KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#169112 laciami 2011-07-08
Én szintén :wink: lesz annyi hely? :o
Én szintén :wink: lesz annyi hely? :o
#169084 ibici 2011-07-08
Szia Alisha! Sors társak vagyunk :) júl.22- villa aegon:)
Szia Alisha! Sors társak vagyunk :) júl.22- villa aegon:)
#169054 sMelike 2011-07-08
Nem vagyok egy szakértő a témában, de ahogy én értelmeztem, a szerint is így van..... sucks.... :? :? :? :? :twisted:
Nem vagyok egy szakértő a témában, de ahogy én értelmeztem, a szerint is így van..... sucks.... :? :? :? :? :twisted:
#169053 laciami 2011-07-08
Sziasztok Jól értelmezem hiába van meg B-től fölfele valakinek az összes létező betű a jogsiba,Egy robogót nem bérelhet mert nincs A1 kategóriája,ez csúcs,jól értelmezem?
Sziasztok Jól értelmezem hiába van meg B-től fölfele valakinek az összes létező betű a jogsiba,Egy robogót nem bérelhet mert nincs A1 kategóriája,ez csúcs,jól értelmezem?
#169051 sMelike 2011-07-08
Bitang! Köszönöm az értékes hozzászólást! :) akkor azt hiszem knikulára készülünk majd mi is :) Neked nagyon jó hassütetést (vagy modnhatnám, hogy égetést) :P :P :P :o
Bitang! Köszönöm az értékes hozzászólást! :) akkor azt hiszem knikulára készülünk majd mi is :) Neked nagyon jó hassütetést (vagy modnhatnám, hogy égetést) :P :P :P :o
#169035 -törölt nick 12762 2011-07-08
sMelike: meg lehet gyulladni :P Hunter, nappal sörike, este koktélka :)
sMelike: meg lehet gyulladni :P Hunter, nappal sörike, este koktélka :)
#169004 Hunter23 2011-07-07
Köszi Bitang, hogy feláldozod magad ;) Te mit iszol akkor? :)
Köszi Bitang, hogy feláldozod magad ;) Te mit iszol akkor? :)
#168980 Evycs 2011-07-07
Jaj bocs, az előbbi infók Sartira vonatkoznak, csak elnéztem! :oops:
Jaj bocs, az előbbi infók Sartira vonatkoznak, csak elnéztem! :oops:
#168979 Evycs 2011-07-07
A bátyámmal tegnap beszéltem, azt mondta meleg van, de néha felhős volt az ég, néha eleredt, néha sütött a nap. Rövid gatyában flangálnak. Egyébként most meg 35 fok van és szikrázó napsütés. A kalóztanya webkamerája alatt ki van írva pár adat.
A bátyámmal tegnap beszéltem, azt mondta meleg van, de néha felhős volt az ég, néha eleredt, néha sütött a nap. Rövid gatyában flangálnak. Egyébként most meg 35 fok van és szikrázó napsütés. A kalóztanya webkamerája alatt ki van írva pár adat.
#168954 sMelike 2011-07-07
Hahó, Mi is 25-én indulunk, GrandTours busszal Debrecenből :) Reméljük, hogy nagyon jó lesz és már nagyon várjuk :) Aki most kint van, vagy már volt kint: milyen az idő? és mennyire érezhető a görög válság???? Puszi mindenkinek és szuper fergeteges nyaralást kívánok!!!!!
Hahó, Mi is 25-én indulunk, GrandTours busszal Debrecenből :) Reméljük, hogy nagyon jó lesz és már nagyon várjuk :) Aki most kint van, vagy már volt kint: milyen az idő? és mennyire érezhető a görög válság???? Puszi mindenkinek és szuper fergeteges nyaralást kívánok!!!!!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..