| Népszerû üdülõhelyek \ Paralia |
|
| #10767 rekuc 2006-07-06 |
Sziasztok!!
Jó nyaralást minden Paraliára indulónap!!!
a jó idõ az biztos meglesz :)
|
Sziasztok!!
Jó nyaralást minden Paraliára indulónap!!!
a jó idõ az biztos meglesz :)
|
| #10753 juhi 2006-07-06 |
Mona!
Köszi, én is iratok. Biztos ami biztos. :lol:
|
Mona!
Köszi, én is iratok. Biztos ami biztos. :lol:
|
| #10752 Mona777 2006-07-06 |
˝Szia Mona!
Az a Medrolt amit az orvos felirt, ez krém vagy tabletta? Érdemes feliratni?
Én még nem hallottam rola. :lol:˝ - juhi
Én is most hallottam róla elõször - ez tabletta (32mg), azt mondta az rovos, ha megcsíp egy medúza érdemes bekapni belõle egyet. Magyarázott a mellékvese hormonok és allergiás reakciókról - de nem tudom visszaadni ezt rendesen... :oops:
Biztos ami ziher, visszük magunkkal!
|
˝Szia Mona!
Én még nem hallottam rola. :lol:˝ - juhi
Én is most hallottam róla elõször - ez tabletta (32mg), azt mondta az rovos, ha megcsíp egy medúza érdemes bekapni belõle egyet. Magyarázott a mellékvese hormonok és allergiás reakciókról - de nem tudom visszaadni ezt rendesen... :oops:
Biztos ami ziher, visszük magunkkal!
|
| #10747 juhi 2006-07-06 |
Szia Mona!
Én még nem hallottam rola. :lol:
|
Szia Mona!
Én még nem hallottam rola. :lol:
|
| #10745 Mona777 2006-07-06 |
˝Mona!
Holnap indultok??????????? De jó nektek!!
Én is nagyon jó utat, és jó idõt kívánok, biztos az lesz, hisz én most jöttem, és tudom, hogy az van kint!!!!
Kocsival mentek?? Melyik apartman??˝ - Kriszta35
Szia kriszta,
Igen holnap indulunk, 12-kor. Busszal megyünk, és a Galaxiasban leszünk.
A medúzára írt fel a doki gyógyszert (Medrolt) - remélem nem rá szükség.
Már számolunk visszafele rendesen..:)
|
˝Mona!
Én is nagyon jó utat, és jó idõt kívánok, biztos az lesz, hisz én most jöttem, és tudom, hogy az van kint!!!!
Kocsival mentek?? Melyik apartman??˝ - Kriszta35
Szia kriszta,
Igen holnap indulunk, 12-kor. Busszal megyünk, és a Galaxiasban leszünk.
A medúzára írt fel a doki gyógyszert (Medrolt) - remélem nem rá szükség.
Már számolunk visszafele rendesen..:)
|
| #10744 Mona777 2006-07-06 |
˝Szia Mona777!
Holnapra nagyon jó utat. :lol: Pihenjetek sokat, nagyon jó nyaralást! :lol:
Vigyázzatok magatokra, és a meduzákra! :lol:
Majd egy hét mulva már én is indulok. :lol: :lol:˝ - juhi
Szia Juhi,
Nagyon köszönöm, én is jó utat kívánok nektek, és mivel egy helyen lesz a szállásunk, biztosan összefutunk majd! :lol:
Mona
|
˝Szia Mona777!
Majd egy hét mulva már én is indulok. :lol: :lol:˝ - juhi
Szia Juhi,
Nagyon köszönöm, én is jó utat kívánok nektek, és mivel egy helyen lesz a szállásunk, biztosan összefutunk majd! :lol:
Mona
|
| #10742 Kriszta35 2006-07-06 |
Mona!
Kocsival mentek?? Melyik apartman??
|
Mona!
Kocsival mentek?? Melyik apartman??
|
| #10741 Kriszta35 2006-07-06 |
Szia Mona!
