| Kréta \ Kréta |
|
| #79332 macsosz 2008-08-30 |
Haspók :D
A csodát a képek tárgyában fogom keresni nem az elkészítési
módjában :!: én szintén csak'turista-fotós'vagyok :oops:
Biztos ugyanolyan élvezettel fogjuk nézegetni,mint Gabakóék profi fotóit.
Jól értettem:talán már holnap... :?:
:-kiss-: Macsosz
|
Haspók :D
A csodát a képek tárgyában fogom keresni nem az elkészítési
módjában :!: én szintén csak'turista-fotós'vagyok :oops:
Biztos ugyanolyan élvezettel fogjuk nézegetni,mint Gabakóék profi fotóit.
Jól értettem:talán már holnap... :?:
:-kiss-: Macsosz
|
| #79326 Verka 2008-08-30 |
˝Kedves Haspók :D
Már nagyon várom a Te képeid is :!:
Gabakóétól elájultam.
Kíváncsi vagyok a képeid hangulatára :)
Macsosz˝ - macsosz
Ööö.. azért azok messze nem ilyen képek lesznek! :) Én inkább az átlagos turistafotó kategóriában indulnék... ;) Ráadásul én beválogattam nem olyan jól sikerült képeket is, mert inkább azt helyeztem elõtérbe, hogy minden helyrõl legyen egy-egy kép, ahol jártunk; szóval az elsõdleges inkább az 'információátadás' :), és nem a nem létezõ fotómûvészetem csillogtatása. ;) De abbahagyom az elõre mentegetõzést, majd meglátjátok (holnap valószínûleg, csak elõbb a beszámolót akarom befejezni - már nem sok van hátra! :) ), csak azt akartam elkerülni, hogy túlzott csodákra számítsatok! :)
|
˝Kedves Haspók :D
Gabakóétól elájultam.
Macsosz˝ - macsosz
Ööö.. azért azok messze nem ilyen képek lesznek! :) Én inkább az átlagos turistafotó kategóriában indulnék... ;) Ráadásul én beválogattam nem olyan jól sikerült képeket is, mert inkább azt helyeztem elõtérbe, hogy minden helyrõl legyen egy-egy kép, ahol jártunk; szóval az elsõdleges inkább az 'információátadás' :), és nem a nem létezõ fotómûvészetem csillogtatása. ;) De abbahagyom az elõre mentegetõzést, majd meglátjátok (holnap valószínûleg, csak elõbb a beszámolót akarom befejezni - már nem sok van hátra! :) ), csak azt akartam elkerülni, hogy túlzott csodákra számítsatok! :)
|
| #79325 macsosz 2008-08-30 |
:D Gabako :D
Kérd meg a párod,h.ne fosszon meg minket ilyen élményektõl :!:
Köszönet neki is :!:
Macsosz
|
:D Gabako :D
Kérd meg a párod,h.ne fosszon meg minket ilyen élményektõl :!:
Köszönet neki is :!:
Macsosz
|
| #79321 gabako 2008-08-30 |
köszi a dícséreteket...a kagylók gondolom a helyi ottragadt hippi árus bácsi találmánya, csak jól nézett ki. Katonál nem tudom mennyire mély, de hírtelenebbül mélyül..de a 8 éves fiam jól érezte magát benne (õ fürdött, mi kajáltunk.. :) ). Kréta arcais szinte mind Kritsibe fotózta a párom, oda kell menni, meg hegyi falvakba...a kék öböl meg asszem makritól a kapsa kolostor felé menõ útról volt látható. képek nem tudom lesznek-e még, mert ez nem az én reszortom, ebbe nem szólhatok bele.. :wink:
|
köszi a dícséreteket...a kagylók gondolom a helyi ottragadt hippi árus bácsi találmánya, csak jól nézett ki. Katonál nem tudom mennyire mély, de hírtelenebbül mélyül..de a 8 éves fiam jól érezte magát benne (õ fürdött, mi kajáltunk.. :) ). Kréta arcais szinte mind Kritsibe fotózta a párom, oda kell menni, meg hegyi falvakba...a kék öböl meg asszem makritól a kapsa kolostor felé menõ útról volt látható. képek nem tudom lesznek-e még, mert ez nem az én reszortom, ebbe nem szólhatok bele.. :wink:
|
| #79320 macsosz 2008-08-30 |
Kedves Haspók :D
Gabakóétól elájultam.
Macsosz
|
Kedves Haspók :D
Gabakóétól elájultam.
Macsosz
|
| #79319 macsosz 2008-08-30 |
:D szia Gabako!
Még nem találok szavakat:most láttam a fotókat :!:
GRATULÁLOK :!: :P :D
Ag.Nikolaos és a magányos kis templom,mint egy ékszerdoboz.
Chrissi:szerelem elsõ látásra :oops: milyen kagylók azok a fán?
