KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#45962 ferrari 2007-09-27
Így igaz Antero! Mesélj ! Mi újság Stalisban ?
Így igaz Antero! Mesélj ! Mi újság Stalisban ?
#45957 Antero 2007-09-27
˝Szia Antero! Igen, igazad van, szép a tél is, bár én akkor még nem voltam Krétán. Amikor kiszálltunk a repülõbõl itthon, akkor viszont úgy éreztem, hogy a nyárból a télbe csöppentem.˝ - ferrari

...én sem ! De , ott még a tél is melegebb , mint amibe itthon belecsöppentem :(
˝Szia Antero! Igen, igazad van, szép a tél is, bár én akkor még nem voltam Krétán. Amikor kiszálltunk a repülõbõl itthon, akkor viszont úgy éreztem, hogy a nyárból a télbe csöppentem.˝ - ferrari

...én sem ! De , ott még a tél is melegebb , mint amibe itthon belecsöppentem :(
#45955 ferrari 2007-09-27
Szia Antero! Igen, igazad van, szép a tél is, bár én akkor még nem voltam Krétán. Amikor kiszálltunk a repülõbõl itthon, akkor viszont úgy éreztem, hogy a nyárból a télbe csöppentem.
Szia Antero! Igen, igazad van, szép a tél is, bár én akkor még nem voltam Krétán. Amikor kiszálltunk a repülõbõl itthon, akkor viszont úgy éreztem, hogy a nyárból a télbe csöppentem.
#45953 sziro 2007-09-27
Rozinante! Üdv. újra itthon. Írj, már alig várom. Milyen volt?
Rozinante! Üdv. újra itthon. Írj, már alig várom. Milyen volt?
#45912 Antero 2007-09-26
˝Hello Antero! Üdv újra itthon! :lol:˝ - ferrari

...VÉGÜL IS SZÉP A TÉL IS :(
˝Hello Antero! Üdv újra itthon! :lol:˝ - ferrari

...VÉGÜL IS SZÉP A TÉL IS :(
#45911 ferrari 2007-09-26
Hello Antero! Üdv újra itthon! :lol:
Hello Antero! Üdv újra itthon! :lol:
#45894 Antero 2007-09-26
˝Sziasztok! Hazajöttünk :( Tegnap 3 óra késéssel landoltunk. :twisted: Még nem tértünk magunkhoz....˝ - Rozinante

MEGÉRTEM ; MÉG ÉN SEM...
˝Sziasztok! Hazajöttünk :( Tegnap 3 óra késéssel landoltunk. :twisted: Még nem tértünk magunkhoz....˝ - Rozinante

MEGÉRTEM ; MÉG ÉN SEM...
#45893 kvalcsi 2007-09-26
Szia Rozinante! Üdv. újra itthon! Amikor kipihentétek a nyaralás fáradalmait, várjuk az élménybeszámolót és a fotókat. Jó pihenést kívánok!
Szia Rozinante! Üdv. újra itthon! Amikor kipihentétek a nyaralás fáradalmait, várjuk az élménybeszámolót és a fotókat. Jó pihenést kívánok!
#45888 Rozinante 2007-09-26
Sziasztok! Hazajöttünk :( Tegnap 3 óra késéssel landoltunk. :twisted: Még nem tértünk magunkhoz....
Sziasztok! Hazajöttünk :( Tegnap 3 óra késéssel landoltunk. :twisted: Még nem tértünk magunkhoz....
#44429 Andra 2007-09-11
Jó utat Rozinante! Legalább ti eljuttok Krétára! :)
Jó utat Rozinante! Legalább ti eljuttok Krétára! :)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat