KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#113997 jamesz 2009-08-13
bocsi, mia Villa Atlantis-ba leszünk, de úgy tudom nincsenek messze egymástól. Mi a Pöpis kalózhajót, Skiathos-t és a Meteorákat tervezzük.
bocsi, mia Villa Atlantis-ba leszünk, de úgy tudom nincsenek messze egymástól. Mi a Pöpis kalózhajót, Skiathos-t és a Meteorákat tervezzük.
#113996 pudoli 2009-08-13
hamár a nászút téma van terítéken, én eljegyzést reméltem ettől az úttól, de :?
hamár a nászút téma van terítéken, én eljegyzést reméltem ettől az úttól, de :?
#113995 jamesz 2009-08-13
Sziasztok! Mi is augusztus 1-én megyünk Paráliára a Grand Tuors-szal. Miskolcról megyünk a párommal. Nagyon örülünk neki, hogy ebben az időben is sokan leszünk és a társaság remeknek ígérkezik! Remélem sikerül összebarátkoznunk és eltölteni ezt a kellemes időt! :D
Sziasztok! Mi is augusztus 1-én megyünk Paráliára a Grand Tuors-szal. Miskolcról megyünk a párommal. Nagyon örülünk neki, hogy ebben az időben is sokan leszünk és a társaság remeknek ígérkezik! Remélem sikerül összebarátkoznunk és eltölteni ezt a kellemes időt! :D
#113992 Dorothy 2009-08-13
Főleg, hogy a buszsofőr vezet:)Így már megéri...:) :oops: Nem ugyanaz, mint itthon:) De ez már nem ide tartozó téma :lol:
Főleg, hogy a buszsofőr vezet:)Így már megéri...:) :oops: Nem ugyanaz, mint itthon:) De ez már nem ide tartozó téma :lol:
#113991 -törölt nick 12762 2009-08-13
Csak azért kérdeztem rá, mert azt hittem valaki 'lecsap a labdára' és megmondja hogy 'azért' felesleges annyit vezetni :):):)
Csak azért kérdeztem rá, mert azt hittem valaki 'lecsap a labdára' és megmondja hogy 'azért' felesleges annyit vezetni :):):)
#113990 Betty-Győr 2009-08-13
Te nem gondolod úgy, hogy különlegesebb lesz? :oops: Ti is aug.31-én jöttök?
Te nem gondolod úgy, hogy különlegesebb lesz? :oops: Ti is aug.31-én jöttök?
#113989 Dorothy 2009-08-13
bocsi, Tibibabáéknak, elírtam:)
bocsi, Tibibabáéknak, elírtam:)
#113988 Dorothy 2009-08-13
Betti, Tibibáéknak is nászút lesz, csak szeret viccelődni :)
Betti, Tibibáéknak is nászút lesz, csak szeret viccelődni :)
#113987 Dorothy 2009-08-13
Betti, írtam privit!:)
Betti, írtam privit!:)
#113986 Betty-Győr 2009-08-13
Mert nem egy sima nyaralás lesz, hanem 'nászút'. Nyaralni az emberek általában sokszor mennek, viszont nászútja meg jó esetben egyszer van az embernek, általában esküvő után. Az első közös út férj és feleségként. De lehet, hogy csak a lányok képzelik azt, hogy a nászút más, mint egy nyaralás. :P
Mert nem egy sima nyaralás lesz, hanem 'nászút'. Nyaralni az emberek általában sokszor mennek, viszont nászútja meg jó esetben egyszer van az embernek, általában esküvő után. Az első közös út férj és feleségként. De lehet, hogy csak a lányok képzelik azt, hogy a nászút más, mint egy nyaralás. :P

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..