KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#29780 kvalcsi 2007-06-01
Szia Atosz! Remélem jó idõnk lesz és a tengerben sem kell jegesmacikkal és fókákkal sem labdáznom. Köszöm, és Nektek is kellemes nyaralást kívánok.
Szia Atosz! Remélem jó idõnk lesz és a tengerben sem kell jegesmacikkal és fókákkal sem labdáznom. Köszöm, és Nektek is kellemes nyaralást kívánok.
#29779 atosz 2007-06-01
Szia Kvalcsi! Mi nem messze Makrigialostól Ahliában voltunk.Remélem jó lesz az idõtök. Jó pihenést és utazást:atosz
Szia Kvalcsi! Mi nem messze Makrigialostól Ahliában voltunk.Remélem jó lesz az idõtök. Jó pihenést és utazást:atosz
#29773 kvalcsi 2007-06-01
Dél-Krétán, Makrigialosban lévõ Theodóra apartman. Ide megyünk június 16-tól.
Dél-Krétán, Makrigialosban lévõ Theodóra apartman. Ide megyünk június 16-tól.
#29769 kvalcsi 2007-06-01
Szia Karpuzi! Hamarosan személyesen is láthatom én is ezt a sok szépet szerencsére. Már csak 15 nap!!!
Szia Karpuzi! Hamarosan személyesen is láthatom én is ezt a sok szépet szerencsére. Már csak 15 nap!!!
#29724 hajol 2007-05-31
A Dikté barlangban a gyermek Zeuszt Adraszteia és Íó nimfák nevelték, Amaltheia kecskenimfa tejével táplálkozott. A felnõtt Zeusz azzal hálálta meg a nimfák jóságát, hogy elkérte Amaltheia egyik szarvát (ebbõl lett a bõségszaru, amibõl sohasem fogyott ki az étel), és a nimfáknak ajándékozta. Amikor a nimfák lakmároztak, mindig hátradobtak valamit a Lassithi fennsíkra, azért olyan termékeny ez a vidék.
A Dikté barlangban a gyermek Zeuszt Adraszteia és Íó nimfák nevelték, Amaltheia kecskenimfa tejével táplálkozott. A felnõtt Zeusz azzal hálálta meg a nimfák jóságát, hogy elkérte Amaltheia egyik szarvát (ebbõl lett a bõségszaru, amibõl sohasem fogyott ki az étel), és a nimfáknak ajándékozta. Amikor a nimfák lakmároztak, mindig hátradobtak valamit a Lassithi fennsíkra, azért olyan termékeny ez a vidék.
#29703 hajol 2007-05-31
Köszönjük a kitartásodat! A Lasshiti fennsík fantasztikusan szép!!!
Köszönjük a kitartásodat! A Lasshiti fennsík fantasztikusan szép!!!
#29696 karpuzi 2007-05-31
Agios Nikolaos Chania piac Knossos
Agios Nikolaos Chania piac Knossos
#29691 karpuzi 2007-05-31
Már majdnem totál feladtam, íme, Lassithi 2007 márciusban
Már majdnem totál feladtam, íme, Lassithi 2007 márciusban
#29684 kvalcsi 2007-05-31
Ierapetra
Ierapetra
#29683 kvalcsi 2007-05-31
Makrigialos
Makrigialos

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..