KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#27083 erici 2007-05-08
Elõzõ üzenetem Diszinek szólt. Szóval ti fogtok váltani minket.( Az elõbb túl gyorsan írtam)
Elõzõ üzenetem Diszinek szólt. Szóval ti fogtok váltani minket.( Az elõbb túl gyorsan írtam)
#27082 erici 2007-05-08
Mi is a Kyriakiban. Ti fogotk váltani
Mi is a Kyriakiban. Ti fogotk váltani
#27078 aszterimu 2007-05-08
Ebben egy percig sem kételkedtem! 8) Azon csodálkoznék, ha nem tetszene! :D
Ebben egy percig sem kételkedtem! 8) Azon csodálkoznék, ha nem tetszene! :D
#27076 diszi 2007-05-08
Asszem szeretni fogom ezt a helyet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Asszem szeretni fogom ezt a helyet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
#27074 aszterimu 2007-05-08
Ez így van. ..és ha pl, ha diszkóban két ember van, aki bulizni szeretne, akkor a két ember miatt van nyitva a hely.Nem rakják ki õket :!: Ezt láttam, nem vicc, tényleg így volt!
Ez így van. ..és ha pl, ha diszkóban két ember van, aki bulizni szeretne, akkor a két ember miatt van nyitva a hely.Nem rakják ki õket :!: Ezt láttam, nem vicc, tényleg így volt!
#27056 Rebeka 2007-05-08
Parálián nagyon késõn van vége az éjszakának! Mivel ez üzlet addig mûködik amíg van rá kereslet. Márpedig ott hosszú az éjszaka! :wink:
Parálián nagyon késõn van vége az éjszakának! Mivel ez üzlet addig mûködik amíg van rá kereslet. Márpedig ott hosszú az éjszaka! :wink:
#27055 juhi 2007-05-08
Szia! Mi kb éjfél körül még mentünk vele, és a hangját (közvetlen a parton laktunk, így elõttünk ment el), még utána is hallottuk.
Szia! Mi kb éjfél körül még mentünk vele, és a hangját (közvetlen a parton laktunk, így elõttünk ment el), még utána is hallottuk.
#27045 diszi 2007-05-08
De gondolom éjszaka nem jár! Ha esetleg bulizni akarunk átmenni...
De gondolom éjszaka nem jár! Ha esetleg bulizni akarunk átmenni...
#27017 juhi 2007-05-08
Szia diszi! Olimpic Beach tényleg nincs messze, sétálni is lehet, de van egy 'kisvonat', ami átvisz Paraliáról. A kisvonat az úton megy, tavaly 2 eu volt.
Szia diszi! Olimpic Beach tényleg nincs messze, sétálni is lehet, de van egy 'kisvonat', ami átvisz Paraliáról. A kisvonat az úton megy, tavaly 2 eu volt.
#27000 diszi 2007-05-07
Olimpic beach tényleg csak 2 km? mert akkor esténként oda is át lehet sétálni bulizni, nem?
Olimpic beach tényleg csak 2 km? mert akkor esténként oda is át lehet sétálni bulizni, nem?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat