KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#65198 zsebkuty 2008-06-06
Nem hagyhatom ki noni barárosnõmet sem!Pusz:Chrissi,aztán igérem,abbahagyom:
Nem hagyhatom ki noni barárosnõmet sem!Pusz:Chrissi,aztán igérem,abbahagyom:
#65197 geot 2008-06-06
Zsebkuty, örülök, hogy segíthettem. Látom, most már minden oké. :wink:
Zsebkuty, örülök, hogy segíthettem. Látom, most már minden oké. :wink:
#65195 zsebkuty 2008-06-06
Kedves Erika!Nehogy azt hidd ám,hogy girnyó vagyok,ma jobban ráérek,küldök neked Platanias-beachrõl egy képet!Ne haragudj!
Kedves Erika!Nehogy azt hidd ám,hogy girnyó vagyok,ma jobban ráérek,küldök neked Platanias-beachrõl egy képet!Ne haragudj!
#65192 kvalcsi 2008-06-06
Preveli Beach
Preveli Beach
#65186 zsebkuty 2008-06-06
OFF:egy kis idõ és odafigyelés!Lám,mégsem vagyok annyira idióta,mint gondoltam.Hasznos tagja szeretnék lenni ennek a szuper társaságnak!Öröm hozzátok tartozni!Köszönöm!
OFF:egy kis idõ és odafigyelés!Lám,mégsem vagyok annyira idióta,mint gondoltam.Hasznos tagja szeretnék lenni ennek a szuper társaságnak!Öröm hozzátok tartozni!Köszönöm!
#65185 zsebkuty 2008-06-06
Na,majd talán most:Hersonissos temploma
Na,majd talán most:Hersonissos temploma
#65182 zsebkuty 2008-06-06
Tudom,hogy most off-leszek,de muszáj megköszönnöm,mindent megteszek,hogy sikerüljön,firefoxom van,olvastam ám én már a fotós fórumot is,de csak nem akart sikerülni.Igyekszem!Mégegyszer kösz.
Tudom,hogy most off-leszek,de muszáj megköszönnöm,mindent megteszek,hogy sikerüljön,firefoxom van,olvastam ám én már a fotós fórumot is,de csak nem akart sikerülni.Igyekszem!Mégegyszer kösz.
#65178 geot 2008-06-06
Zsebkuty, ha Firefoxot használsz, akkor ezen az oldalon: kattints jobb gombbal a képre, majd válaszd ki, hogy Kép megjelenítése, és azt a webcímet - ami akkor megjelenik - másold be ide az és az közé. Ha Explorert használsz, akkor ugyanitt: jobbklikk, tulajdonságok, és onnan - abból a kis ablakból, ami megjelenik -, a Cím (URL) helyrõl másold ki a webcímet és illeszd be ide. Remélem, tudtam segíteni. :) /OFF
Zsebkuty, ha Firefoxot használsz, akkor ezen az oldalon: kattints jobb gombbal a képre, majd válaszd ki, hogy Kép megjelenítése, és azt a webcímet - ami akkor megjelenik - másold be ide az és az közé. Ha Explorert használsz, akkor ugyanitt: jobbklikk, tulajdonságok, és onnan - abból a kis ablakból, ami megjelenik -, a Cím (URL) helyrõl másold ki a webcímet és illeszd be ide. Remélem, tudtam segíteni. :) /OFF
#65176 zsebkuty 2008-06-06
IMÁDLAK!!!Köszi!Nekem 'ménemmegy,,???
IMÁDLAK!!!Köszi!Nekem 'ménemmegy,,???
#65174 zsebkuty 2008-06-06
S.o.s!Mindent úgy csináltam,ahogy kellene,de mégsem jó.Olyan szomorú vagyok,sok szép képet szeretnék feltenni,ha lehetne,de nem megy...Hersonissosról akartam...most had sirjak egy percet...
S.o.s!Mindent úgy csináltam,ahogy kellene,de mégsem jó.Olyan szomorú vagyok,sok szép képet szeretnék feltenni,ha lehetne,de nem megy...Hersonissosról akartam...most had sirjak egy percet...

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat