KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

-- Off topic -- \ Filmek

#43588 juhi 2007-09-03
Az ásatást, befejezték, találtak arany ékszereket is, majd a feleségével együtt haza utaztak, és bemutatták a nagyközönségnek. Happy end!!
Az ásatást, befejezték, találtak arany ékszereket is, majd a feleségével együtt haza utaztak, és bemutatták a nagyközönségnek. Happy end!!
#43554 BOBOLYA 2007-09-03
Könyörüljetek meg rajtam. Mi lett az ásatással, a fõszereplõvel, a feleségével meg a szerelmével? Hapy end?
Könyörüljetek meg rajtam. Mi lett az ásatással, a fõszereplõvel, a feleségével meg a szerelmével? Hapy end?
#43550 juhi 2007-09-03
Szia Bobolya! Én végig néztem, azért nem tudtam milyen folytatást, kérdeztél. Persze ma nem is megy a munka, 3/4 12-is tartott. Felvettük ugyan videóra, de sikerült végig néznem.
Szia Bobolya! Én végig néztem, azért nem tudtam milyen folytatást, kérdeztél. Persze ma nem is megy a munka, 3/4 12-is tartott. Felvettük ugyan videóra, de sikerült végig néznem.
#43547 petros 2007-09-03
Különben nem írták, hogy tegnap lesz a második rész!!! Nagyon kiszúrtak a jónéppel :twisted: Én is csak azért tudtam, mert még leültem egy kicsit netezni és bekapcsolva hagytam a TV-t... Amúgy én is simán lefeküdtem volna az elsõ rész után...
Különben nem írták, hogy tegnap lesz a második rész!!! Nagyon kiszúrtak a jónéppel :twisted: Én is csak azért tudtam, mert még leültem egy kicsit netezni és bekapcsolva hagytam a TV-t... Amúgy én is simán lefeküdtem volna az elsõ rész után...
#43542 BOBOLYA 2007-09-03
Nahát, akkor én lemaradtam róla. Mikor mondták hogy vége az elsõ résznek, elkapcsoltuk. Azt hittem máskor lesz a folytatás. Mi volt a 2. részben? röviden.
Nahát, akkor én lemaradtam róla. Mikor mondták hogy vége az elsõ résznek, elkapcsoltuk. Azt hittem máskor lesz a folytatás. Mi volt a 2. részben? röviden.
#43538 petros 2007-09-03
˝Én néztem, tetszett. Mikor lesz a folytatása nem tudjátok?˝ - BOBOLYA

Tegnap leadtálk a második részt is és ezzel be is fejezték, én úgy tudom.
˝Én néztem, tetszett. Mikor lesz a folytatása nem tudjátok?˝ - BOBOLYA

Tegnap leadtálk a második részt is és ezzel be is fejezték, én úgy tudom.
#43531 juhi 2007-09-03
Szia Bobolya! Lesz folytatása?
Szia Bobolya! Lesz folytatása?
#43530 BOBOLYA 2007-09-03
Én néztem, tetszett. Mikor lesz a folytatása nem tudjátok?
Én néztem, tetszett. Mikor lesz a folytatása nem tudjátok?
#43528 juhi 2007-09-03
Sziasztok! Néztétek, tegnap a TV2 a filmet. A már itt említett 'Trójáról álmodott' könyv volt.
Sziasztok! Néztétek, tegnap a TV2 a filmet. A már itt említett 'Trójáról álmodott' könyv volt.
#42021 süti 2007-08-19
Hááát! Igen. Már én is teljesen rágerjedtem a vágy villamosára! Ezt a pofáraesést! :twisted:
Hááát! Igen. Már én is teljesen rágerjedtem a vágy villamosára! Ezt a pofáraesést! :twisted:

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat