KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#43627 h.apci 2007-09-03
Nem tudom, mi van; hol megjelenik a kép, hol eltûnik, pedig a neten ott van (a szerverrel lehet valami gond):
Nem tudom, mi van; hol megjelenik a kép, hol eltûnik, pedig a neten ott van (a szerverrel lehet valami gond):
#43625 h.apci 2007-09-03
˝:-breakage-:˝ - surgy

Másodszor teszem fel, az elõbb fenn volt majd eltûnt!? :evil:

Másodszor teszem fel, az elõbb fenn volt majd eltûnt!? :evil:
#43623 h.apci 2007-09-03

#43620 surgy 2007-09-03
:-breakage-:
:-breakage-:
#43619 surgy 2007-09-03
Az az én Santorinim. Ha nem sikerül,akkor többet nem küzdök vele.
Az az én Santorinim. Ha nem sikerül,akkor többet nem küzdök vele.
#43618 surgy 2007-09-03
H.apci! Látom,Te is küzdöttél vele:) :P Én meg még mindig nem oldottam meg,de 1xûen már nincs idegzetem hozzá... :?
H.apci! Látom,Te is küzdöttél vele:) :P Én meg még mindig nem oldottam meg,de 1xûen már nincs idegzetem hozzá... :?
#43522 vojandi 2007-09-02
Szia Karpuzi! Én csak egyszer jártam Krétán (a mindiget, nem csak krétai repülésre értettem, hanem másra is ebben az irányban). Tényleg, lehet, hogy Rodosz felé is elrepülünk Santorini felett? Na, de ez itt már off.... Egyelõre nem tervezünk a közeljövõben krétai nyaralást. Annyi minden más vonz jobban. Santorinire viszont még vissza fogunk menni.
Szia Karpuzi! Én csak egyszer jártam Krétán (a mindiget, nem csak krétai repülésre értettem, hanem másra is ebben az irányban). Tényleg, lehet, hogy Rodosz felé is elrepülünk Santorini felett? Na, de ez itt már off.... Egyelõre nem tervezünk a közeljövõben krétai nyaralást. Annyi minden más vonz jobban. Santorinire viszont még vissza fogunk menni.
#43509 karpuzi 2007-09-02
Andi, Köszönöm. Mivel eddig mindig sötétben repültetek, íme egy jó ok :) , hogy megint elmenjetek Krétára, most már nappal. Ha te szervezed, mondjuk Athéni át szállással akkor tudod úgy szervezni, hogy vagy odafelé, vagy visszafelé, esetleg oda-vissza :) nappal repüljetek és kétszer is láthasd fentrõl Szantorinit.
Andi, Köszönöm. Mivel eddig mindig sötétben repültetek, íme egy jó ok :) , hogy megint elmenjetek Krétára, most már nappal. Ha te szervezed, mondjuk Athéni át szállással akkor tudod úgy szervezni, hogy vagy odafelé, vagy visszafelé, esetleg oda-vissza :) nappal repüljetek és kétszer is láthasd fentrõl Szantorinit.
#43497 vojandi 2007-09-02
Karpuzi, nagyon jók a képeid. Tavaly Anterónak volt csodás képe, el is kértem tõle :-) Nekem még nem adatott meg, hogy láthassam a szigetet így (is), mert késõ este repültünk, vagy felhõs volt az ég... :-(
Karpuzi, nagyon jók a képeid. Tavaly Anterónak volt csodás képe, el is kértem tõle :-) Nekem még nem adatott meg, hogy láthassam a szigetet így (is), mert késõ este repültünk, vagy felhõs volt az ég... :-(
#43487 h.apci 2007-09-02
˝No aszt hiszem megoldottam,ez az ÉN SANTORINIM! :)˝ - surgy

Egy kis olvasnivaló a témában: :wink:
˝No aszt hiszem megoldottam,ez az ÉN SANTORINIM! :)˝ - surgy

Egy kis olvasnivaló a témában: :wink:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..