KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Filmek

#43818 HJudit 2007-09-05
A Trója filmen sajnos elaludtam, annyira fáradt voltam. De tetszett a hangulata, a romantikája na és az az öböl, ahová Schlieman úszni járt :roll: Bobolya, a Szabadság, szerelem jól sikerült, na és Csányi... :wink: már csak miatta is érdemes megnézni.
A Trója filmen sajnos elaludtam, annyira fáradt voltam. De tetszett a hangulata, a romantikája na és az az öböl, ahová Schlieman úszni járt :roll: Bobolya, a Szabadság, szerelem jól sikerült, na és Csányi... :wink: már csak miatta is érdemes megnézni.
#43802 juhi 2007-09-05
˝Köszi nagyon aranyos vagy, egyszer majd szavadon foglak.˝ - BOBOLYA

OK. :lol:
˝Köszi nagyon aranyos vagy, egyszer majd szavadon foglak.˝ - BOBOLYA

OK. :lol:
#43801 BOBOLYA 2007-09-05
Azt hiszem pénteken lesz a Szabadság,szerelem a HBO-n, azt akarom felvenni /meglepem vele a férjemet, a Dobó Kata miatt is, tudom hogy tetszik neki :twisted: :twisted: :lol: / Kíváncsi vagyok a filmre, eddig csak bejátszásokat láttam.
Azt hiszem pénteken lesz a Szabadság,szerelem a HBO-n, azt akarom felvenni /meglepem vele a férjemet, a Dobó Kata miatt is, tudom hogy tetszik neki :twisted: :twisted: :lol: / Kíváncsi vagyok a filmre, eddig csak bejátszásokat láttam.
#43800 BOBOLYA 2007-09-05
Köszi nagyon aranyos vagy, egyszer majd szavadon foglak.
Köszi nagyon aranyos vagy, egyszer majd szavadon foglak.
#43793 juhi 2007-09-05
˝Köszi. Sajnálom hogy kihagytam. Szeretem a happys filmeket.˝ - BOBOLYA

Szia! Ha itt laknál a közelemben, mondanám, hogy kölcsön adom videón.
˝Köszi. Sajnálom hogy kihagytam. Szeretem a happys filmeket.˝ - BOBOLYA

Szia! Ha itt laknál a közelemben, mondanám, hogy kölcsön adom videón.
#43720 petros 2007-09-04
Hát nagyon Indiana Jones-osra sikeredett... Csak itt nem a Frigyláda és Szent Grál volt a kutatás célja :lol: Na meg nem világhírû a föszereplõ 8)
Hát nagyon Indiana Jones-osra sikeredett... Csak itt nem a Frigyláda és Szent Grál volt a kutatás célja :lol: Na meg nem világhírû a föszereplõ 8)
#43719 BOBOLYA 2007-09-04
Köszi. Sajnálom hogy kihagytam. Szeretem a happys filmeket.
Köszi. Sajnálom hogy kihagytam. Szeretem a happys filmeket.
#43710 petros 2007-09-04
A srác jófej lett (elvégre görög :-)) és mondta a csajnak, hogy most már bírja a pasit és sok boldogságot kívánt nekik... Mondjuk elõtte 'megmentette' az öreg német a görög srác életét... egy sikeres újraélesztéssel... :lol: és elmondta a csajnak, hogy már az elején tudta, hogy õ az a nagy 'ex'...
A srác jófej lett (elvégre görög :-)) és mondta a csajnak, hogy most már bírja a pasit és sok boldogságot kívánt nekik... Mondjuk elõtte 'megmentette' az öreg német a görög srác életét... egy sikeres újraélesztéssel... :lol: és elmondta a csajnak, hogy már az elején tudta, hogy õ az a nagy 'ex'...
#43708 BOBOLYA 2007-09-04
Köszi. De ha happy akkor mi lett a nõ görög szerelmével? Egy ilyen ásatásra én is elmennék, érdekes lehet.
Köszi. De ha happy akkor mi lett a nõ görög szerelmével? Egy ilyen ásatásra én is elmennék, érdekes lehet.
#43596 petros 2007-09-03
Gratula Juhi! Ez tömör és lényegretörõ :lol: Na de komolyra fordítva a szót, tényleg ennyi volt a lényeg :!: :idea: Viszont, ha van valami, amire konkrétabban kiváncsi vagy, kérdezz, ha emlékszem rá, elmesélem ;-) Vagy Juhi... 8)
Gratula Juhi! Ez tömör és lényegretörõ :lol: Na de komolyra fordítva a szót, tényleg ennyi volt a lényeg :!: :idea: Viszont, ha van valami, amire konkrétabban kiváncsi vagy, kérdezz, ha emlékszem rá, elmesélem ;-) Vagy Juhi... 8)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..