KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#237742 lililuca 2016-03-22
Mikor mentek?
Mikor mentek?
#237741 lililuca 2016-03-22
De szuper Ágica!
De szuper Ágica!
#237740 AGICA2 2016-03-22
Boldogságom megosztom Veletek:) Sok éve nyaraltam a most már kamasz Nagylányommal kettesben. Az az öröm adatott meg, hogy idén kettesben anya-lánya nyaralásban lesz részünk! Újra felülünk a csodaszép buszra a Holidaylines szervezésében. Parália igazán neki való, leteszteltem tavaly, és én így idén 2x is nyaralhatok Göröghonban!!
Boldogságom megosztom Veletek:) Sok éve nyaraltam a most már kamasz Nagylányommal kettesben. Az az öröm adatott meg, hogy idén kettesben anya-lánya nyaralásban lesz részünk! Újra felülünk a csodaszép buszra a Holidaylines szervezésében. Parália igazán neki való, leteszteltem tavaly, és én így idén 2x is nyaralhatok Göröghonban!!
#237683 Vicosz 2016-03-18
EBBEN lesztek: ' új építés, elég jól felszerelt, kényelmes ágy elég csendes is, mégis közelben van minden' Remélhetőleg van már WIFI,hogy érkezéskor hazaírjatok... AZ egér segítségével, már körül is nézhettek. :)
EBBEN lesztek: ' új építés, elég jól felszerelt, kényelmes ágy elég csendes is, mégis közelben van minden' Remélhetőleg van már WIFI,hogy érkezéskor hazaírjatok... AZ egér segítségével, már körül is nézhettek. :)
#237681 Tabaszi 2016-03-18
Köszi :) A várat néztük, talán benevezünk erre is :)
Köszi :) A várat néztük, talán benevezünk erre is :)
#237675 Ritushan 2016-03-17
Huuu, szuper, ennek nagyon orulok hogy nincsenek ott. Marmint nem akarom hogy a szulok vegul nem engedik el a fel tarsasagot :D Mi Ibusszal megyunk ,az andromeda apartmanba szallunk meg :)
Huuu, szuper, ennek nagyon orulok hogy nincsenek ott. Marmint nem akarom hogy a szulok vegul nem engedik el a fel tarsasagot :D Mi Ibusszal megyunk ,az andromeda apartmanba szallunk meg :)
#237674 Ritushan 2016-03-17
nagyon szepen koszonom a valaszodat. Nagyon sokat segitettel :)
nagyon szepen koszonom a valaszodat. Nagyon sokat segitettel :)
#237645 anyabanya 2016-03-15
Szia Ave ! Köszönöm,hogy válaszoltál. Az idén megyünk először Paraliára már nagyon izgulunk,hogy jól sikerüljön.Júl közepén leszünk kint egy hetet.Anyabanya
Szia Ave ! Köszönöm,hogy válaszoltál. Az idén megyünk először Paraliára már nagyon izgulunk,hogy jól sikerüljön.Júl közepén leszünk kint egy hetet.Anyabanya
#237642 ave46 2016-03-14
Szia, Paralián nincs piac, csak Kateriniben szerdán és szombaton.
Szia, Paralián nincs piac, csak Kateriniben szerdán és szombaton.
#237639 anyabanya 2016-03-14
Sziasztok! Egy kérdésemlenne: Mikor van Paralián piac és hol? Köszönöm:Anyabanya
Sziasztok! Egy kérdésemlenne: Mikor van Paralián piac és hol? Köszönöm:Anyabanya

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..