KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#239178 andii 2016-05-30
Szia Rep, A Rena apartmant nézegetem én is az Apollon Travel szervezésében. Kérlek majd számolj be a tapasztalataidról.:)
Szia Rep, A Rena apartmant nézegetem én is az Apollon Travel szervezésében. Kérlek majd számolj be a tapasztalataidról.:)
#239118 rencsilány 2016-05-28
Mi június 24-én megyünk, jön akkor vki?
Mi június 24-én megyünk, jön akkor vki?
#239109 anyabanya 2016-05-28
májki ha úgy adódik valóban felvisszük srácot a hátunkon is ez n kérdés.em is
májki ha úgy adódik valóban felvisszük srácot a hátunkon is ez n kérdés.em is
#239108 anyabanya 2016-05-28
sziasztok. köszönöm a válaszokat. szerdán megműtötték a fiamat . ha már kint leszünk meglátjuk hogy mit vállalunk be.
sziasztok. köszönöm a válaszokat. szerdán megműtötték a fiamat . ha már kint leszünk meglátjuk hogy mit vállalunk be.
#239070 glamdring 2016-05-27
A platamoni vár túloldalán van egyébként, 'magyarul' Panteleimonas Beach :-D
A platamoni vár túloldalán van egyébként, 'magyarul' Panteleimonas Beach :-D
#239053 sancho.dl 2016-05-26
Köszönöm a válaszokat, bár sokkal többet nem tudtam meg :) Végül is megijedtem ezektől a dolgoktól, így lemondtam a foglalást és átfoglaltam Paralia Katerinis.be, ami elvileg a rendes Paralia :) Július 13-tól leszünk ott 16-ig, mert utána megyünk továb...
Köszönöm a válaszokat, bár sokkal többet nem tudtam meg :) Végül is megijedtem ezektől a dolgoktól, így lemondtam a foglalást és átfoglaltam Paralia Katerinis.be, ami elvileg a rendes Paralia :) Július 13-tól leszünk ott 16-ig, mert utána megyünk továb...
#239050 renault 2016-05-26
Szia Ez tényleg lejjebb van kicsivel Rendes Paraliánál. Mikor mész?
Szia Ez tényleg lejjebb van kicsivel Rendes Paraliánál. Mikor mész?
#239049 robcsi03 2016-05-26
Hát ez a 'rendes' Paralia alatt van :-)
Hát ez a 'rendes' Paralia alatt van :-)
#239047 sancho.dl 2016-05-26
Sziasztok! Idén mi is kipróbáljuk Paraliát, mert ott még sosem jártam. Viszont az a gondom, hogy amikor foglaltunk több Paralia is volt. A mi szállásunk Paralia Panteleimonoson lesz a Balogiannis hotel. Mit kell tudnom ez melyik Paralia? Vannak ott éttermek, üzletek? Milyen a tengerpart?
Sziasztok! Idén mi is kipróbáljuk Paraliát, mert ott még sosem jártam. Viszont az a gondom, hogy amikor foglaltunk több Paralia is volt. A mi szállásunk Paralia Panteleimonoson lesz a Balogiannis hotel. Mit kell tudnom ez melyik Paralia? Vannak ott éttermek, üzletek? Milyen a tengerpart?
#239026 Ancsa40 2016-05-26
Helló REP MY HOTEL a szállás és a euro -travelal megyünk 20-29-ig :D
Helló REP MY HOTEL a szállás és a euro -travelal megyünk 20-29-ig :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..