KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#8244 marta 2006-06-08
Igen
Igen
#8243 keke 2006-06-08
Marta!Budapesti vagy?
Marta!Budapesti vagy?
#8242 keke 2006-06-08
:( :( :( :( :( :( :(
:( :( :( :( :( :( :(
#8241 marta 2006-06-08
Köszi, felhívtam délután, de már elõfoglalál alatt van. Márta
Köszi, felhívtam délután, de már elõfoglalál alatt van. Márta
#8240 marta 2006-06-08
Szia keke! Igen próbáltam Apollon Travel, Zeus Travel és az Aeolus utazási irodát is. márta
Szia keke! Igen próbáltam Apollon Travel, Zeus Travel és az Aeolus utazási irodát is. márta
#8239 keke 2006-06-08
Marta!Most néztem az Apollon honlapját július 3-ra még elvileg van 7hely!Hívd fel õket!0612695855 vagy0612695856
Marta!Most néztem az Apollon honlapját július 3-ra még elvileg van 7hely!Hívd fel õket!0612695855 vagy0612695856
#8237 keke 2006-06-08
Szia marta!Az Apollon travelt próbáltad?
Szia marta!Az Apollon travelt próbáltad?
#8236 marta 2006-06-08
Szia keke! Nem sikerült, sehol nincs júliusra vagy augusztusra hely. A suli miatt a szeptember más nem jó. Ha valamelyik utazási irodánál tudtok helyet szóljatok. Köszi márta
Szia keke! Nem sikerült, sehol nincs júliusra vagy augusztusra hely. A suli miatt a szeptember más nem jó. Ha valamelyik utazási irodánál tudtok helyet szóljatok. Köszi márta
#8234 keke 2006-06-08
Szia marta!Na lefoglaltad az utat?Sikerült?
Szia marta!Na lefoglaltad az utat?Sikerült?
#8228 keke 2006-06-08
Szia moncsi!Tavaly mi is az Apollontól voltunk Paralián,nagyon jó iroda.A kinti idegenvezetõk aranyosak voltak,bármi problémátok lesz megoldják.Mi nem a Manosban voltunk hanem attól pár házra a Menta 2-ben,de nincsenek messze egymástól.Közel van a tenger,bolt is ott van egy utcával arrébb.A kinti irodájuk a Lemonas Travel náluk lehet a fakultatívra befizetni.Ha tehetitek Skiathos szigetet ne hagyjátok ki.Tavaly 35 euró volt.Ennél az irodánál dolgozik ezer éve Kati aki nagyon profi idegenvezetõ,és segítõkész.Irigyellek benneteket mi csak augusztusban utazunk nyaralni,már alig várom. :D
Szia moncsi!Tavaly mi is az Apollontól voltunk Paralián,nagyon jó iroda.A kinti idegenvezetõk aranyosak voltak,bármi problémátok lesz megoldják.Mi nem a Manosban voltunk hanem attól pár házra a Menta 2-ben,de nincsenek messze egymástól.Közel van a tenger,bolt is ott van egy utcával arrébb.A kinti irodájuk a Lemonas Travel náluk lehet a fakultatívra befizetni.Ha tehetitek Skiathos szigetet ne hagyjátok ki.Tavaly 35 euró volt.Ennél az irodánál dolgozik ezer éve Kati aki nagyon profi idegenvezetõ,és segítõkész.Irigyellek benneteket mi csak augusztusban utazunk nyaralni,már alig várom. :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..