KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#43481 surgy 2007-09-02
No aszt hiszem megoldottam,ez az ÉN SANTORINIM! :)
No aszt hiszem megoldottam,ez az ÉN SANTORINIM! :)
#43476 Rozinante 2007-09-02
Abban tudtok segíteni, hogy ha átmegyünk Santorinire szárnyashajóval return jeggyel, és csak másnap akarunk visszajönni, érvényes-e így a jegy, vagy külön kell megvenni......? :roll: :roll: :roll:
Abban tudtok segíteni, hogy ha átmegyünk Santorinire szárnyashajóval return jeggyel, és csak másnap akarunk visszajönni, érvényes-e így a jegy, vagy külön kell megvenni......? :roll: :roll: :roll:
#43459 karpuzi 2007-09-02
Köszi Petros! De van akinek sokkal jobban sikerülnek, igaz, hogy egy kis sonykompakt digitálissal csináltam, úgyhogy ahhoz képest tényleg jók lettek. Tavaly én is kifejezetten az A ülést kértem, mert le akartam fényképezni és sikerült is! Most júliusban a C-ben ültem a folyosó mellett, onnan is lehet látni, csak fényképezni macerásabb, két emberen keresztül :) -
Köszi Petros! De van akinek sokkal jobban sikerülnek, igaz, hogy egy kis sonykompakt digitálissal csináltam, úgyhogy ahhoz képest tényleg jók lettek. Tavaly én is kifejezetten az A ülést kértem, mert le akartam fényképezni és sikerült is! Most júliusban a C-ben ültem a folyosó mellett, onnan is lehet látni, csak fényképezni macerásabb, két emberen keresztül :) -
#43452 Rozinante 2007-09-02
˝Nekem is hasonló képeim vannak,de nemtom feltenni õket˝ - surgy

Ha jól tudom van egy olyan fórum, hogy képek feltöltése, nézz körül ott... :roll: :)
˝Nekem is hasonló képeim vannak,de nemtom feltenni õket˝ - surgy

Ha jól tudom van egy olyan fórum, hogy képek feltöltése, nézz körül ott... :roll: :)
#43448 petros 2007-09-02
Karpuzi! Ne légy kishitû! Ezek nagyon klassz képek! :wink: De komolyan :!:
Karpuzi! Ne légy kishitû! Ezek nagyon klassz képek! :wink: De komolyan :!:
#43445 surgy 2007-09-01
Nekem is hasonló képeim vannak,de nemtom feltenni õket
Nekem is hasonló képeim vannak,de nemtom feltenni õket
#43421 Rozinante 2007-09-01
Akkor is lenyûgözõ, és nem lóg bele a gép szárnya :P
Akkor is lenyûgözõ, és nem lóg bele a gép szárnya :P
#43419 karpuzi 2007-09-01
Rozinante, Ezeket a képeket én 2006 szeptember 3-án csináltam amikor Krétára menetem. Sajnos elég párás volt a levegõ és a gép ablaka sem volt a legtisztább.
Rozinante, Ezeket a képeket én 2006 szeptember 3-án csináltam amikor Krétára menetem. Sajnos elég párás volt a levegõ és a gép ablaka sem volt a legtisztább.
#43417 Rozinante 2007-09-01
Remélem nemsokára nekem is lesz :P :P :P
Remélem nemsokára nekem is lesz :P :P :P
#43416 Rozinante 2007-09-01
˝Nekem van róla fényképem:) Exûbben a menetirány szerint bal oldal odafelé,értelemszerûen vissza a jobb... Fel is tenném,csak nem tom hogy kell:(˝ - surgy

Feltehetnéd a fotóalbumba :D
˝Nekem van róla fényképem:) Exûbben a menetirány szerint bal oldal odafelé,értelemszerûen vissza a jobb... Fel is tenném,csak nem tom hogy kell:(˝ - surgy

Feltehetnéd a fotóalbumba :D

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!