KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#163347 beszter 2011-05-26
Monimona! Mi volt a baj Paraliával?
Monimona! Mi volt a baj Paraliával?
#163346 beszter 2011-05-26
Sziasztok! A Villa Atlantisról szeretnék némi infóhoz jutni.Grand Tours-os szervezésben. Ha valaki volt ott csak egy pár mondatban legyenszíves írni róla . Előre is köszi!!!!!
Sziasztok! A Villa Atlantisról szeretnék némi infóhoz jutni.Grand Tours-os szervezésben. Ha valaki volt ott csak egy pár mondatban legyenszíves írni róla . Előre is köszi!!!!!
#163336 Alisha22 2011-05-26
Monimona! Valóban mesélhetnél kicsit, és pár képet is várunk :) köszi!!! :)
Monimona! Valóban mesélhetnél kicsit, és pár képet is várunk :) köszi!!! :)
#163323 -törölt nick 12762 2011-05-26
Na... nem pászolt a hely? Vagy a helynek Te? 8) Mondd, mi volt a gond...
Na... nem pászolt a hely? Vagy a helynek Te? 8) Mondd, mi volt a gond...
#163319 monimona 2011-05-26
Sziasztok! Tegnap megjöttem Paraliáról. Szép volt ,jó volt, egyszer elég volt! :roll: :?:
Sziasztok! Tegnap megjöttem Paraliáról. Szép volt ,jó volt, egyszer elég volt! :roll: :?:
#162866 seaside 2011-05-22
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Sea Side δωμάτια www.seasiderooms-paralia.gr
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Sea Side δωμάτια www.seasiderooms-paralia.gr
#162599 Zoli82 2011-05-19
Köszi a választ.
Köszi a választ.
#162252 -törölt nick 12762 2011-05-17
lmark, korai még ezután érdeklődni, nemigen volt még idén senki ott közülünk. Zoli82, az Andromeda tavaly nyitott, és a Pelagos-Oceanis-Zeus apartmanok utcája mögötti utcában található. Tavaly arrasétáltunk, szép, igényes épület. Beszéltem a tulajjal, nagyon kedves volt (talán túlzottan is, szerintem nem volt vendége sok...), adott szórólapot és mondta, hogy foglaljak a neten nyugodtan. Itt a weboldal:
lmark, korai még ezután érdeklődni, nemigen volt még idén senki ott közülünk. Zoli82, az Andromeda tavaly nyitott, és a Pelagos-Oceanis-Zeus apartmanok utcája mögötti utcában található. Tavaly arrasétáltunk, szép, igényes épület. Beszéltem a tulajjal, nagyon kedves volt (talán túlzottan is, szerintem nem volt vendége sok...), adott szórólapot és mondta, hogy foglaljak a neten nyugodtan. Itt a weboldal:
#162191 Zoli82 2011-05-16
Sziasztok! Mi nyáron a Villa Andromeda apartmanházba tervezzük a nyaralást, tudna valaki valamilyen infoval szolgálni ezzel a házzal kapcsolatban? Köszi.
Sziasztok! Mi nyáron a Villa Andromeda apartmanházba tervezzük a nyaralást, tudna valaki valamilyen infoval szolgálni ezzel a házzal kapcsolatban? Köszi.
#162190 bogica71 2011-05-16
köszi a választ :D
köszi a választ :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..