KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#71337 gabako 2008-07-14
szervusztok ismét Dél Krétai informátorok... az lenne a kérdésem, hogy mekkora hullámok vannak makri és ierapeta környékén. párom és fiam akarnak hullámdeszkázni (azon a hasrafekvõs izén..:-)). érdemes olyat venni?
szervusztok ismét Dél Krétai informátorok... az lenne a kérdésem, hogy mekkora hullámok vannak makri és ierapeta környékén. párom és fiam akarnak hullámdeszkázni (azon a hasrafekvõs izén..:-)). érdemes olyat venni?
#71317 zsebkuty 2008-07-14
Noni!Neked külön a puszit is kösszzii!!! :-kiss-: :-kiss-: :-kiss-:
Noni!Neked külön a puszit is kösszzii!!! :-kiss-: :-kiss-: :-kiss-:
#71316 zsebkuty 2008-07-14
Sziasztok!Köszi mindegyikõtöknek a dicséretet,rossz képet nem is lehetne csinálni Krétáról,hisz az egész sziget nagyon gyönyörû,menjetek minnél elõbb és érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!
Sziasztok!Köszi mindegyikõtöknek a dicséretet,rossz képet nem is lehetne csinálni Krétáról,hisz az egész sziget nagyon gyönyörû,menjetek minnél elõbb és érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!
#71272 noni 2008-07-14
˝És még egy kérdés... :) A benzin kb. mennyibe kerül? És igaz az (vhol azt olvastam), hogy a benzinkútnál kp-vel lehet csak jellemzõen fizetni (kártyát nem fogadják el)?˝ - Haspók

Mi 1.38-ért tankoltunk, és ott csak kp-ban lehetett fizetni. De ez Dél-Krétán volt.
˝És még egy kérdés... :) A benzin kb. mennyibe kerül? És igaz az (vhol azt olvastam), hogy a benzinkútnál kp-vel lehet csak jellemzõen fizetni (kártyát nem fogadják el)?˝ - Haspók

Mi 1.38-ért tankoltunk, és ott csak kp-ban lehetett fizetni. De ez Dél-Krétán volt.
#71271 noni 2008-07-14
˝Kopapy, még egy kérdésem lenne: Ag. Nikolaos - Vai mennyi idõ kb.?˝ - Haspók

Bár nem tõlem kérdezted, de ha nem állsz meg útközben - kizártnak tartom, mert gyönyörû helyeken visz az út -, akkor másfél óra alatt meg tudod tenni.
˝Kopapy, még egy kérdésem lenne: Ag. Nikolaos - Vai mennyi idõ kb.?˝ - Haspók

Bár nem tõlem kérdezted, de ha nem állsz meg útközben - kizártnak tartom, mert gyönyörû helyeken visz az út -, akkor másfél óra alatt meg tudod tenni.
#71270 noni 2008-07-14
Zsebkuty! Szépek nagyon a képeid! Köszi! :-kiss-:
Zsebkuty! Szépek nagyon a képeid! Köszi! :-kiss-:
#71269 Verka 2008-07-14
És még egy kérdés... :) A benzin kb. mennyibe kerül? És igaz az (vhol azt olvastam), hogy a benzinkútnál kp-vel lehet csak jellemzõen fizetni (kártyát nem fogadják el)?
És még egy kérdés... :) A benzin kb. mennyibe kerül? És igaz az (vhol azt olvastam), hogy a benzinkútnál kp-vel lehet csak jellemzõen fizetni (kártyát nem fogadják el)?
#71266 Verka 2008-07-13
Kopapy, még egy kérdésem lenne: Ag. Nikolaos - Vai mennyi idõ kb.?
Kopapy, még egy kérdésem lenne: Ag. Nikolaos - Vai mennyi idõ kb.?
#71218 judithka 2008-07-13
Sziasztok! Megnéztem Zsebkuty és Kopapy képeit teljesen elaléltem. Már csak 41 nap, azt már gugolva is kibírom. Gratulálok nektek. Judithka :D :lol:
Sziasztok! Megnéztem Zsebkuty és Kopapy képeit teljesen elaléltem. Már csak 41 nap, azt már gugolva is kibírom. Gratulálok nektek. Judithka :D :lol:
#71216 Verka 2008-07-13
Nagyon szépek a képek! :) Már annyira várom, hogy mi is járhassunk ezeken a gyönyörû helyeken!
Nagyon szépek a képek! :) Már annyira várom, hogy mi is járhassunk ezeken a gyönyörû helyeken!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..