KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#130152 -törölt nick 12762 2010-03-30
Pieria travel: asszem a játszótérnél kell jobbra fordulni és néhány métert megtenni menni a hotel Europe oldalában. Ottkörül van a Józsi étterme is.
Pieria travel: asszem a játszótérnél kell jobbra fordulni és néhány métert megtenni menni a hotel Europe oldalában. Ottkörül van a Józsi étterme is.
#129014 igorboris 2010-03-16
üdv! mindenki! parálián keresünk magánszállást vagy irodát aki közvetít tud valaki segíteni volt egy telefon számunk csak költöztünk azt elveszett. smile bolt utcájába voltak. előre is köszi aki tud! :)
üdv! mindenki! parálián keresünk magánszállást vagy irodát aki közvetít tud valaki segíteni volt egy telefon számunk csak költöztünk azt elveszett. smile bolt utcájába voltak. előre is köszi aki tud! :)
#128844 marcsika67 2010-03-14
Sziasztok! Nekem nem sikerül beirnom az uticélt,és az időpontot. Mit csinálok rosszul.Május 24.-én megyünk Paraliara.
Sziasztok! Nekem nem sikerül beirnom az uticélt,és az időpontot. Mit csinálok rosszul.Május 24.-én megyünk Paraliara.
#126730 lmark 2010-02-24
Szia ! Erről a hullámtörő elrendezésről nem tudnál képet felrakni ?? köszi
Szia ! Erről a hullámtörő elrendezésről nem tudnál képet felrakni ?? köszi
#126484 h.apci 2010-02-21
Közben megtaláltam a névjegyet; amit írtam, az a Paralia Tours... :oops:
Közben megtaláltam a névjegyet; amit írtam, az a Paralia Tours... :oops:
#126473 barbageorgopulosz 2010-02-21
˝Köszi akkor valahol itt! - farkas64

Igen, télleg ott van ! :wink:
˝Köszi akkor valahol itt! - farkas64

Igen, télleg ott van ! :wink:
#126378 Jox 2010-02-19
Szállás ajánlat:
Szállás ajánlat:
#126218 eduso 2010-02-17
˝Sziasztok! Paralian a Pieria Travelt keresem. Ha tudnátok az iroda pontos helyét,esetleg térképen jelőlve vagy GPS koordinátákat . Köszönöm!˝ - farkas64

Szia ! Elküldtem privát e-mailben... pusz Eduso
˝Sziasztok! Paralian a Pieria Travelt keresem. Ha tudnátok az iroda pontos helyét,esetleg térképen jelőlve vagy GPS koordinátákat . Köszönöm!˝ - farkas64

Szia ! Elküldtem privát e-mailben... pusz Eduso
#126217 h.apci 2010-02-17
Én régebben voltam náluk, de nekem úgy rémlik, hogy egy utcával előbb, a 4-es vagy a 21-es szám környékén voltak... :? Nézz be oda is, mi történhet? :wink:
Én régebben voltam náluk, de nekem úgy rémlik, hogy egy utcával előbb, a 4-es vagy a 21-es szám környékén voltak... :? Nézz be oda is, mi történhet? :wink:
#126213 farkas64 2010-02-17
Köszi akkor valahol itt!
Köszi akkor valahol itt!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..