| Népszerû üdülõhelyek \ Paralia |
|
| #146582 truckgirl 2010-07-29 |
Kriszta9:
Köszi az infokat, jó hogy volt már ott valaki és jók a tapasztalatok. Majd meglátjuk. Aegonba már volt ismerős, ők is pozitív véleménnyel voltak.
Holnap este hálidéj, ha hazaértünk, beszámolok.. vagy még ott :)
|
Kriszta9:
Köszi az infokat, jó hogy volt már ott valaki és jók a tapasztalatok. Majd meglátjuk. Aegonba már volt ismerős, ők is pozitív véleménnyel voltak.
Holnap este hálidéj, ha hazaértünk, beszámolok.. vagy még ott :)
|
| #146541 Clementine 2010-07-29 |
Sziasztok!
Ma regisztráltam. Ez a fórum a legjobb, amit eddig olvastam, mert napra kész. :)
Szállt már meg valaki közületek a Villa Atlantis Apartmanban?
Nem találtam még róla véleményt. Hétfőn indulunk oda.
|
Sziasztok!
Ma regisztráltam. Ez a fórum a legjobb, amit eddig olvastam, mert napra kész. :)
Szállt már meg valaki közületek a Villa Atlantis Apartmanban?
Nem találtam még róla véleményt. Hétfőn indulunk oda.
|
| #146534 hella 2010-07-29 |
˝Sziasztok ! A Dias Zeus utazási iroda mely apartmanokkal áll szerződésben ?˝ - biiuska
Szia!
Jelen kezemben lévő katalógusok alapján Paralián a Jorgos
és az Erato apartmannal ill.még 2 hotellel.
|
˝Sziasztok ! A Dias Zeus utazási iroda mely apartmanokkal áll szerződésben ?˝ - biiuska
Szia!
Jelen kezemben lévő katalógusok alapján Paralián a Jorgos
és az Erato apartmannal ill.még 2 hotellel.
|
| #146533 hella 2010-07-29 |
Köszi Gudli a segitséget!
Voltam már Kateriniben korábban is. Akkor is piros jeggyel. Sőt akkor még az azóta megszünt
Mc'Donald'sban le is lehetett enni az árát. Még a Paralia-Katerini közötti Championt is meglátogattuk.
Engem maga a szerdai piac pontos helye érdekelne.
De akkor a szombatit már tudom hol van! :-)
Mégegyszer köszi.
A buszjegy olyan olcsó lett Katerinibe? 50 cent? Anno olyan 1,20 euró volt az automatánál.
Most olyan 1,5 euróra saccoltam.
Konkrétan az érdekel,ha leszállok Kateriniben a templomnál,
merre találom a szerdai piacot.
Köszi bárkinek,aki hasznos infóval szóval illetve minden kedves segítő szándékú emberkének!
Helga
|
Köszi Gudli a segitséget!
Voltam már Kateriniben korábban is. Akkor is piros jeggyel. Sőt akkor még az azóta megszünt
Mc'Donald'sban le is lehetett enni az árát. Még a Paralia-Katerini közötti Championt is meglátogattuk.
Engem maga a szerdai piac pontos helye érdekelne.
De akkor a szombatit már tudom hol van! :-)
Mégegyszer köszi.
A buszjegy olyan olcsó lett Katerinibe? 50 cent? Anno olyan 1,20 euró volt az automatánál.
Most olyan 1,5 euróra saccoltam.
Konkrétan az érdekel,ha leszállok Kateriniben a templomnál,
merre találom a szerdai piacot.
Köszi bárkinek,aki hasznos infóval szóval illetve minden kedves segítő szándékú emberkének!
Helga
|
| #146531 biiuska 2010-07-29 |
Sziasztok ! A Dias Zeus utazási iroda mely apartmanokkal áll szerződésben ?
|
Sziasztok ! A Dias Zeus utazási iroda mely apartmanokkal áll szerződésben ?
|
| #146520 Gudli 2010-07-29 |
Katerinibe mindkét irányba el lehet jutni. A 2-es busz Olympic Beach-on keresztül megy. A buszjegy ára ugyanannyiba kerül. Ha a buszon váltod 1,20, ha jegyváltó autómatából veszed, akkor 50 cent. Ha a buszra az van kiirva Katerini, nyugodtan felszállhatsz, az odavisz. Katerinibe és vissza Paráliára 10 percenként járnak a buszok. A templom melletti utcából indul és percre pontosan jön. A kijelzőről leolvasható, hogy hány perc mulva van az indulás. Biztos lehetsz benne, hogy akkor indul. Mi a szombati piacon voltunk. Jó nagy piac volt. Kicsit nehezen találtuk meg, de azért elnavigáltak bennünket. Csak annyit kérdeztünk 'agora?' és már mutatták az irányt. Aztán a következő sarkon megint kérdeztünk. Igy aztán csak oda jutottunk. Nagyon zamatos a barack és a dinnye. Paradicsomot is itt érdemes venni. Mi itt vettük a Cipurrót is.
|
Katerinibe mindkét irányba el lehet jutni. A 2-es busz Olympic Beach-on keresztül megy. A buszjegy ára ugyanannyiba kerül. Ha a buszon váltod 1,20, ha jegyváltó autómatából veszed, akkor 50 cent. Ha a buszra az van kiirva Katerini, nyugodtan felszállhatsz, az odavisz. Katerinibe és vissza Paráliára 10 percenként járnak a buszok. A templom melletti utcából indul és percre pontosan jön. A kijelzőről leolvasható, hogy hány perc mulva van az indulás. Biztos lehetsz benne, hogy akkor indul. Mi a szombati piacon voltunk. Jó nagy piac volt. Kicsit nehezen találtuk meg, de azért elnavigáltak bennünket. Csak annyit kérdeztünk 'agora?' és már mutatták az irányt. Aztán a következő sarkon megint kérdeztünk. Igy aztán csak oda jutottunk. Nagyon zamatos a barack és a dinnye. Paradicsomot is itt érdemes venni. Mi itt vettük a Cipurrót is.
|
| #146509 rob 2010-07-29 |
Ja.Skiathosra,hát attól függ mennyire hullámzik a tenger,tavaly eléggé,de nem vészes.Szerintem megér 1 próbálkozást :D
|
Ja.Skiathosra,hát attól függ mennyire hullámzik a tenger,tavaly eléggé,de nem vészes.Szerintem megér 1 próbálkozást :D
|
| #146507 rob 2010-07-29 |
Hali! Hát ezt nem tudom,mert régen voltam ,de azt tudom kb.20 prc alatt ott volt a busz és elég korán 14 óra körül zár.Állitólag azt hallottam korán reggel a kikötőnél árulnak mindenféle tengeri herkentyűt. Most azt olvastam áthelyezték a buszmegállót Paralián,de szerintem a telepitett idegenvezető megmondja első nap az eligazitásnál,ha megkérdezed hol kell leszállni. 8)
|
Hali! Hát ezt nem tudom,mert régen voltam ,de azt tudom kb.20 prc alatt ott volt a busz és elég korán 14 óra körül zár.Állitólag azt hallottam korán reggel a kikötőnél árulnak mindenféle tengeri herkentyűt. Most azt olvastam áthelyezték a buszmegállót Paralián,de szerintem a telepitett idegenvezető megmondja első nap az eligazitásnál,ha megkérdezed hol kell leszállni. 8)
|
| #146493 hella 2010-07-29 |
Szió Rob!
Oké,kérdezek,mihelyt eszembe jut valami! :-)
És köszi az eddigieket.
Én is csak jót olvastam a Jorgosról és a tulajáról is.
Azt tudom,h. a kikötő közelében van,ami nem gond,mert Paraliának
pont azt a végét szeretem. :-)
Tényleg,a kikötőben szoktak árulni halat,vadat,s mi jó falat..??? ;-)
A görög paradicsomnak tényleg nincs párja. Felvágott itthonról megy,de a
fetát kint veszem. És jó hír,h. akkor már lesz szőlő.
Na,az valami isteni! Jó kis fagyikehely! Jöhet!
Skiathoson rágógom. Anno nem mentünk el,nem tudom,h. nagyon viszontagságos-e
a tengeri út,mert viccet félretéve,én már egy nagy matracon fekve a víz tetején is
tengeri beteg vagyok. :-(
4 éve is emiatt nem mertem elmenni.
Ja,igen,eszembe jutott,amit még kérdezni akartam.
Katerini,piac,a szerdai (nem a házak közötti).
Ha bemegyek busszal K.-be és leszállok a templomnál,kicsit előre és jobbra van a sétálóutca,
pontban balra pedig a kis templom. Ez eddig oké. De hol van a piac? Merre találom?
:-) Nem tudom,h. jártál-e ott,csak sejtem h. igen.
Köszike
|
Szió Rob!
Oké,kérdezek,mihelyt eszembe jut valami! :-)
És köszi az eddigieket.
Én is csak jót olvastam a Jorgosról és a tulajáról is.
Azt tudom,h. a kikötő közelében van,ami nem gond,mert Paraliának
pont azt a végét szeretem. :-)
Tényleg,a kikötőben szoktak árulni halat,vadat,s mi jó falat..??? ;-)
A görög paradicsomnak tényleg nincs párja. Felvágott itthonról megy,de a
fetát kint veszem. És jó hír,h. akkor már lesz szőlő.
Na,az valami isteni! Jó kis fagyikehely! Jöhet!
Skiathoson rágógom. Anno nem mentünk el,nem tudom,h. nagyon viszontagságos-e
a tengeri út,mert viccet félretéve,én már egy nagy matracon fekve a víz tetején is
tengeri beteg vagyok. :-(
4 éve is emiatt nem mertem elmenni.
Ja,igen,eszembe jutott,amit még kérdezni akartam.
Katerini,piac,a szerdai (nem a házak közötti).
Ha bemegyek busszal K.-be és leszállok a templomnál,kicsit előre és jobbra van a sétálóutca,
pontban balra pedig a kis templom. Ez eddig oké. De hol van a piac? Merre találom?
:-) Nem tudom,h. jártál-e ott,csak sejtem h. igen.
Köszike
|
| #146491 kriszta9 2010-07-29 |
Truckgirl: mi tavaly és idén is az Oceanis házban voltunk. Nekünk nagyon tetszett. Tiszta, a tulaj is rendes, minden nap megjelent, takarítgat, feleslegesen nem cseszeget, a konyhai edények nagyjából elegek, azért egy serpenyőt vagy edényt vihettek, ha ott is főzöcskéztek, meg egy nagykést esetleg. A ház közel van mindenhez, a parthoz, a központhoz, mégis a nagy zajtól kiesik. Szóval jó ház.
Judo: az Aegon ház ugyan az a fickóé, mint az Oceanis, az egy utcával lejjebb van a parthoz, nagyjából ugyanazokat lehet róla mondani, mint az Oceanisról. Az én fiam tavaly 3 volt, imádta, nem akart hazajönni, idén ugyanúgy, szóval őmiatta nem hiszem, hogy aggódni kell. Ha szeret homokozni, pancsizni, akkor vele lesz a legkevesebb baj.
|
Truckgirl: mi tavaly és idén is az Oceanis házban voltunk. Nekünk nagyon tetszett. Tiszta, a tulaj is rendes, minden nap megjelent, takarítgat, feleslegesen nem cseszeget, a konyhai edények nagyjából elegek, azért egy serpenyőt vagy edényt vihettek, ha ott is főzöcskéztek, meg egy nagykést esetleg. A ház közel van mindenhez, a parthoz, a központhoz, mégis a nagy zajtól kiesik. Szóval jó ház.
Judo: az Aegon ház ugyan az a fickóé, mint az Oceanis, az egy utcával lejjebb van a parthoz, nagyjából ugyanazokat lehet róla mondani, mint az Oceanisról. Az én fiam tavaly 3 volt, imádta, nem akart hazajönni, idén ugyanúgy, szóval őmiatta nem hiszem, hogy aggódni kell. Ha szeret homokozni, pancsizni, akkor vele lesz a legkevesebb baj.
|
|