KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#44337 Rozinante 2007-09-10
Nagyon szépen köszönjük :P És mindenkinek köszönöm a sok segítséget! :lol: Karpuzi, neked is jó utat, nemsokára találkozunk :wink:
Nagyon szépen köszönjük :P És mindenkinek köszönöm a sok segítséget! :lol: Karpuzi, neked is jó utat, nemsokára találkozunk :wink:
#44336 ferrari 2007-09-10
Szia Karpuzi! Neked is nagyon jó utat kívánok ! Hány nap az a sok-sok nap?
Szia Karpuzi! Neked is nagyon jó utat kívánok ! Hány nap az a sok-sok nap?
#44335 ferrari 2007-09-10
Rozinante! Nagyon jó utat és jó nyaralást kívánok !
Rozinante! Nagyon jó utat és jó nyaralást kívánok !
#44332 karpuzi 2007-09-10
Rozinante, Mivel nem tudom mikor indultok, holnap, meg, hogy indulás elõtt benézel-e, ezért már most kívánok neked jó utat és jó nyaralást! Egy nappal késöbb én is követlek :).
Rozinante, Mivel nem tudom mikor indultok, holnap, meg, hogy indulás elõtt benézel-e, ezért már most kívánok neked jó utat és jó nyaralást! Egy nappal késöbb én is követlek :).
#44285 Rozinante 2007-09-09
Nekünk sem lesz rövid az út, Iraklionból Plakiasba... :mrgreen: Bár bérelt autóval a saját :lol: tempónkban azért gyorsabb talán :P
Nekünk sem lesz rövid az út, Iraklionból Plakiasba... :mrgreen: Bár bérelt autóval a saját :lol: tempónkban azért gyorsabb talán :P
#44279 taing 2007-09-09
Köszönöm Mindenkinek az infókat!
Köszönöm Mindenkinek az infókat!
#44270 sziszka 2007-09-09
Szia, Nekünk két és fél óra volt a 15perces pihenõt is beleszámítva. Az idõrõl nem tudok sajnos felvilágosítást adni :(
Szia, Nekünk két és fél óra volt a 15perces pihenõt is beleszámítva. Az idõrõl nem tudok sajnos felvilágosítást adni :(
#44269 surgy 2007-09-09
˝Sziasztok! Október elején megyünk Krétára, Plataniasba. Most fedeztem fel, hogy a gép Heraklionban száll le. Szerintetek a transzfer kb. hány óra lesz Chaniától 15 km-re van Platanias)???? És az idõ fürdõzésre még alkalmas lesz? :( Köszi!˝ - taing

Ugy kb: a transzfer tiszta ideje 1,5 óra(közben van egy 15 '-es megálló)
˝Sziasztok! Október elején megyünk Krétára, Plataniasba. Most fedeztem fel, hogy a gép Heraklionban száll le. Szerintetek a transzfer kb. hány óra lesz Chaniától 15 km-re van Platanias)???? És az idõ fürdõzésre még alkalmas lesz? :( Köszi!˝ - taing

Ugy kb: a transzfer tiszta ideje 1,5 óra(közben van egy 15 '-es megálló)
#44268 Rozinante 2007-09-09
De addig lehet gyönyörködni a tájban :P :lol: :P
De addig lehet gyönyörködni a tájban :P :lol: :P
#44260 ferrari 2007-09-09
Igen, ez van, nem tudsz mit tenni ez ellen. Jó hosszú lesz a transzfer.
Igen, ez van, nem tudsz mit tenni ez ellen. Jó hosszú lesz a transzfer.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!