KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#75910 zsebkuty 2008-08-09
Itt egy kis Ierapetra
Itt egy kis Ierapetra
#75907 zsebkuty 2008-08-09
Szia!Még itt vagyok.Agia Fotia Ierapetrától keletre 13.5km!Közel van!!! :lol:Makri pedig 25km keletre.
Szia!Még itt vagyok.Agia Fotia Ierapetrától keletre 13.5km!Közel van!!! :lol:Makri pedig 25km keletre.
#75890 macsosz 2008-08-09
Hány km. kocsival ...csak kb :?: ott a helyem :!:
Hány km. kocsival ...csak kb :?: ott a helyem :!:
#75887 macsosz 2008-08-09
Judithka! Engem ezeken az oldalakon azzal bíztatnak,h.igen!eltelik!..valahogy. nemigen tudok hinni ... :oops:
Judithka! Engem ezeken az oldalakon azzal bíztatnak,h.igen!eltelik!..valahogy. nemigen tudok hinni ... :oops:
#75886 zsebkuty 2008-08-09
:lol: Csak fel ne jelents!Holnap több idõm lesz veletek,most mennem kell dolgozni,de mindenkinek csumi,Judthkának is!Holnap még nyomok párat,ha ezzel feldoblak benneteket!!! :lol:
:lol: Csak fel ne jelents!Holnap több idõm lesz veletek,most mennem kell dolgozni,de mindenkinek csumi,Judthkának is!Holnap még nyomok párat,ha ezzel feldoblak benneteket!!! :lol:
#75882 judithka 2008-08-09
Zsebkuty! Hát téged a jóisten is arra teremtett, hogy másokat meg vigasztalj. Köszi. Korfu sem rossz választás, ha arra gondolsz. Ott is voltam és fantasztikus volt. Judithka
Zsebkuty! Hát téged a jóisten is arra teremtett, hogy másokat meg vigasztalj. Köszi. Korfu sem rossz választás, ha arra gondolsz. Ott is voltam és fantasztikus volt. Judithka
#75881 zsebkuty 2008-08-09
Egy kis Agia-Fotia Ez nem messze van Ierapetrától és Makritól keletre!
Egy kis Agia-Fotia Ez nem messze van Ierapetrától és Makritól keletre!
#75879 macsosz 2008-08-09
Zsebkuty :!: :!: :!: -ez már zaklatás :!:
Zsebkuty :!: :!: :!: -ez már zaklatás :!:
#75876 judithka 2008-08-09
Szia! Egyetértek veled. Én a magam fõnöke vagyok, és ha azt akarom, hogy nyugodtan teljen a Krétai 11 nap, hát bizony nagyon bele kell húzni. Nem hiszem el, hogy ez a 14 nap valaha is letelik. Judithka
Szia! Egyetértek veled. Én a magam fõnöke vagyok, és ha azt akarom, hogy nyugodtan teljen a Krétai 11 nap, hát bizony nagyon bele kell húzni. Nem hiszem el, hogy ez a 14 nap valaha is letelik. Judithka
#75875 zsebkuty 2008-08-09
Itt egy kis Chrissi-sziget!
Itt egy kis Chrissi-sziget!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..