Aktív témák
| #116756 pudoli 2009-09-07 |
| ˝ha gondolod én 'rövidesen' befejezem az miénket, és a Szövegküldőben fogom felrakatni hogy megjelenjen a nevemnél, szóval ha érdekel, majd ide megírom hogy mi volt a menete.˝ - Tibibaba ezt megköszönöm! ahogy viszont lejjebb írják, 3 hét a várakozási idő.. akkor szorri, majd utána küldöm én is a mienket. |
| ˝ha gondolod én 'rövidesen' befejezem az miénket, és a Szövegküldőben fogom felrakatni hogy megjelenjen a nevemnél, szóval ha érdekel, majd ide megírom hogy mi volt a menete.˝ - Tibibaba ezt megköszönöm! ahogy viszont lejjebb írják, 3 hét a várakozási idő.. akkor szorri, majd utána küldöm én is a mienket. |
| #116755 josza2 2009-09-07 |
| Sziasztok!
Most nem tudtok beszámolót feltenni, mert Jox Görögországban van. Kb. 3 hét múlva lesz itthon. Akkor kerül fel.
Tibibaba! Írtam az albumodhoz. Nagyon tetszik.
Üdv: Josza |
| Sziasztok!
Most nem tudtok beszámolót feltenni, mert Jox Görögországban van. Kb. 3 hét múlva lesz itthon. Akkor kerül fel.
Tibibaba! Írtam az albumodhoz. Nagyon tetszik.
Üdv: Josza |
| #116754 -törölt nick 12762 2009-09-07 |
| ha gondolod én 'rövidesen' befejezem az miénket, és a Szövegküldőben fogom felrakatni hogy megjelenjen a nevemnél, szóval ha érdekel, majd ide megírom hogy mi volt a menete. |
| ha gondolod én 'rövidesen' befejezem az miénket, és a Szövegküldőben fogom felrakatni hogy megjelenjen a nevemnél, szóval ha érdekel, majd ide megírom hogy mi volt a menete. |
| #116751 pudoli 2009-09-07 |
| beszámoló engedélyezve, hogy csináljam?
Jox-nak küldjem? vagy hogy is..?
persze előtte még átolvasom majd azért.... |
| beszámoló engedélyezve, hogy csináljam?
Jox-nak küldjem? vagy hogy is..?
persze előtte még átolvasom majd azért.... |
| #116750 aszterimu 2009-09-07 |
| Jó, jó! Akkor majd nem kérjük olyan részletesen! :wink: :D |
| Jó, jó! Akkor majd nem kérjük olyan részletesen! :wink: :D |
| #116748 -törölt nick 12762 2009-09-07 |
| Biztos nem azért írta hogy moderáld ;) úgy van az jól biztos ahogy megírta 8) majd Jox fog intézkedni felrakás-ügyben
Én is írok beszámolót, de most mit részletezzek egy nászutat...
:oops: :D |
| Biztos nem azért írta hogy moderáld ;) úgy van az jól biztos ahogy megírta 8) majd Jox fog intézkedni felrakás-ügyben
Én is írok beszámolót, de most mit részletezzek egy nászutat...
:oops: :D |
| #116743 aszterimu 2009-09-07 |
| Óóóó! :D Pedig ezek után most már tényleg kíváncsi az ember lánya! :D Kicsit moderálod, aztán hadd olvassuk el mi is!!! :D |
| Óóóó! :D Pedig ezek után most már tényleg kíváncsi az ember lánya! :D Kicsit moderálod, aztán hadd olvassuk el mi is!!! :D |
| #116742 pudoli 2009-09-07 |
| ˝Naná, hogy kíváncsiak vagyunk rá!˝ - aszterimu akkor majd megkérdem, feltehetem-e :oops: nem akarok plagizálni, meg nem tudom, mennyire gondoltanyíltra (a barátoknak, szülőknek készült, és erősen moderálni is kell néhol.. :oops: ) |
| ˝Naná, hogy kíváncsiak vagyunk rá!˝ - aszterimu akkor majd megkérdem, feltehetem-e :oops: nem akarok plagizálni, meg nem tudom, mennyire gondoltanyíltra (a barátoknak, szülőknek készült, és erősen moderálni is kell néhol.. :oops: ) |
| #116740 aszterimu 2009-09-07 |
| Naná, hogy kíváncsiak vagyunk rá! |
| Naná, hogy kíváncsiak vagyunk rá! |
| #116738 pudoli 2009-09-07 |
| köszi a gratut :) először nem is reméltem, hogy ez lesz, de ez lett :oops: :)
hogy állsz a beszámolóval?
'jövendőbeli uram' :) már írt egy tök jót :)
ha vki kiváncsi rá, majd lehet, ide is felteszem...
Makrygialost nézegettük mi is, mikor már ott voltunk épp és pakoltuk ki az oda utazó emberkéket a buszból...
ja, nyüzsis is volt kicsit, de azt még el is lehetett valahogy viselni, mi a cocus beachen tengtünk naphosszakat, és ott nem mindig volt nagy a tömeg, de tényleg olyan falusiasabbra számítottam... |
| köszi a gratut :) először nem is reméltem, hogy ez lesz, de ez lett :oops: :)
hogy állsz a beszámolóval?
'jövendőbeli uram' :) már írt egy tök jót :)
ha vki kiváncsi rá, majd lehet, ide is felteszem...
Makrygialost nézegettük mi is, mikor már ott voltunk épp és pakoltuk ki az oda utazó emberkéket a buszból...
ja, nyüzsis is volt kicsit, de azt még el is lehetett valahogy viselni, mi a cocus beachen tengtünk naphosszakat, és ott nem mindig volt nagy a tömeg, de tényleg olyan falusiasabbra számítottam... |