vagyok,nem igazán tudok visszazökkeni /nem is nagyon akarok :wink: / :!: Nem igazság,hogy Görögország 2 hét itthon a többi valahogyan azt kellen elérni,hogy fordítva legyen :!: de azt hiszem számunkra ez már csak merész álom sjnos :cry:
Mindenkinek :-kiss-: Tzotya
|
Sziasztok :!:
Megjöttünk mi is sajnos :cry: Nem tudtuk úgy intézni,hogy maradhassunk még.Látom már Macsosz 'ezzer' fórumoz én még csak ma tudtam először gép közelbe kerülni.
Röviden:SZUPER volt és minden várakozást felül múlt,de nagyon RÖVID :!:
Tőmondatokban:
5 nap autóbérlés-1050km
Nagyon sok helyre eljutottunk és sokkal több kimaradt!
Ierapetra/többször is/ Mirtos,Agios-Nikolaos,Heraklion,Rethymno,Knossos,
Vai,Sitia,Toplu,Paleokastro,Kritsa és fölötte a fensík, Kastelli,Makriig a déli part,Chrissi sziget.
Amit nagyon sajnálok,hogy kimaradt az Xerakambos :cry: ,de mikor mentünk volna már késő volt és esett én meg bemajréztam az úttól :oops: Voltak utak ahol szabályszerűen halálfélelmem volt :!: A párom azt mondta ha nem akarok menni szálljak ki Ő nem hagy ki semmi látnivalót azért, mert én majrézok,de a vége felé azért már kezdtem megszokni az utakat.
Képek készültek 1000 már dvd-n vannak, amint lesz időm válogatok és megpróbálom a lehetetlent /szerintem/ készítek albumot.
Jegyzeteltem mint igértem a beszámoló is készül majd.
Amúgy még teljesen KRÉTA hatása alatt vagyok,nem igazán tudok visszazökkeni /nem is nagyon akarok :wink: / :!: Nem igazság,hogy Görögország 2 hét itthon a többi valahogyan azt kellen elérni,hogy fordítva legyen :!: de azt hiszem számunkra ez már csak merész álom sjnos :cry:
Mindenkinek :-kiss-: Tzotya
|
| #83029 WhiteFrost 2008-10-12 |
Szia Macsosz!
Tetszenek a képek, miért akarod töröltetni?
Whitefrost
|
Szia Macsosz!
Tetszenek a képek, miért akarod töröltetni?
Whitefrost
|
| #83027 macsosz 2008-10-12 |
Épp most kértem meg Jox-ot,h.törölje az albumot :cry:
Összehoznék vmi normálisabbat :!:
Macsosz
|
Épp most kértem meg Jox-ot,h.törölje az albumot :cry:
Összehoznék vmi normálisabbat :!:
Macsosz
|
| #83026 Verka 2008-10-12 |