Aktív témák
| #77754 kvalcsi 2008-08-19 |
| ˝Szia kedves Kvalcsi!
Te lennél az új fórumos Zsf is :?: :?:
Ha igen,ha nem,nagyon jó utat kívánok Neked :D (és Zsf-nek is)˝ - macsosz Nem én vagyok, hanem a férjem! Õ eddíg nem foglalkozott számítógéppel, most kezdi el kapizsgálni a dolgokat, ezért is regisztráltam Õt. Már olyan mint egy sikító gépírónõ, örül. ha megtalál egy betût! :D Köszi, remélem jól fog sikerülni a nyaralásunk! |
| ˝Szia kedves Kvalcsi!
Ha igen,ha nem,nagyon jó utat kívánok Neked :D (és Zsf-nek is)˝ - macsosz Nem én vagyok, hanem a férjem! Õ eddíg nem foglalkozott számítógéppel, most kezdi el kapizsgálni a dolgokat, ezért is regisztráltam Õt. Már olyan mint egy sikító gépírónõ, örül. ha megtalál egy betût! :D Köszi, remélem jól fog sikerülni a nyaralásunk! |
| #77750 zsebkuty 2008-08-19 |
| :-kiss-: SZIA VALCSIKA!Mégegyszer:nagyon jó utat kivánok!Pusszz!! |
| :-kiss-: SZIA VALCSIKA!Mégegyszer:nagyon jó utat kivánok!Pusszz!! |
| #77749 macsosz 2008-08-19 |
| Szia kedves Kvalcsi!
Ha igen,ha nem,nagyon jó utat kívánok Neked :D (és Zsf-nek is) |
| Szia kedves Kvalcsi!
Ha igen,ha nem,nagyon jó utat kívánok Neked :D (és Zsf-nek is) |
| #77748 kvalcsi 2008-08-19 |
| Kedves Noni!
Köszi Neked is a jó kívánságokat! Tudom milyen az, ha be van havazva az ember, rám is az vár a nyaralás után!
:-kiss-: |
| Kedves Noni!
Köszi Neked is a jó kívánságokat! Tudom milyen az, ha be van havazva az ember, rám is az vár a nyaralás után!
:-kiss-: |
| #77745 kvalcsi 2008-08-19 |
| Bocsi, de véletlenül a párom nevén írtam!
Judithkám! MÁR csak 4 nap és kortyolhatod a Metaxát és láthatod Kréta szép szigetét!
Jó utat és kívánom, hogy szuper jól érezzétek magatokat! |
| Bocsi, de véletlenül a párom nevén írtam!
Judithkám! MÁR csak 4 nap és kortyolhatod a Metaxát és láthatod Kréta szép szigetét!
Jó utat és kívánom, hogy szuper jól érezzétek magatokat! |
| #77744 zsf 2008-08-19 |
| Kedveseim!
Most már azt hiszem, hogy csak a nyaralás után tudok jelentkezni.
Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat és hasonló jókat kívánok a nyaralni indulóknak!
:-kiss-:
Valcsi |
| Kedveseim!
Most már azt hiszem, hogy csak a nyaralás után tudok jelentkezni.
Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat és hasonló jókat kívánok a nyaralni indulóknak!
:-kiss-:
Valcsi |
| #77739 noni 2008-08-19 |
| Szia Valcsi!
Az utóbbi idõben teljesen el vagyok havazva, és most láttam, hogy holnap már indultok. Nagyon-nagyon jó pihenést, sok új élményt kívánok Nektek! Vigyázzatok Magatokra! :-kiss-:
Jó utat, és várunk vissza!
noni |
| Szia Valcsi!
Az utóbbi idõben teljesen el vagyok havazva, és most láttam, hogy holnap már indultok. Nagyon-nagyon jó pihenést, sok új élményt kívánok Nektek! Vigyázzatok Magatokra! :-kiss-:
Jó utat, és várunk vissza!
noni |
| #77733 judithka 2008-08-19 |
| Szia Valcsi!
Sajnos nekünk most fogyott el az utolsó korty ( vacsora elõtt ittunk egy-egy kupicát).
Befogom pótolni. Bár már ott lennék, ülnék a teraszon kezemben egy jéghideg pohár Metaxa???????? De sajnos még 4 nap. Pedig már be is pakoltam. Nincs egykis jótündér közöttetek aki oda repítene?????? :-kiss-: :wink: :-kiss-:
Valcsi még egyszer utoljára nagyon jó utat, és csodás élményeket.
Judithka |
| Szia Valcsi!
Sajnos nekünk most fogyott el az utolsó korty ( vacsora elõtt ittunk egy-egy kupicát).
Befogom pótolni. Bár már ott lennék, ülnék a teraszon kezemben egy jéghideg pohár Metaxa???????? De sajnos még 4 nap. Pedig már be is pakoltam. Nincs egykis jótündér közöttetek aki oda repítene?????? :-kiss-: :wink: :-kiss-:
Valcsi még egyszer utoljára nagyon jó utat, és csodás élményeket.
Judithka |
| #77713 kvalcsi 2008-08-19 |
| Kedves Obi és Judithka!
Köszi a jó kívánságokat!
Egyébként a Metaxa véleményem szerint annál finomabb, minél régebbi évjárat. Nekem van még itthon 6 éves 7*-os Metaxám is, ami isteni. |
| Kedves Obi és Judithka!
Köszi a jó kívánságokat!
Egyébként a Metaxa véleményem szerint annál finomabb, minél régebbi évjárat. Nekem van még itthon 6 éves 7*-os Metaxám is, ami isteni. |
| #77711 kvalcsi 2008-08-19 |
| Szia Anteró!
Az nem jó, ha sokan vannak, de amennyiben hideg a sör és elég sokat iszol belõle, akkor elviselhetõ, hiszen nem tudod, hogy miért látsz olyan sok embert! :D |
| Szia Anteró!
Az nem jó, ha sokan vannak, de amennyiben hideg a sör és elég sokat iszol belõle, akkor elviselhetõ, hiszen nem tudod, hogy miért látsz olyan sok embert! :D |