Kréta arcai számomra beszédesek.(és látom lesz a nõvéremnek
helyi hûtõmágnes :oops: )
Kato Zakros-nál mély a víz :?: és hol a Kék öböl :?:
Igen,így képzelem a lebegést és utána azon a padon a helyem :lol:
Eufóriában vagyok a képeitektõl,de jöhet a többi :wink:
Macsosz
|
:D szia Gabako!
Még nem találok szavakat:most láttam a fotókat :!:
GRATULÁLOK :!: :P :D
Ag.Nikolaos és a magányos kis templom,mint egy ékszerdoboz.
Chrissi:szerelem elsõ látásra :oops: milyen kagylók azok a fán?
Kréta arcai számomra beszédesek.(és látom lesz a nõvéremnek
helyi hûtõmágnes :oops: )
Kato Zakros-nál mély a víz :?: és hol a Kék öböl :?:
Igen,így képzelem a lebegést és utána azon a padon a helyem :lol:
Eufóriában vagyok a képeitektõl,de jöhet a többi :wink:
Macsosz
|
| #79316 Verka 2008-08-30 |
Off
˝ ráadásul képtelen voltam egyenesen tartani a gépet˝ - Haspók
Mire leírtam, rájöttem, hogy úgyis azt mondanád, hogy erre való a Photoshop! :) Igaz, hogy nem PS, de sikerült kijavítanom a ferdeséget, úgyhogy most örülök. :D
On
|
Off
˝ ráadásul képtelen voltam egyenesen tartani a gépet˝ - Haspók
Mire leírtam, rájöttem, hogy úgyis azt mondanád, hogy erre való a Photoshop! :) Igaz, hogy nem PS, de sikerült kijavítanom a ferdeséget, úgyhogy most örülök. :D
On
|
| #79314 Verka 2008-08-30 |
˝
remélem örömötöket lelitek benne..:-)˝ - gabako
Meghiszem azt!! :)
Biztos voltam benne, hogy remek fotók lesznek, köszi-köszi-köszi mindkettõtöknek! :)
Hihetletlen amúgy, hogy még ugyanazon a helyen is mennyire más képeket tudnak készíteni az emberek, bár van egy-kettõ, ami nálam is majdnem ugyanígy néz ki (mármint a téma, a fotózás szintjét most egy kicsit hagyjuk figyelmen kívül ;) ).
A kedvencem az 'Egyedül', az a hangulat engem is nagyon megfogott Chrissin. Ha nem baj, akkor ezt le is mentettem magamnak. :) Próbáltam én is egy hasonló képet csinálni, de még az átlagosnál is vacakabbul sikeredett, mert pont akkor volt a lencsével az a hülyeség, ráadásul képtelen voltam egyenesen tartani a gépet. Arról nem is beszélve, hogy az én gépemmel készült képeken a kék nem ilyen kék, mint a feleséged képeslapos képein. ;)
|
˝
remélem örömötöket lelitek benne..:-)˝ - gabako
Meghiszem azt!! :)
Biztos voltam benne, hogy remek fotók lesznek, köszi-köszi-köszi mindkettõtöknek! :)
Hihetletlen amúgy, hogy még ugyanazon a helyen is mennyire más képeket tudnak készíteni az emberek, bár van egy-kettõ, ami nálam is majdnem ugyanígy néz ki (mármint a téma, a fotózás szintjét most egy kicsit hagyjuk figyelmen kívül ;) ).
A kedvencem az 'Egyedül', az a hangulat engem is nagyon megfogott Chrissin. Ha nem baj, akkor ezt le is mentettem magamnak. :) Próbáltam én is egy hasonló képet csinálni, de még az átlagosnál is vacakabbul sikeredett, mert pont akkor volt a lencsével az a hülyeség, ráadásul képtelen voltam egyenesen tartani a gépet. Arról nem is beszélve, hogy az én gépemmel készült képeken a kék nem ilyen kék, mint a feleséged képeslapos képein. ;)
|
| #79313 vojandi 2008-08-30 |
Böby, még az idén mennétek?
Krétán és Rhodoszon is végtelen sok homokos part van. Szállásról majd szól más, aki tud...
|
Böby, még az idén mennétek?
Krétán és Rhodoszon is végtelen sok homokos part van. Szállásról majd szól más, aki tud...
|
| #79311 Böby77 2008-08-30 |
Sziasztok!
Párommal tervezük,hogy elmegyünk Krétára vagy Rodoszra .Tudtok tipeket adni,hogy Krétára melyik utazási irodával érdemes utazni,és hova?Mi a homokos tengerpartot szeretjük ,és jó lenne ha a szállásnál lenne medence is.
Köszi mindenkinek.
ÜDV.Böby
|
Sziasztok!
Párommal tervezük,hogy elmegyünk Krétára vagy Rodoszra .Tudtok tipeket adni,hogy Krétára melyik utazási irodával érdemes utazni,és hova?Mi a homokos tengerpartot szeretjük ,és jó lenne ha a szállásnál lenne medence is.
Köszi mindenkinek.
ÜDV.Böby
|
|