KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Kréta \ Kréta

#12379 ferrari 2006-07-22
Bocs Keke ! Visszaolvastam és láttam, hogy 11 napra mentek. 2 nappal a mi indulásunk elõtt értek haza, nem biztos, hogy tudunk beszélni.
Bocs Keke ! Visszaolvastam és láttam, hogy 11 napra mentek. 2 nappal a mi indulásunk elõtt értek haza, nem biztos, hogy tudunk beszélni.
#12376 ferrari 2006-07-22
Keke! Mennyi idõre mentek?
Keke! Mennyi idõre mentek?
#12373 keke 2006-07-22
Kovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon jók a képeid!!!!!Augusztus 7-én indulunk Plataniasba már alig várom!!!!!!
Kovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon jók a képeid!!!!!Augusztus 7-én indulunk Plataniasba már alig várom!!!!!!
#12364 ferrari 2006-07-22
Szia Kovi! Nagyon szépek a képeid. Azt hiszem jól döntöttem , hogy Kréta mellett döntöttem.
Szia Kovi! Nagyon szépek a képeid. Azt hiszem jól döntöttem , hogy Kréta mellett döntöttem.
#12362 Jox 2006-07-22
Kovi! Elkészült az albumod a Fotóalbumban. Szépek a fotók!
Kovi! Elkészült az albumod a Fotóalbumban. Szépek a fotók!
#12361 kovi 2006-07-22
Szia Keke! Sajna én sem tudok delfin témában biztatót mondani, pedig bejártuk a sziget teljes hosszát, de nem találkoztam ilyen programmal. Vigaszként egy Vai strand fotó? üdv Kovi
Szia Keke! Sajna én sem tudok delfin témában biztatót mondani, pedig bejártuk a sziget teljes hosszát, de nem találkoztam ilyen programmal. Vigaszként egy Vai strand fotó? üdv Kovi
#12360 keke 2006-07-22
:cry: :cry: Senkinek nincs infója delfinrõl.
:cry: :cry: Senkinek nincs infója delfinrõl.
#12358 ferrari 2006-07-22
Szia Keke! Sajnos nincs infóm delfin showról.
Szia Keke! Sajnos nincs infóm delfin showról.
#12328 keke 2006-07-22
Szia Ferrari!Santorinit mindenképp egyénileg érdemes megnézni a Santorini fórumba le is írtam a hajó indulását+majdnem a fele árban a gyors hajó!Neked jó mert közel leszel Heraklionhoz és onnan minden nap indul hajó.Nekünk Rethymno lesz közel onnan csak heti egyszer.Delfin showról nincs infód?
Szia Ferrari!Santorinit mindenképp egyénileg érdemes megnézni a Santorini fórumba le is írtam a hajó indulását+majdnem a fele árban a gyors hajó!Neked jó mert közel leszel Heraklionhoz és onnan minden nap indul hajó.Nekünk Rethymno lesz közel onnan csak heti egyszer.Delfin showról nincs infód?
#12303 ferrari 2006-07-21
Helló Keke! Remélem nálunk ilyen késés nem lesz. Ezeket, amiket írtál én is beterveztem, Szantorinit sem szeretném kihagyni, de saját szervezésben gndoltuk megnézni.
Helló Keke! Remélem nálunk ilyen késés nem lesz. Ezeket, amiket írtál én is beterveztem, Szantorinit sem szeretném kihagyni, de saját szervezésben gndoltuk megnézni.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!