KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#135324 ancsa0302 2010-05-22
értem,köszi az infót. Én biztos nem fogok ilyeneket kipróbálni,de párom szerintem tutira nem hagyja ki :):)
értem,köszi az infót. Én biztos nem fogok ilyeneket kipróbálni,de párom szerintem tutira nem hagyja ki :):)
#135318 kriszta9 2010-05-22
a parton van (legalábbis tavaly volt) olyan kölcsönző, vagy minek lehet nevezni, ahol ilyen vizi-okosságokra lehetett befizetni. Beülsz egy felfújható izébe, és kishajóval húznak jó gyorsan, meg ilyesmik. Tavaly ha jól emlékszem volt közöttük magyar is.
a parton van (legalábbis tavaly volt) olyan kölcsönző, vagy minek lehet nevezni, ahol ilyen vizi-okosságokra lehetett befizetni. Beülsz egy felfújható izébe, és kishajóval húznak jó gyorsan, meg ilyesmik. Tavaly ha jól emlékszem volt közöttük magyar is.
#135312 ancsa0302 2010-05-22
Arról esetleg lenne valakinek infója,hogy mit takar az utazási irodák által Paralia-hoz írt 'vízieszközök bérlésére van lehetőség' mondat?:) Vízibicikli,kajak kenu, netán esetleg lehet motorcsónakos ejtőernyőzést is kipróbálni?:)
Arról esetleg lenne valakinek infója,hogy mit takar az utazási irodák által Paralia-hoz írt 'vízieszközök bérlésére van lehetőség' mondat?:) Vízibicikli,kajak kenu, netán esetleg lehet motorcsónakos ejtőernyőzést is kipróbálni?:)
#135241 beloiannisz 2010-05-21
Már Csak 10NAP és PARALIAN LESZÜNK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Már Csak 10NAP és PARALIAN LESZÜNK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
#135225 doro 2010-05-20
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságokat. Ha megjöttünk, jelentkezem. D.
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságokat. Ha megjöttünk, jelentkezem. D.
#135208 Pintyőke60 2010-05-20
doro igérte h küld mindenfélét, ő már elindult, és zolee84 is , ő holnap megy még csak felderítő útra. Egyébként másodszor velünk egyidőbe lesz kint.
doro igérte h küld mindenfélét, ő már elindult, és zolee84 is , ő holnap megy még csak felderítő útra. Egyébként másodszor velünk egyidőbe lesz kint.
#135207 kobobe 2010-05-20
Már nagyon kiváncsi vagyok milyen lett a part és az új hullámtörő. Valaki már igazán rakhatna fel új képeket.
Már nagyon kiváncsi vagyok milyen lett a part és az új hullámtörő. Valaki már igazán rakhatna fel új képeket.
#135206 Pintyőke60 2010-05-20
Én ennek csak örülök, mivel ez azt jelenti h mi 3 nappal tovább leszünk? :lol:
Én ennek csak örülök, mivel ez azt jelenti h mi 3 nappal tovább leszünk? :lol:
#135205 kobobe 2010-05-20
Igen...megelőzlek egy kicsit :-)
Igen...megelőzlek egy kicsit :-)
#135204 Pintyőke60 2010-05-20
Azért köszi kobobe.Még 64 nap Paralia?
Azért köszi kobobe.Még 64 nap Paralia?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat