Aktív témák
| #47149 Rozinante 2007-10-18 |
| ˝Nagyon szép volt Rozinante Kréta II albuma.Én nem is láttam Baloson ilyen rózsaszinû homokot,csak Elafonissin.Szerintem a világ egyik legszebb része lehet ez a laguna...és ezek szerint még nem is láttam minden részét!Talán egyszer majd még elmegyünk.˝ - Miskolciutas Szia! :) Baloson egy öbölrésznél volt csak annyira erõsen rózsaszín a homok, mint ami a képeimen látható.Sokan üditõs üvegekben próbálták begyûjteni :P Mi is hoztunk, itt díszeleg a nappalinkban :P A többi öbölrésznél kevésbé volt rózsaszín, de azért ott is láttható volt.. Tény, hogy nagyon jó idõt fogtunk ki, szélcsend és tiszta idõ volt :lol: De jó volt..... :lol: :P :lol: |
| ˝Nagyon szép volt Rozinante Kréta II albuma.Én nem is láttam Baloson ilyen rózsaszinû homokot,csak Elafonissin.Szerintem a világ egyik legszebb része lehet ez a laguna...és ezek szerint még nem is láttam minden részét!Talán egyszer majd még elmegyünk.˝ - Miskolciutas Szia! :) Baloson egy öbölrésznél volt csak annyira erõsen rózsaszín a homok, mint ami a képeimen látható.Sokan üditõs üvegekben próbálták begyûjteni :P Mi is hoztunk, itt díszeleg a nappalinkban :P A többi öbölrésznél kevésbé volt rózsaszín, de azért ott is láttható volt.. Tény, hogy nagyon jó idõt fogtunk ki, szélcsend és tiszta idõ volt :lol: De jó volt..... :lol: :P :lol: |
| #47145 Miskolciutas 2007-10-18 |
| Nagyon szép volt Rozinante Kréta II albuma.Én nem is láttam Baloson ilyen rózsaszinû homokot,csak Elafonissin.Szerintem a világ egyik legszebb része lehet ez a laguna...és ezek szerint még nem is láttam minden részét!Talán egyszer majd még elmegyünk. |
| Nagyon szép volt Rozinante Kréta II albuma.Én nem is láttam Baloson ilyen rózsaszinû homokot,csak Elafonissin.Szerintem a világ egyik legszebb része lehet ez a laguna...és ezek szerint még nem is láttam minden részét!Talán egyszer majd még elmegyünk. |
| #46942 vojandi 2007-10-15 |
| Szia Ferrari!
Csak most olvastam a hétvégén a beszámolód. Jó sok mindent csináltatok megint. :-) Izgultam, hogy nem jön össze Santorini...
Van már jövõ évi terv? |
| Szia Ferrari!
Csak most olvastam a hétvégén a beszámolód. Jó sok mindent csináltatok megint. :-) Izgultam, hogy nem jön össze Santorini...
Van már jövõ évi terv? |
| #46788 ferrari 2007-10-11 |
| Szia Krisztácska!
Nincs mit. :wink: |
| Szia Krisztácska!
Nincs mit. :wink: |
| #46776 Kriszta35 2007-10-11 |
| Szia Ferrari!
Elolvastam a beszámolódat, és aranyos hangulatosra sikerült :lol: . Köszönöm |
| Szia Ferrari!
Elolvastam a beszámolódat, és aranyos hangulatosra sikerült :lol: . Köszönöm |
| #46486 Rozinante 2007-10-07 |
| Hát igen.... :wink:
Addig jó amig vágyakozhatunk :)
A vágy egy nagyon szép és izgalmas érzés :P |
| Hát igen.... :wink:
Addig jó amig vágyakozhatunk :)
A vágy egy nagyon szép és izgalmas érzés :P |
| #46481 Mono 2007-10-06 |
| Rozinante!
Én már nagyon rég hazajöttem :( de a vágy nem múlik :wink: :D
Oké,várom a Santorinis albumot 8) |
| Rozinante!
Én már nagyon rég hazajöttem :( de a vágy nem múlik :wink: :D
Oké,várom a Santorinis albumot 8) |
| #46479 Rozinante 2007-10-06 |
| ˝Hát,mit mondhatnék?Csodaszépek a képek!
Köszönöm Neked hogy újra ott járhattam a szigeten...... :)
Bár Balos eddig még kimaradt az életembõl,de remélem majd sikerül bepótolnom.˝ - Mono Köszönöm :P Én is amióta hazajöttünk visszavágyom :D Holnap elküldöm a Santorinis albumot is... De Balos felejthetetlen :P |
| ˝Hát,mit mondhatnék?Csodaszépek a képek!
Bár Balos eddig még kimaradt az életembõl,de remélem majd sikerül bepótolnom.˝ - Mono Köszönöm :P Én is amióta hazajöttünk visszavágyom :D Holnap elküldöm a Santorinis albumot is... De Balos felejthetetlen :P |
| #46477 Mono 2007-10-06 |
| Hát,mit mondhatnék?Csodaszépek a képek!
Bár Balos eddig még kimaradt az életembõl,de remélem majd sikerül bepótolnom. |
| Hát,mit mondhatnék?Csodaszépek a képek!
Bár Balos eddig még kimaradt az életembõl,de remélem majd sikerül bepótolnom. |
| #46473 Mono 2007-10-06 |
| Egytértek Rozinante,szerintem semmilyen csodamasina nem adja vissza azt a látványt..... :(
megyek,megnézem az albumod :) |
| Egytértek Rozinante,szerintem semmilyen csodamasina nem adja vissza azt a látványt..... :(
megyek,megnézem az albumod :) |