KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#19833 Antero 2007-02-01
Mivel idén jelentõs drágulások , rejtett áremelések lesznek ; körülnéztem ; ... parrow.htm Ez egy kis utazási iroda Stális fõutcáján , kiderült , hogy ismerjük egymást a tuajjal - én tutti idén hozzá megyek . Részletek - nálam icon_smile.gif v. sparrow1@hrs.forthnet.gr
Mivel idén jelentõs drágulások , rejtett áremelések lesznek ; körülnéztem ; ... parrow.htm Ez egy kis utazási iroda Stális fõutcáján , kiderült , hogy ismerjük egymást a tuajjal - én tutti idén hozzá megyek . Részletek - nálam icon_smile.gif v. sparrow1@hrs.forthnet.gr
#19818 karpuzi 2007-02-01
Sziasztok, én tavasszal megyek Krétára, márciusban 12 napra. Még soha nem voltam az évnek ebben a szakában mediterrán helyen, de már nagyon várom. Remélem minden szép zöld, meg virágokkal teli lesz, nem úgy mint nyáron amikor minden kopár, bár annak is meg van a maga szépsége.
Sziasztok, én tavasszal megyek Krétára, márciusban 12 napra. Még soha nem voltam az évnek ebben a szakában mediterrán helyen, de már nagyon várom. Remélem minden szép zöld, meg virágokkal teli lesz, nem úgy mint nyáron amikor minden kopár, bár annak is meg van a maga szépsége.
#19656 petern 2007-01-30
Köszi a képeket Jox!:) Nagyon hangulatos kis hely,idén is vissza kellene menni ..:)
Köszi a képeket Jox!:) Nagyon hangulatos kis hely,idén is vissza kellene menni ..:)
#19568 Antero 2007-01-29
Nem én lettem hütlen :? PM :!: :!: :!: Még keresgélek , de Stalis !
Nem én lettem hütlen :? PM :!: :!: :!: Még keresgélek , de Stalis !
#19561 ferrari 2007-01-29
Szia Antero! Miért lettél hûtlen a kedvenc szállodádhoz? Elárulod hova mész?
Szia Antero! Miért lettél hûtlen a kedvenc szállodádhoz? Elárulod hova mész?
#19560 kvalcsi 2007-01-29
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítséget. :D
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítséget. :D
#19559 Jox 2007-01-29
Sougia o/img/sougiabeach1.jpg o/img/sougia4.jpg o/img/sougia2.jpg o/img/sougia12.jpg o/img/sougia5.jpg o/img/sougia10.jpg o/img/sougia9.jpg
Sougia o/img/sougiabeach1.jpg o/img/sougia4.jpg o/img/sougia2.jpg o/img/sougia12.jpg o/img/sougia5.jpg o/img/sougia10.jpg o/img/sougia9.jpg
#19558 Antero 2007-01-29
igen , - jó hely ; ezúttal nem a megszokott szállodámba megyek. :roll:
igen , - jó hely ; ezúttal nem a megszokott szállodámba megyek. :roll:
#19553 petern 2007-01-28
Sziasztok! Sougiaban volt már közületek valaki? Végigolvastam a topicot ,de csak egy képet találtam róla. Mi tavaly szeptemberben itt (is) voltunk és nagyon megtetszett...
Sziasztok! Sougiaban volt már közületek valaki? Végigolvastam a topicot ,de csak egy képet találtam róla. Mi tavaly szeptemberben itt (is) voltunk és nagyon megtetszett...
#19538 ferrari 2007-01-28
Szia Antero! Az nagyon tutis.
Szia Antero! Az nagyon tutis.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat