KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#30202 ferrari 2007-06-04
Szia Valcsika! Biztos fog tetszeni. Kréta nagyon 'görög '. :lol:
Szia Valcsika! Biztos fog tetszeni. Kréta nagyon 'görög '. :lol:
#30174 kvalcsi 2007-06-04
Szia Mono! Tényleg közel lesz a tenger (azért választottam ezt az apartmant), a teraszról való beugrást viszont nem vállalom, mert nagyon lassan mélyül a víz. Egyébként mûugró voltam fiatal koromban, nem jelentene nagy problémát. Én is kíváncsi vagyok Krétára nagyon. Remélem ez a sziget is fog annyira tetszeni, mint Kos, Hydra, stb. A déli részen kevesebb a túrista (még), ezért bízom benne, hogy 'otthon' fogom érezni magam idén, és nem úgy mint tavaly Zantén. Majd írok beszámolót, ha hazajöttünk.
Szia Mono! Tényleg közel lesz a tenger (azért választottam ezt az apartmant), a teraszról való beugrást viszont nem vállalom, mert nagyon lassan mélyül a víz. Egyébként mûugró voltam fiatal koromban, nem jelentene nagy problémát. Én is kíváncsi vagyok Krétára nagyon. Remélem ez a sziget is fog annyira tetszeni, mint Kos, Hydra, stb. A déli részen kevesebb a túrista (még), ezért bízom benne, hogy 'otthon' fogom érezni magam idén, és nem úgy mint tavaly Zantén. Majd írok beszámolót, ha hazajöttünk.
#30089 ferrari 2007-06-03
Köszi Antero!
Köszi Antero!
#30087 Antero 2007-06-03

#30086 ferrari 2007-06-03
Priviben elküldöm a mail-címemet.
Priviben elküldöm a mail-címemet.
#30085 Antero 2007-06-03
˝Tudok !˝ - Antero

...küldjek ?
˝Tudok !˝ - Antero

...küldjek ?
#30084 Antero 2007-06-03
Tudok !
Tudok !
#30083 ferrari 2007-06-03
Tudsz küldeni valamit arról a szállodáról?
Tudsz küldeni valamit arról a szállodáról?
#30073 Antero 2007-06-03
Igen , abba . Bár drágább lett idén , sõt szezonnyitás óta még drágább . DE jó hely , és , ha az azonos kategóriájû helyekkel összehasonlítom messze a legjobb és olcsóbb .
Igen , abba . Bár drágább lett idén , sõt szezonnyitás óta még drágább . DE jó hely , és , ha az azonos kategóriájû helyekkel összehasonlítom messze a legjobb és olcsóbb .
#30071 ferrari 2007-06-03
Antero! Mégis abba a szállodába mész vissza?
Antero! Mégis abba a szállodába mész vissza?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat