KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#40590 hajol 2007-08-10
Knosszoszban lehet 'kombinált ' belépõt is váltani, (tavaly 10 euro) ez a heraklioni Archeológiai Múzeumba is érvényes és nem kell ugyanazon a napon felhasználni. Természetesen így olcsóbb, mint a két jegy külön-külön.
Knosszoszban lehet 'kombinált ' belépõt is váltani, (tavaly 10 euro) ez a heraklioni Archeológiai Múzeumba is érvényes és nem kell ugyanazon a napon felhasználni. Természetesen így olcsóbb, mint a két jegy külön-külön.
#40571 kriszti23 2007-08-10
Karpuzi,köszi a segítséget! :)
Karpuzi,köszi a segítséget! :)
#40533 Rozinante 2007-08-09
˝˝ Mirthios-Plakiasnál lesz a szállásunk :lol: ˝ - sziro

˝ - sziro

Szia! Mi is Mirthiosban voltunk a Stellában, Ti melyikben lesztek? Anna Apartmanház,láttad vagy hallottál róla valamit? Milyen Mirthios? :lol:
˝˝ Mirthios-Plakiasnál lesz a szállásunk :lol: ˝ - sziro

˝ - sziro

Szia! Mi is Mirthiosban voltunk a Stellában, Ti melyikben lesztek? Anna Apartmanház,láttad vagy hallottál róla valamit? Milyen Mirthios? :lol:
#40505 roths 2007-08-09
Szia! Azt hiszem elírtam valamit, igazad van a Knosszoszi belépõ tényleg 6 euró/fõ A többi stimmel. Nem akartam senkit félrevezetni bocs.
Szia! Azt hiszem elírtam valamit, igazad van a Knosszoszi belépõ tényleg 6 euró/fõ A többi stimmel. Nem akartam senkit félrevezetni bocs.
#40500 karpuzi 2007-08-09
˝Sziasztok! Valaki esetleg tudja,hogy mikor nyit a knossosi palota?˝ - kriszti23

Szia, A palota minden nap (H-V) reggel 8-tól este 7-ig van nyitva.
˝Sziasztok! Valaki esetleg tudja,hogy mikor nyit a knossosi palota?˝ - kriszti23

Szia, A palota minden nap (H-V) reggel 8-tól este 7-ig van nyitva.
#40499 kriszti23 2007-08-09
Senki!A nyitvatartásra gomdoltam!
Senki!A nyitvatartásra gomdoltam!
#40498 sziro 2007-08-09
˝ Mirthios-Plakiasnál lesz a szállásunk :lol: ˝ - Rozinante

Szia! Mi is Mirthiosban voltunk a Stellában, Ti melyikben lesztek?
˝ Mirthios-Plakiasnál lesz a szállásunk :lol: ˝ - Rozinante

Szia! Mi is Mirthiosban voltunk a Stellában, Ti melyikben lesztek?
#40496 Antero 2007-08-09

,,,ki zárta be ?

,,,ki zárta be ?
#40495 kriszti23 2007-08-09
Sziasztok! Valaki esetleg tudja,hogy mikor nyit a knossosi palota?
Sziasztok! Valaki esetleg tudja,hogy mikor nyit a knossosi palota?
#40493 monic 2007-08-09
Sziasztok! A férjemmel szept. végén megyünk Platanes-be. Ha valakinek van valamilyen élménye/tapasztalata róla, vagy a környékérõl (pld. Rethymno), ossza meg velünk, legyen olyan kedves! Az is elég, ha ír egy oldalszámot ha volt már róla szó, és ha nem akar annyit írni. Valamint érdekelne, hogy az utószezonnak van-e valamilyen speciális tudnivalója (autóbérlés, árak, nyitvatartási idõ...stb.). Köszi!
Sziasztok! A férjemmel szept. végén megyünk Platanes-be. Ha valakinek van valamilyen élménye/tapasztalata róla, vagy a környékérõl (pld. Rethymno), ossza meg velünk, legyen olyan kedves! Az is elég, ha ír egy oldalszámot ha volt már róla szó, és ha nem akar annyit írni. Valamint érdekelne, hogy az utószezonnak van-e valamilyen speciális tudnivalója (autóbérlés, árak, nyitvatartási idõ...stb.). Köszi!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!