Szerencsére a kicsik jönnek elõször, és annak a csípését észre se lehetett venni, csak a foltokat. Én se vettem észretem, csak odakint égett egy kicsit. Én vittem calcium sandozt, de nem voltunk allelgiásak, így csak a fenistillel kentem be amikor felmentünk a szállásra, fürdés után, reggelre már nyoma se volt.
Most kék medúzákkal találkoztunk, csak az volt.
A görögök pedig most barna kagylókat szedtek, azt kaptunk, de akkor már jöttünk haza, így nem tudtam megcsinálni, ill. Zeusnak oda adni, hagy fõzze meg, mert piszok jól csinálta!
Kedves Kopzol!
Ha elõbb regisztráltsz talán feltudtál volna készülni arra, mit is ad Paralia az oda utazoknak. A buszos út, az nem könnyû ezt is írtuk. Képzeld tavaly én busszal mentem ki, és 24 órás volt az út!!, most azért sokkal rövidebb. Persze kocsival ez sem volt fárasztó.
A másik mi 4 ettünk tavernába, és többnyire kalamari, sült kagyló, szuvlaki, és maridesz, krumpli, és görög sali volt, ezeket váltogattuk. Mindig két féle ételt kértünk+ a görögsali, és a krumpli, és alig bírtuk megenni, négyen. Nem tudom hol volt ez a drága étlap, de én 20-25 eurot hagytam ott. Itthon megtanultam a görögételek nevét, görögül rendeltem, így annyira örültek a tavernások, hogy ajándéként kaptunk gyümölcsöt, többnyire dinnyét. A balatonon ugyanezért a pénzért, rántott húst lehet kapni, nem pedig tengeri gyümölcsöket. Szóval nézet kérdése. A másik itt leírtuk, hogy reggelire valót érdemes itthonról vinni, mert drága.
|
Szia Mona!
Szerencsére a kicsik jönnek elõször, és annak a csípését észre se lehetett venni, csak a foltokat. Én se vettem észretem, csak odakint égett egy kicsit. Én vittem calcium sandozt, de nem voltunk allelgiásak, így csak a fenistillel kentem be amikor felmentünk a szállásra, fürdés után, reggelre már nyoma se volt.
Most kék medúzákkal találkoztunk, csak az volt.
A görögök pedig most barna kagylókat szedtek, azt kaptunk, de akkor már jöttünk haza, így nem tudtam megcsinálni, ill. Zeusnak oda adni, hagy fõzze meg, mert piszok jól csinálta!
Kedves Kopzol!
Ha elõbb regisztráltsz talán feltudtál volna készülni arra, mit is ad Paralia az oda utazoknak. A buszos út, az nem könnyû ezt is írtuk. Képzeld tavaly én busszal mentem ki, és 24 órás volt az út!!, most azért sokkal rövidebb. Persze kocsival ez sem volt fárasztó.
A másik mi 4 ettünk tavernába, és többnyire kalamari, sült kagyló, szuvlaki, és maridesz, krumpli, és görög sali volt, ezeket váltogattuk. Mindig két féle ételt kértünk+ a görögsali, és a krumpli, és alig bírtuk megenni, négyen. Nem tudom hol volt ez a drága étlap, de én 20-25 eurot hagytam ott. Itthon megtanultam a görögételek nevét, görögül rendeltem, így annyira örültek a tavernások, hogy ajándéként kaptunk gyümölcsöt, többnyire dinnyét. A balatonon ugyanezért a pénzért, rántott húst lehet kapni, nem pedig tengeri gyümölcsöket. Szóval nézet kérdése. A másik itt leírtuk, hogy reggelire valót érdemes itthonról vinni, mert drága.
|
| #10740 juhi 2006-07-06 |
Szia Mona777!
Majd egy hét mulva már én is indulok. :lol: :lol:
|
Szia Mona777!
Majd egy hét mulva már én is indulok. :lol: :lol:
|
| #10739 juhi 2006-07-06 |
Szia Kriszta35!
Mi jövõ héten pénteken indulunk. :? A meduzákra majd vigyázunk, köszi, hogy szoltál. :lol:
|
Szia Kriszta35!
Mi jövõ héten pénteken indulunk. :? A meduzákra majd vigyázunk, köszi, hogy szoltál. :lol:
|
|