KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#71580 gabako 2008-07-15
hu valcsi...te hozod a nyarat ebbe a vacak 'télbe'...imádom a képeket, makri nagyon szép. még 29 nap...egy örökké valóság. és az a 11 nap..meg egy pillanat lesz.:-(
hu valcsi...te hozod a nyarat ebbe a vacak 'télbe'...imádom a képeket, makri nagyon szép. még 29 nap...egy örökké valóság. és az a 11 nap..meg egy pillanat lesz.:-(
#71579 Antero 2008-07-15
˝Sziasztok! Tud valaki jó és olcsó szállást Krétán?A Hotel Lambi,illetve a Hotel Minoas milyen?˝ - Gina11

Kréta azért nem pöttömke sziget ...; pontosabban hol keresel ?
˝Sziasztok! Tud valaki jó és olcsó szállást Krétán?A Hotel Lambi,illetve a Hotel Minoas milyen?˝ - Gina11

Kréta azért nem pöttömke sziget ...; pontosabban hol keresel ?
#71578 Obi 2008-07-15
Jó hír Valcsi! Már alig várom.....
Jó hír Valcsi! Már alig várom.....
#71574 Gina11 2008-07-15
Sziasztok! Tud valaki jó és olcsó szállást Krétán?A Hotel Lambi,illetve a Hotel Minoas milyen?
Sziasztok! Tud valaki jó és olcsó szállást Krétán?A Hotel Lambi,illetve a Hotel Minoas milyen?
#71564 kvalcsi 2008-07-15
Tényleg lehet bérelni jet-skit. Ezt a fotót én készítettem az egyik haverunkról. :D
Tényleg lehet bérelni jet-skit. Ezt a fotót én készítettem az egyik haverunkról. :D
#71561 Obi 2008-07-15
Nahát! Ennyi gyönyörûség ezen a földön....... És tényleg lehet bérelni jetski-t? Hú, ha ezt kipróbálhatnám! Tegnap egy áruházban vettem leértékelésen egy egyszerhasználatos víz alatti fényképezõgépet. Kívácsi leszek, mit lehet vele alkotni. Túl nagy reményeket nem fûzök hozzá, de kipróbálásra sztem megéri.
Nahát! Ennyi gyönyörûség ezen a földön....... És tényleg lehet bérelni jetski-t? Hú, ha ezt kipróbálhatnám! Tegnap egy áruházban vettem leértékelésen egy egyszerhasználatos víz alatti fényképezõgépet. Kívácsi leszek, mit lehet vele alkotni. Túl nagy reményeket nem fûzök hozzá, de kipróbálásra sztem megéri.
#71551 kvalcsi 2008-07-15
Na, fájdítom akkor még egy kicsit a szívedet! Ez mind Makrinál készült
Na, fájdítom akkor még egy kicsit a szívedet! Ez mind Makrinál készült
#71549 Obi 2008-07-15
Sziasztok! Mikor megyünk már nyaralni? Még 39 nap :twisted: ! Türelmetlen vagyok...... Mikor érünk már oda??????? Élményeket akarok, sokat, fürdeni, napsütést, csavarogni.......
Sziasztok! Mikor megyünk már nyaralni? Még 39 nap :twisted: ! Türelmetlen vagyok...... Mikor érünk már oda??????? Élményeket akarok, sokat, fürdeni, napsütést, csavarogni.......
#71530 gabako 2008-07-15
hát ez gyönyörû...de szívesen lennék ott az itteni 'csodás' nyári idõ helyett....már most tudom, hogy imádni fogom
hát ez gyönyörû...de szívesen lennék ott az itteni 'csodás' nyári idõ helyett....már most tudom, hogy imádni fogom
#71516 kvalcsi 2008-07-15
.... de szinte mindíg ilyen volt a víz, Makris Gialosnál dél-Krétán.
.... de szinte mindíg ilyen volt a víz, Makris Gialosnál dél-Krétán.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..